luni, 18 iunie 2012

Universul lui Hawking – The Big Bang


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


 
De mii de ani, oamenii și-au pus întrebări despre univers. Se întindea el la nesfârșit sau existau niște limite? Și de unde a luat naștere? Are Universul un moment al creației, așa cum credea biserica, sau a existat dintotdeauna așa cum credeau mulți filosofi?
Al doilea episod din seria de filme documentare „Universul lui Stephen Hawking” dă răspunsul la toate aceste întrebări și vorbește despre nașterea Universului, Big Bang-ul. Teoria Big Bang-ului explică dezvoltarea incipientă a Universului, de la o stare primordială fierbinte și densă, care s-a extins rapid.
Odată cu această expansiune, Universul s-a răcit, iar în momentul de față se află încă în expansune. Potrivit ultimelor măsurători și observații, Big Bang-ul a avut loc în urmă cu aproximativ 13,73 miliarde de ani în urmă.
Documentare din aceeași serie:
Universul lui Hawking – A vedea este a crede

Vizionare online film documentar subtitrat Universul lui Hawking – The Big Bang

 

Stephen Hawking’s Universe – part.2 - The Big Bang

Vezi mai multe video din film

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu