vineri, 4 mai 2012

Secretele Japoniei


MERGI LA DOCUMENTARE
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!

Situată în Cercul de Foc al Pacificului, acolo unde se izbesc plăcile tectonice, Japonia este, pentru mulți, o țară superdezvoltată tehnologic, cu metropole uriașe, înțesate de zgârie-nori și reclame luminoase ce-ți iau ochii.
Dar dincolo de toate acestea putem descoperi o Japonie exotică, insule împădurite, munți înalți și vulcani agitați. În aceste ținuturi trăiește o mare varietate de animale, iar viața prosperă în locuri în care nici nu te-ai aștepta.
Acest film documentar ne duce dincolo de străzile aglomerate ale marilor orașe, pe cele peste 6.800 de insule japoneze, pentru a descoperi Japonia sălbatică.

Vizionare online film documentar subtitrat Secretele Japoniei

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu