marți, 5 iunie 2012

EVADAREA LUI ADOLF HITLER SI MOARTEA SA DIN 1962 !!


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


 
Intr-o carte apărută în Marea Britanie este prezentat scenariul conform caruia Adolf Hitler şi Eva Braun nu s-ar fi sinucis, ci ar fi evadat şi ar fi fugit în Argentina, unde s-au căsătorit, au avut două fete şi au trăit până la adânci bătrâneţi.

     Autorii cărţii „Grey Wolf: The Escape of Adolf Hitler” (Lupul cenuşiu: evadarea lui Hitler) propun o teorie şocantă: Hitler şi Braun ar fi scăpat din buncăr printr-un tunel secret şi au fost înlocuiţi de două sosii care s-au sinucis în locul lor. Gerrard Williams şi Simon Dunstan spun că Fuhrer-ul şi amanta lui au pus la cale „cea mai mare înşelătorie din istorie”, când au plecat cu un submarin către Argentina, iar Armata Roşie a găsit în buncăr cadavrele sosiilor.

     Odată ajunşi în Argentina, Hitler şi Braun s-ar fi instalat într-o cabană ascunsă din Bariloche, unde Fuhrer-ul a plănuit cel de-al Patrulea Reich, pe care nu a mai apucat să-l pună în aplicare. Hitler ar fi murit în 1962, la vârsta de 73 de ani, iar rămăşiţele sale au fost arse şi aruncate, susţin autorii. Un argument care susţine faptul teoria că Hitler şi Eva Braun ar fi trăit în Argentina este faptul că, la Bariloche, s-au refugiat mulţi alţi lideri nazişti, printre care Josef Mengele, supranumit „Îngerul morţii”, şi Adolf Eichmann, cunoscut drept „Arhitectul Holocaustului”. Ei au preferat această localitate deoarece este retrasă, fiind situată în mijlocul unor munţi care seamănă foarte mult cu Alpii bavarezi, scrie The Sun.

       De altfel, sursa publică o fotografie cu mai mulţi nazişti din Bariloche, alături de o fotografie a lui Hitler şi un steag cu svastica. Reporterii The Sun au fost în Bariloche, pentru a investiga povestea, şi l-au găsit pe Jorge Priebke, fiul căpitanului unei divizii din armata nazistă şi un apropiat al lui Hitler. „Este posibil ca Hitler să fi fost în Bariloche, dar tata nu mi-a vorbit niciodată despre el”, spune fiul lui Eric Priebke. Căpitanul se află acum în arest la domiciliu, în Italia, pentru rolul său în masacrul care a omorât 335 de oameni în Roma, pe când aceasta era ocupată de nazişti.

     Istoricul Abel Basti, care a scris mai multe cărţi despre posibilul exil al lui Hitler în Bariloche, le-a prezentat jurnaliştilor britanici mai multe documente secrete şi mărturii, despre care spune că sunt dovezi ale prezenţei Fuhrer-ului în Argentina. El spune că a primit un telefon ameninţător în care i s-a spus: „Gestapo (n.r. poliţia nazistă) e încă activă, aşa că ţine-ţi gura”. Totuşi, Basti a recunoscut că nu există dovezi concrete ale prezenţei lui Hitler sau a Evei Braun în Argentina, cum ar fi probe ADN sau rude ale acestora. Jurnaliştii The Sun au vizitat şi o casă construită în stil bavarez, unde Abel Basti susţine că ar fi trăit, pentru o perioadă scurtă, soţii Hitler. Argentinianul care locuieşte de trei ani acolo spune că nu ştie dacă Hitler a locuit în vilă înaintea sa, dar spune că în fiecare zi vin doi-trei oameni care îl întreabă de Fuhrer.

Un comentariu:

  1. Este plauzibila ,,teoria,,.Am citit sau am vz.un documentar in care o femeie spune ca este fiica fostului sef al serviciilor secrete argentiniene.Ea relateaza ca dupa razboi, cand tatal ei era seful politiei unui oras din Argentina ,avand vreo 7-8 ani,fiind intr-un restaurant cu tatal sau,acesta ai arata spre o masa unde erau un barbat si o femeie.Mai tarziu ia spus ca erau Hitler si Eva Braun.In fara de aceasta,sa ne gandim ca sub Berlin existau cel putin 250 km de tuneluri subterane cu iesire mult in afara orasului.Apoi ,nimeni nu a investigat cenusa presupusului Hitler si bunkerul a fost betonat la intrare de catre rusi si nici acum nu se da voie sa se intre in el.Si apoi sa ne gandim...Hitler a fost,, coada de topor,,a Illuminatilor de indeplinire a planului lor de dominatie planetara, iar dupa indeplinirea cu succes a ,,misiunii,,a fost recompensat cu o viata linistita pana la batranete...Elita stie sa-si rasplateasca supusii.....

    RăspundețiȘtergere