luni, 28 mai 2012

TRAIAN BASESCU IL ASIGURA PE RICHARD MORNINGSTAR CA-I VA PROSTI PE ROMANI IN CHESTIUNEA GAZELOR DE SIST !!
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului(arond)yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!         Presedintele Traian Basescu l-a primit, vineri, 18 mai, la Palatul Cotroceni, pe Richard Morningstar, trimis special al secretarului de stat al Statelor Unite ale Americii pentru Energie în Eurasia, prilej cu care seful statului român a subliniat ca în România va trebui dezvoltata o strategie prin care sa se explice populatiei ca nu exista niciun risc major în privinta gazelor de sist.

   “În ceea ce priveste energia, trebuie sa recunoastem ca în România avem deja o dezbatere cu privire la gazele de sist.

     Si trebuie sa dezvoltam o strategie, explicând populatiei ca nu exista niciun risc major în privinta gazelor de sist. În acelasi timp, uitându-ne la politica energetica din regiune, cunoastem sprijinul urias al SUA pentru a se gasi solutii alternative de aprovizionare pentru Balcani si Europa în general.

      În acelasi timp, obiectivele dvs sunt similare cu ale noastre în regiune. Suntem sustinatorii puternici ai gasirii solutiilor alternative, fie ca vorbim de Nabucco, de SEEP (South East Pipeline). Coridorul Sudic pare a fi principala optiune pe care o putem avea în acest moment. În orice conditii, suntem câstigatori”, a afirmat Basescu, în debutul întrevederii cu Morningstar.

     La întrevederea de la Cotroceni, din delegatia presedintelui a facut parte consilierul prezidential Cristian Diaconescu, iar din cea a lui Richard Morningstar, ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu