vineri, 4 mai 2012

Naziștii și misterul gemenilor lui Mengele


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!


Un istoric argentinian susține că Brazilia a fost o bază secretă de testare pentru medicul nazist Josef Mengele, poreclit Îngerul Morţii. Acesta s-a exilat în America de Sud după al doilea război mondial şi a trăit în Brazilia, ca medic, sub nume false, din 1949 pînă în 1979. Jose Camarasa crede că Mengele le-a dat femeilor din Candido Godoi medicamente şi hormoni care să favorieze naşterea gemenilor. Istoricul îşi argumentează punctul de vedere prin existenţa unor cupluri de gemeni blonzi cu ochi albaştri, aşa cum cerea rasa ariană, superioară, undeva în America de Sud, unde astfel de trăsături nu sînt specifice.
Mica localitate agricolă Candido Godoi din Brazilia a ridicat multe semne de întrebare atît în rîndul istoricilor, cît şi a geneticienilor deoarece are cei mai mulți gemeni din lume. Cele 44 de perechi de gemeni, raportaţi la populaţia de 7.000 de locuitori, înseamnă cea mai mare incidenţă a naşterilor duble de pe planetă, conform unui articol publicat de National Geographic.
Alte persoane au alte explicaţii: gemenii au apărut după intervenţia extratereştrilor sau sînt rezultatul unor testări a armelor nucleare. Locuitorii din Candido Godoi s-au simţit jigniţi de aceste speculaţii şi au vrut să înlăture presupusa legătură a comunităţii cu naziştii. La cerea locuitorilor, guvernul brazilian a început o cercetare, condusă de geneticianul Lavinia Schuler-Faccini de la Universitatea din Rio Grande do Sul. (Sursa)

Vizionare online film documentar Naziștii și misterul gemenilor lui Mengele subtitrat

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu