miercuri, 9 mai 2012

Sodoma și Gomora – Legendă sau fapt real?


MERGI LA DOCUMENTARE
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!

Conform Bibliei, orașele Sodoma și Gomora, care făceau parte dintr-un grup de cinci cetăți situate la sud de Marea Moartă, au fost distruse de Dumnezeu pentru fărădelegile care se întâmplau aici.
Trecute prin foc și pucioasă, cele două orașe, simbol al desfrâului și al decadenței umane, au fost făcute una cu pământul. Acest film documentar încearcă să lămurească ce s-a întâmplat de fapt cu cele două orașe și să afle răspunsul la întrebarea: este evenimentul povestit de Biblie o legendă sau un fapt real?
Au existat oare evenimentele cataclismice descrise în Biblie și care au distrus Sodoma și Gomora sau sunt ele doar niște profeții vechi pentru a o lecție morală și etică? Unii teoreticieni susțin că ploaia de pucioasă și foc ar putea fi o erupție vulcanică sau explozia unei acumulări de gaze, posibil cauzată de un cutremur, alții spun că Sodoma și Gomora nici măcar nu au existat, iar alții afirmă că cele două cetăți nu doar au existat, ci au fost distruse de furia lui Dumnezeu.

Vizionare online film documentar subtitrat Sodoma și Gomora – Legendă sau fapt real?

 

Sodoma si Gomora - Legenda sau fapt real

Vezi mai multe video din film

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu