luni, 18 iunie 2012

Universul lui Hawking – Materia întunecată


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


 
Stephen Hawking’s Universe este un documentar despre astronomie realizat în 1997 pentru postul TV PBS. Narat și conceput de savantul și fizicianul Stephen Hawking, documentarulare șase episoade în care descoperim istoria universului, dar și misterele ce înconjoară găurile negre și materia întunecată.
După The Big Bang, Seeing is Believing și Cosmic Alchemy. On The Dark Side este al patrulea episod al seriei, urmat de Black Holes and Beyond și An Answer to Everything.
În acest episod, Stephen Hawking susține că am descoperit că majoritatea materiei din Univers lipsește și vorbește despre posibila existență a materiei întunecate.

Vizionare online film documentar subtitrat Universul lui Hawking – Materia întunecată

 

Stephen Hawking’s Universe – part 1 Seeing is Believing

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu