luni, 25 iunie 2012

LA TOAMNA INCEPE RAZBOIUL !

Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..

Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


 
    Iata ca dupa ce va prezentam in articolul Un component al "Illuminati" si fost membru Bilderberg,Henry Kissinger,anunta atacarea Iranului in cateva luni!  declaratia unuia dintre cei mai transanti membri ai Elitei din ultimii 50 de ani ,in care acesta confirma iminenta unui razboi cu Iranul pentru anul 2012,iata ca acum mai multe publicatii internationale sustin acest scenariu, cu un nou argument .

            Israelul continuă pregătirile pentu o lovitură militara în Iran, care poate avea loc cu puţin înainte de alegerile prezidenţiale din SUA, scrie blogul american Business Insider.
            “Contractele de apărare, achiziţia unor avioane F-16 de către Iran şi noile pregătiri militare ale Israelului sugerează că toate părţile se pregătesc pentru orice în acest moment”, scrie Business Insider, citat de cotidianul israelian Haaretz.
Iranul a achiziţionat aparate F-16 din Venezuela, cel mai probabil pentru a-şi testa eficienţa radarelor în fata acestor avioane americane. Venezuela a cumpărat 23 de F-16 în 1983, pe când întreţinea relaţii bune cu SUA. Jumătate din aceste aparate au fost însă revândute de actualul regim condus de Hugo Chavez.
                 Marina militară americana a încheiat recent un contract în valoare de 338 milioane de dolari cu compania producătoare de armament Raytheon pentru “361 de rachete de croazieră Tomahawk de ultimă generaţie. Pe 9 mai, Camera Reprezentanţilor de la Washington a adoptat legea pentru cooperare întărita în domeniul securităţii între SUA şi Israel, care reafirmă angajamentul faţă de securitatea Israelului ca Stat Evreu; asigură Israelului capabilităţile militare pentru a se apăra împotriva oricăror ameninţări şi extinde cooperarea civilă şi militară”, scrie Haaretz, citând Business Insider.
             Un oficial israelian a declarat recent pentru Reuters că premierul Benjamin Netanyahu a decis să atace Iranul înaintea alegerilor din Statele Unite din noiembrie. Este perioada de maximă vulnerabilitate a administraţiei americane, speculată şi în ianuarie 2009 de Israel, atunci când armata israeliană a declanşat campania Plumb Topit în Gaza, exact în perioada tranziţiei de la administraţia George W. Bush către cea condusă de Barack Obama.

5 comentarii:

 1. de ani de zile tot vad stirea asta. n-o sa fie niciun razboi sau daca va incepe va dura putin si va fi sfarsitul israelului. Rusia + China + Iran vor avea grija de asta.

  RăspundețiȘtergere
 2. Stiu,toti o vedem de ani de zile.Mai exact de vre-o 10 ani.Numai ca acum oficiali Israelului o spun raspicat ca a fost atinsa o limita.Timpul a expirat.E diferit acum..

  RăspundețiȘtergere
 3. se tot asteaptá bomba "A" iranianá...
  asa o fi mai interesant....Ha hA HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere