miercuri, 30 mai 2012

SUA,MARIONETA PREFERATA A OCULTEI ,SUPUNE DE CINCI DECENII POPULATIA GLOBULUI FOLOSIND TREI UNELTE: MANIPULAREA MEDIATICA,BANII SI SEXUL !!


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


      Odata cu sfarsitul celui De-al Doilea Razboi Mondial,SUA inceput sa foloseasca trei unelte clasice pentru a supune masele: Manipularea Mediatica,Sexul Si Banii.Acesti factori sunt resposabili pentru ingenuncherea tuturor popoarelor in fata Washingtonului, lucru care a asigurat dominatia societatii americane in lume.Ziarul Pravda.ru a intervievat pe aceasta tema,pe scriitoarea si cercetatoarea marocana ,Chamakhe Maurieni.
     Aceasta afirma ca in urma cercetarilor sale pe mai multi ani in domeniul media,a constat faptul ca principala arma a Statele Unite este manipularea mediatica.Asa-zisii activisti democracti,WikiLeaks renumitul portal care destainuie documente secrete sau chiar si miscarea Occupy,toate sunt creeatiile Guvernului American.Inca de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial,Sua isi creeaza proprii prieteni si dusmani  tocmai pentru a controla actiunile opozantilor.Evident insa faptul ca acest Guvern American este doar o unealta in mana Ocultei,prin care aceasta isi desfasoara planul.

      Revenind insa la subiect,sa privim de exemplu rezistenta Talibana din Afghanistan.Putin stiu faptul ca acesti talibani sunt finantati chiar de SUA,fiecare atac asupra trupelor americane fiind bine pus la punct de CIA.Nu mai spunem aici de Terorismul ca si miscare,Sua finantand grupari ca AlQaida inca din anii 70-80.De ce toate acestea? Simplu.Astfel SUA,folosindu-se de marioneta sa ,NATO,are destule motive sa stationeze cat mai mult in Afghanista...pentru a asigura pacea..Iata cum SUA a manipulat deci masele ,inca de dinaintea atacarii Iraqului si Afghanistanului,si inca o face...

      SEXUL:Sexul este un o unealta extrem de reusita a Americii in ceea ce priveste dominatia lumii.In ultimele cinci decenii,guvernul american a creat o lume in care sexul este venerat si se afla la conducerea a tot despre care poti vorbi.Prin media ,acestia au dezvoltat ,au creat si fortat in asa fel incat totul se axeaza pe sex ,incepe si se incheie cu sex.Prin crearea sex-simbolurilor care sunt supuse si sponsorizate de guvernul american,populatia globala a fost si inca este controlata.O putem aminti aici pe Kim Kardashian ,care a devenit celebra in urma unei casete sexuale in care aceasta apare.Acum,"vedeta" promoveaza interesele de marketing si de cosumatorism ale americanilor.Cel mai bun exemplu este insa Angelina Jolie,care este cunoscuta pentru suportul sau fata de imperialismul american.Si-a afirmat dorinta si simpatia cu o interventie americana in Libia,iar acum exclama public necesitatea unei interventii si in Siria.

      Sex ,sex,sex..sex in filme,sex in reclame,sex in videoclipuri.Lumea mediatica nu mai expune frumusetea unui film sau frumusetea unei melodii sau pur si simplu a unui lucru;iti spune in schimb cat de sexy e..Combinand stimularea nevoii de consum cu sexualitatea,se creeaza cel mai eficient cocktail social posibil.
  
    Puterea omului de rand nu mai exista,totul s-a schimbat.Puterea care se afla la conducerea lumii in prezent, este detinut de el,Banul ..si de amanta sa Sexul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu