vineri, 4 mai 2012

Viața în cetatea Vaticanului


MERGI LA DOCUMENTARE
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!

În Cetatea eternă, în inima Romei, se află Vaticanul. Este cel mai mic stat suveran din lume, dar și unul din cele mai puternice.
Un reper al credinței pentru peste un miliard de catolici. Dincolo de zidurile impenetrabile se află o lume condusă de un singur om: Papa Benedict al XVI-lea. Foarte puțini oameni au acces la lumea lui, și aceștia sunt doar cei care lucreză în umbra sa.
Ei păzesc secretele a două mii de ani de istorie și mii de comori ce ar putea să nu vadă nicicând lumina zilei. Secretele Vaticanului sunt printre cele mai bine păzite din lume.
Din adâncurile muzeelor Vaticanului la minunile Capelei Sixtine, acest film documentar ne dezvăluie viața la Vatican, dar și pe cei care lucrează îndeaproape de Papa Benedict al XVI-lea.

Vizionare online film documentar subtitrat Viața în cetatea Vaticanului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu