miercuri, 27 iunie 2012

Rusia acuză NATO că pregăteşte invazia Siriei, pe modelul Iugoslaviei !

Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..

Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!    
            Un înalt diplomat rus a dezvăluit  că NATO are deja pus la punct un plan de invazie a Siriei şi aşteaptă doar găsirea surselor de finanţare.
            Sursa, care face parte din delegaţia Rusiei la NATO şi este citată de Izvestia, afirmă că planul seamănă cu cel aplicat în Iugoslavia. Sursele de finanţare a operaţiunii, estimată la 15 miliarde dolari, sunt căutate în ţări arabe din Golf.
RIA Novosti îl cita la rândul ei pe  generalul Dmitri Rogozin, potrivit căruia acest plan vizează înlăturarea regimului Al-Assad şi punerea în aplicare a unui „pod-litoral” care poate servi la atacarea Iranului.
      Înaltul diplomat rus citat a precizat că deţine documente ale planului care prevede un bombardament aerian intensiv de câteva săptămâni, având ca ţintă centre de comandament cu scopul capitulării regimului sirian, ai cărui responsabili vor fi aduşi în faţa Tribunalului special pentru Siria sub acuzaţia de crime de război.
      Toate detaliile au fost puse la punct şi nu mai rămâne decât acoperirea juridică, politică şi financiară, de unde necesitatea votării unei rezoluţii la Consiliul de Securitate, arată sursa rusă.
Este avută în vedere eventualitatea unui veto al Rusiei, iar Chinei sau al uneia dintre ele şi NATO este pregătită să ducă această campanie sub acoperire internaţională, prevăzând o confruntare politică cu ruşii şi cu chinezii.
     Liderii ruşi au informat auto­ri­tăţile siriene de pregătirile NATO de acum două săptămâni.
Ruşii susţin că avionul turc doborât de Siria testa pentru NATO apărarea antiaeriană siriană şi distrugerea lui a demonstrat eficacitatea sistemelor ruseşti cu care este echipată Siria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu