vineri, 13 iulie 2012

ADN – Molecula vieții (serial 5 părți)


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


 
Care este forța din spatele vieții? Care este motorul care o face să funcționeze? Ce leagă una de cealaltă toate ființele, de la cea mai mică la cea mai mare, și familiile între ele, prin generații, asemănare, personalitate, sănătate și boală? Savanții au căutat răspunsul la aceste întrebări timp de sute de ani, până în 1953, când doi tineri au dat buzna într-un bar englezesc, strigând că au descoperit secretul vieții. Secretul era ADN-ul, o spirală microscopică alcătuită din doar patru elemente chimice, dar capabilă de o infinitate de variații și care conține informația care dirijează destinele tuturor vietăților de pe pământ. Revoluția genetică era pe punctul de a începe. Acesta este un film documentar despre genetică și etică.

Vizionare online DNA – The Molecule of Life

Partea I – Secretul vieții

 


DNA - 1of5 - The Secret of Life de JamesWatson

Partea II – Joaca de-a Dumnezeu

 

 


DNA - 2of5 - Playing God de JamesWatson

Partea III – Rasa umană

 

 


DNA - 3of5 - The Human Race de JamesWatson

Partea IV – Vindecarea cancerului

 

 
DNA - 4of5 - Curing Cancer de JamesWatson

Partea V – Cutia Pandorei

 


DNA - 5of5 - Pandoras Box de JamesWatson

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu