luni, 18 iunie 2012

Mașinării extreme – Super trenuri


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


 
Oamenii folosesc trenurile mai mult decât orice alt mijloc de transport. În mai puțin de două secole, căile ferate au schimbat fața planetei. În prezent, mergem cu 200 km/h într-un confort deplin.
Dar, din cauza vitezei cu care au ajuns să circule aceste mijloace de transport, accidentele feroviare sunt catastrofale. Pentru ca astfel de accidente să nu aibă loc, cei mai buni ingineri din lume lucrează la proiectarea unor trenuri sigure, care să respecte toate standardele de siguranță.
Acest film documentar trece în revistă cele mai grave accidente feroviare ale tuturor timpurilor și subliniaza munca inginerilor de a îmbunătăți permanent nivelul de securitate al trenurilor. Documentarul face parte din seria Extreme Machines, produsă de Discovery Channel.

Vizionare online film documentar subtitrat Mașinării extreme – Super trenuri

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu