vineri, 4 mai 2012

Inteligența, interzisă


MERGI LA DOCUMENTARE
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!

Cu titlul original Expelled: No Intelligence Allowed, acest film documentar vrea să arate “dictatura” darwinismului în știința modernă. Filmul susține ideea că știința oficială respinge descoperirile unor cercetători care afirmă cărora natura are un design inteligent și că teoria darwinistă a evoluției este doar o conspirație care îl exclude pe Dumnezeu din ecuație.
Libertatea academică e suprimată, iar profesorii din SUA sunt concediați din posturile pe care le dețin pentru că promovează sau chiar explorează deisgnul inteligent ca variantă pentru darwinism. Realizatorii filmului spun că teoria științifică a evoluției a contribuit la fascism, la Holocaustul nazist, la comunism, ateism și eugenie.
Documentarul a fost intens criticat atât de public, cât și de Asociația Americană pentru Științe Avansate, care descrie filmul ca o propagandă mincinoasă care are ca scop introducerea ideilor religioase în sălile de clasă.

Vizionare online film documentar subtitrat Inteligența, interzisă

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu