marți, 19 iunie 2012

DOCUMENTE SECRETE DIN 1966 ALE UNUI MEMBRU BILDERBERG ,SCOASE LA IVEALA!! O FRAZA FOARTE GRAVA A ATRAS ATENTIA !


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


 
                 Documente secrete ce au apartinut unui membru Bilderberg,au fost obtinute de un grup de jurnalisti. Acestea dateaza din anul 1966 din cadrul unei intruniri a grupului in luna martie la Wiesbaden, Germania.Insemnarile apartin senatorului amerian de Oklahoma, Fred R.Harris ,care inca se afla in viata fiind profesor de Stiinde Politice la Universitatea din New Mexico.

              La intalnirea din 1966 au luat parte,printre altii,personaje bine cunoscute precum David Rockefeller sau Zbigniew Brzezinski.Documentele publicate contin inclusiv invitatia oficiala in grupul Elitelor,primita de senatorul Harris din partea unuia dintre fondatori,printul Bernhard al Olandei,fost membru in partidul Nazist German.


                   Aceste documente insa contin si insemnari personale facute de Harris la intalnirea din 66',atentia celor care au adus la lumina documentele fiind atrasa in mod special de o idee extrem de grava notata de senator:" NATIONALISMUL ESTE PERICULOS". Asadar,Elitele lumii ,care aveau deja de zeci de ani pus pe hartie planul Guvernului Mondial si al Globalizarii,incepusera deja campania de indoctrinare anti-nationalista .Primii "educati" au fost chiar membrii grupului...Un alt set de insemnari ale senatorului spun ca "NATO este in pericol din cauza reducerii Fricii"..Acest document demonstreaza inca odata faptul ca nu sunt doar  conspiratii ideile care circula si care sustin ca la intalnirile Bilderberg se stabileste cursul societatii globale,chiar si cu zeci de ani in avans.Cel mai bun exemplu este intalnirea din 1955 a grupul ,la care,conform BBC si Wikileaks,lupii puterii au pus pe hartie inca de pe atunci planul monedei euro,care avea sa devina realitatea dupa 38 de ani,in 1992,in urma tratatului Maastricht.


2 comentarii:

 1. Ințeleg că sunteți adeptul teoriei conspirației...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Depinde ce intelegeti prin acest termen.Multe din marile adevaruri au fost ridiculizate de mass-media de-a lungul timpului,tocmai pentru ca masele sa desconsidere aceste adevaruri.Asadar,acest concept de "teoria conspiratiei" poate fi de fapt o creatie a Elitei pentru a ascunde adevarul..
   Iar in ceea ce priveste materialul de mai sus,nu poate fi vb de o teorie a conspiratiei pentru ca exista documente clare cu privire la cele descrise.Este ceva absolut real.

   Ștergere