marți, 26 iunie 2012

Scurgeri de informatii din interiorul Natiunilor Unite: SPIONI INFILTRATI SCOT LA LUMINA ADEVARATA MISIUNE A ONU - INSTAURAREA GUVERNULUI MONDIAL !

Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..

Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!     O echipa de spioni britanici,finantati si inflitrati de Lordul Christopher Monckton (jurnalist si politician britanic) au reusit sa asiste la o conferinta pe tema dezvoltarii durabile,conferinta realizata cu usile inchise la Rio in Brazilia in urma cu cateva saptamani.Cei infiltrati au ramas uluiti de discutiile la care au asistat,iar in urma a ceea ce au auzit si vazut ,au tras o concluzie transanta dar si socanta in acelasi timp: ADEVARATA AGENDA A NATIUNILOR UNITE ,NU ESTE PROTECTIA SOCIALA SI A MEDIULUI INCONJURATOR CI INSTAURAREA UNUI GUVERN MONDIAL.

           Intr-un interviu acordat  publicatiei  Liberty News Network,de catre Lordul Monckton,fost consilier al prim-minitrului Margaret Thatcher,acesta a spus ca multi membri ONU au recunoscut public faptul ca "Agenda Verde" a Green Peace, esueaza tot mai mult,mediul inconjurator fiind tot mai afectat de actiunile omului.Insa ONU nu intentioneaza sa abandoneze sub nici o forma visul unui Guvern Socialist Global."Dezpadurirea este un fenomen real aici in Rio,care trebuie stopat.Insa nu asta s-a discutat la aceasta Conferinta(desi asta era scopul),spre stupoarea noastra",a spus Monckton."S-a discutat despre un mecanism  care sa functioneze la nivel global si care sa "opreasca" Vestul,sa "opreasca" democratia si care sa aduca libertatea globala intr-un sfarsit"(oare???).

Lordul Monckton

            Desi Christopher Monckton era pe lista participantilor la aceste Conferinte in cadrul Green Peace,acesta a fost interzis in cele din urma la aceste intalniri din cauza faptul ca nu a fost de acord cu politicile Marxiste ale organizatiei."Ei nu doreau decat sa vina in fata Guvernelor cu propuneri si obligatii care nu faceau decat sa distruga economiile statelor,distrugand deci statul din interior."Astfel,el a creat o echipa de spioni recrutati din cadrul Council of Local Environment Initiatives (ICLEI). Membrii ICLEI au notat faptul ca cei prezenti la conferinta isi spunea unul altuia: "Nu mai putem vorbi despre Agenda 21 in contextul protectiei mediului inconjurator ,pentru ca din cauza acelor nenorociti de sceptici,cuvantul mediu inconjurator nu mai are nici-un impact ,deci nu mai merge...Nu mai putem sa mai vorbim nici despre Incalzirea Globala pentru ca toata lumea si-a dat seama ca nu exista asa ceva si ca nu este ceva real."

   "Va vine sa credeti? Chiar ei au zis asta,nestiind ca erau inregistrati si asculati! Au recunoscut singuri!" , spune Monckton.

Un comentariu:

  1. Vă felicit și vă mulțumesc pentru informația postată. Lordul Christopher Monckton este un aristocrat britanic rafinat, un om de știință de o probitate profesională remarcabilă și un critic neobosit al minciunilor și dezinformărilor propagate de mass media privind emisiile de carbon. Am urmărit o prelegere a lui pe youtube (http://www.youtube.com/watch?v=4zOXmJ4jd-8&feature=related) foarte bine documentată și argumentată, în care, cu eleganță și umor, desființează mitul încălzirii globale și pe Al Gore, cu documentarul lui „Un adevăr incomod” (An Inconvenient Truth). Aș dori s-o văd tradusă de un român inimos și priceput. Eu habar n-am cum se face asta.

    RăspundețiȘtergere