vineri, 4 mai 2012

OZN – Dosarele Fastwalkers


MERGI LA DOCUMENTARE
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!

Fastwalkers este un termen creat de Comandamentul de Apărare Aerospațială al SUA pentru a denumi OZN-urile care intră și ies din atmosferă cu mare viteză și care sunt uneori detectate de sistemul de sateliții ce analizează semnalele digitale. Obiectele mai lente sunt numite Slowwalkers. Acest film documentar este produs in colaborare cu Safespace Project și agenția de știri Safespace, înființată plecând de la premisa că mass-media oficiale sunt parte din conspirație.
Aceasta agenție de știri abordează subiecte evitate în general de mass-media: OZN-urile și extratereștrii, dârele chimice degajate în atmosferă (Chemtrails), conspirațiile internaționale, care includ marile bănci, liniile genealogice și alte subiecte de importanță vitală care afectează toți oamenii acestei planete.
Ne sunt dezvaluite informatii la care altfel nu am fi putut avea acces. Acum aveți ocazia sa vedeți imagini extraordinare cu OZN-uri și înregistrări video strânse de peste tot din lume, filmări pe care niciun guvern nu le dorește publice, demascându-se astfle rețeaua de minciuni și dezinformare. Dosarele Fastwalkers dezvăluie adevărul ascuns timp de secole despre OZN-uri și extratereștri. (Sursa)

Vizionare online film documentar Fastwalkers cu subtitrare

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu