sâmbătă, 23 iunie 2012

Angela Merkel este considerata tot mai mult de presa internationala,"Cea mai mare amenintare la adresa omenirii" . Politicile sale pro-austere au adus Europa in pragul colapsului!

Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


 
    Cine este cel mai mare pericol la adresa economiei globale si a prosperitatii? Mahmoud Ahmadinejad,presedintele Iranului? Nu! Prim ministrul Israelului,Binyamin Netanyahu? NU! Kim Jong-un al Koreei de Nord? Iarasi nu! Raspunsul este fosta chimista si actualul Cancelar al Germaniei,Angela Merkel,o austerofila declarata.

     Aceasta se afla de sapte ani la conducere ,iar solutia sa la criza economica europeana este aducerea continentului in pragul colapsului economic, care apoi ar duce lumea fata in fata cu a doua Mare Depresiune."Observer" a titrat pe 17 Iunie ca o prabusire a Zonei Euro ar duce la declansarea celui de-al doilea val de criza.Germanii au inceput deja sa o compare cu Adolf Hitler,considerandu-se ca tot ce au construit predecesorii sai aflati la conducerea Germaniei,risca sa fie distrus de politica pro-austera dusa de Merkel.Criza nu a fost produsa de cancelarul german,(dez)onoarea pentru asta revenindu-se indubitabil marilor bancheri mondiali,insa obsesia si fetisul lui Merkel de a "taia" ,lucru care este transmis in intreaga Uniune,nu face decat sa adanceasca si mai mult datoriile statelor europene.

      Grecia,deja sleita de taierile anterioare, a votat pe 17 iunie amanarea adoptarii planului de austeritate impus de UE pentru statul elen.Merkel a iesit imediat la rampa si a avertizat:" Nu se pot face abateri de la planul de austeritate! Ne bazam pe Grecia ca isi va duce la bun sfarsit angajamentele!" .

    Merkel adora sa jongleze in timp ce Atena,Madrid sau Roma ard.Somajul in randul tinerilor din Grecia si Spania atinge 50%.In Italia ,o treime dintre tinerii cu varsta intre 15 si 24 de ani ,nu lucreaza.Este paradoxal faptul ca liderul de stat al Germaniei devine paranoic si ofensat atunci cand vine vorba de trecutul Nazist al tarii,insa este foarte relaxat si indiferent in ceea ce priveste cresterea alarmanta a popularitatii partidelor neo-naziste de-a lungul Europei,din Franta pana in Grecia sau Ungaria.

     Nu numai sud-europenii se revolta impotriva sadismului fiscal.In mai,partidul Crestin-Democrat a lui Merkel a suferit o infrangere zdrobitoare in cel mai populat stat german ,North Rhine-Westphalia.Deci iata ca si germanii incep sa realizeze ca austeritatea nu functioneaza.

    Un studiu recent realizat de FMI in care au fost analizate taierile realizate din 1980 pana in 2009, a concluzionat faptul ca aceasta metoda de consolidare fiscala este foarte ineficienta.Insistenta lui Merkel de auto-flagelare fiscala si refuzul sau ca Germania sa sprijine orice stimul fiscal ,au impins tarile cu probleme ,cum e Grecia,intr-o depresie si mai mare.Recentul anunt la Summitul G20 din Mexic conform caruia Merkel permite acum institutiilor din zona euro sa cumpere datoriile tarilor membre lovite de criza,este prea putin si prea tarziu.

  Aici nu e vorba doar de geopolitica si macro-economie.Austeritatea europeana este patata deja cu sange.In Grecia,sinuciderile au crescut cu 40 % iar in tarile vestice rata natalitatii a scazut pana la nivelul tarilor in curs de dezvoltare.


Daca iti place acest blog si ti-ar place sa continue,contribuie cu o donatie! Valoare in sine a donatiei nu conteza pentru noi,cat conteza aprecierea dumneavoastra pentru munca noastra ! 
Va multumim!

Un comentariu:

  1. ...Acesta e motivul pentru care spun ca financiarii sint inconstienti, iar dansatoarele rezonabile. Nu fiindca as dispretui munca celor dintii, dar fiindca dispretuiesc morga lor,siguranta si satisfactia de sine,caci ei se cred a fi scopul si esenta lucrurilor, cind de fapt nu sint decit valeti si se afla in slujba dansatoarelor...
    Dar cum in cetatea ta va lipsi ceva care sa fie pentru spirit,nu pentru ochi si nu pentru simturi,vei fi constrins sa inventezi pentru ei o hrana falsa,care nu va valora nimic.Vei cauta fabricanti care le vor fabrica poeme, automate care le vor fabrica dansuri,scamatori care din sticla slefuita le vor fabrica diamante.Si iata ca ei vor avea iluzia de a trai.Deci nu se mai afla in ei decxit o caricatura a vietii.Caci vor confunda intelesul adevarat al dansului,al diamantului si al poemului-care nu te hranesc cu partea lor invizibila,decit daca vei urca pina la ele-cu un furaj pentru iesle...Ca si jocul de popice: de vreme ce bucuria ta este de a face popicele sa cada,vei afla multa placere insirind citeva sute si construindu-ti o masina care sa le doboare... CITADELA(ANTOINE DE SAINT EXUPERY)DECI ACESTA E PERICOLUL ADEVARAT-NOI NU TRAIM SINTEM SCLAVI.99%
    Angeka Merkel este o fiinta care este pusa sa recladeasca un nou Reich, probabil acum vor la nivel mondial nu intr-o caciula de tari cum este Europa. Acum pe linga lacomia ruseasca si nerusinarea americanilor, Batrina Europa este ca o curva batrina pe care incepe sa o loveasca Alzheimer-ul si-si da cu tesla intre picioare cu austeriate,uitind ca nu a avut si nici nu i-a crescut acolo mare lucru.Sint continente adevarate ,mai ales cel Asiatic, in lume care merita sa conduca si sa domine cultural,spiritual si economic.

    RăspundețiȘtergere