sâmbătă, 12 mai 2012

Astronauți străvechi


MERGI LA DOCUMENTARE
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!

Potrivit teoriilor despre astronauții din vechime, ființe extraterestre inteligente (numite astronauți străvechi sau extratereștri străvechi) au vizitat Pământul, iar acest contact are legătură cu originea și dezvoltarea culturilor, tehnologiilor și religiilor umane. Unele dintre aceste teorii susțin că zeitățile din cele mai multe religii – dacă nu cumva din toate – sunt, de fapt, extratereștri, tehnologiile lor fiind considerate drept dovadă a originii lor divine de către pământeni.
Aceste teorii au fost popularizate cu precădere în a doua jumătate a secolului XX, de scriitorii Erich von Faniken, Zecharia Sitchin, Robert K. G. Temple si David Icke. Teoriile despre astronauții străvechi au fost folosite masiv in literatura SF. Aceste teorii sunt însă ignorate de comunitatea științifică și în jurnalele și studiile academice.  

Vizionare online Ancient astronauts cu subtitrare

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu