vineri, 4 mai 2012

Teoria conspirației – A ajuns omul pe Lună?


MERGI LA DOCUMENTARE
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!

Zeci de imagini au făcut înconjurul Globului pe 20 iulie 1969, când echipajul Apollo 11, format din cosmonauții Neil Armstrong, Buzz Aldrin și Michael Collins, a marcat prima prezență a omului pe Lună.
A fost un moment unic în istorie, iar lumea părea să se fi schimbat definitiv odată ce Armstrong a fost primul om pe Lună. Cu toate acestea, în curând au început să apară îndoieli despre autenticitatea aselenizării, un mister care continuă până în zilele noastre și în jurul căruia s-a conturat o adevărată teorie a conspirației. Mai mulți oameni de știină au ridicat o serie de întrebări care nu și-au găsit încă răspunsul. În acest film documentar, oameni de știință și experți vorbesc despre posibilitatea ca agenția spațială americană să fi trucat imaginile din timpul misiunii Apollo 11.
Dacă nu există aer pe Lună, de ce drapelul american flutura în imaginile difuzate după încheierea misiunii? Există posibilitatea ca fotografiile NASA să fie trucate? Este oare posibil ca oamenii să supraviețuiască radiațiilor letale din spațiul cosmic? Conform lui David Persey, fotograf și regizor renumit, dovezile unui trucaj se află chiar în fotografiile și imaginile NASA. El susține că multe dintre ele conțin inconsistențe și anomalii care conduc spre o singură concluzie: călătoria pe Lună a fost regizată de către americani.

Vizionare online film documentar subtitrat Teoria conspirației – A ajuns omul pe Lună?

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu