vineri, 25 mai 2012

SCUFUNDAREA SUBMARINULUI KURSK DE CATRE AMERICANI !
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului(arond)yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


      Submarinul strategic Kursk care s-a scundat in anul 2000 ,a fost defapt scufundat de americani.Aceasta teorie discutata in Rusia si peste granite in repetate randuri,a fost inca odata lansata de portalul polonez WProst.pl .Informatiile prezentate de polonezi se bazeaza pe informatiile primite de la unul dintre comandantii rusi,Lt.Col. Andrei.

      In Rusia,varianta oficiala a incidentului din 2000,sustine ca o torpila aflata la bord a explodat iar apoi a urmat o explozie in lant a rezervelor de munitie.Imediat insa dupa accident ,mai multi amirali si oficiali au afirmat ca submarinul Kursk a fost torpilat de un submarin american care stationa in zona pentru exercitii.Rusia insa a ales sa musamalizeze totul pentru a evita un razboi nuclear total care ar fi adus lumea in pragul Apocalipsei.

              Aceeasi teorie a fost prezentata si de regizorul francez Jean-Michel Carré ,in filmul "Kursk.Submarin in ape tulburi(2005)". Conform filmului,submarinul rusesc a fost urmarit indeaproape de doua submarine americane , "Memphis" si "Toledo".Toledo apropiindu-se periculos de mult,ca sa evite un atac din partea rusilor,a lansat o torpila MK-48 spre Kursk.

    Conform Canalului Canadian History TV ,la un moment dat Toledo a intrat in raza de actiune a submarinului Kursk,care se afla in mijlocul unor manevre.Capitanul lui Memphis,crezand ca submarinul Kursk intentioneaza sa atace Toledo,a torpilat submarinul rusesc.De aceea s-a evitat si salvarea echipajului,astfel ramanand in adancuri adevarul despre motivul real a scufundarii submarinului.

Adevarul insa va ramane probabil "scufundat" pentru mult timp de-acum in colo..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu