vineri, 4 mai 2012

Asasinarea lui Lech Kaczynski


MERGI LA DOCUMENTARE
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!

Pe 10 aprilie 2010, avionul care îi transporta pe președintele polonez Lech Kaczynski și pe alți 95 de demnitari polonezi în Rusia, pentru comemorarea victimelor masacrului de la Katyn, s-a prăbușit în apropierea aerodromului Severny din Smolensk (Rusia).
Accidentul aviatic a decimat o mare parte a elitei poloneze, fiind una din cele mai mari tragedii din istoria Poloniei. Dar a fost acesta un simplu accident sau în spatele lui se ascund lucruri mult mai grave? Cu titlul original Letter from Poland, acest film documentar încearcă să arunce o rază de lumină asupra a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat pe 10 aprilie.
Incompetența autorităților rusești și manipulările în anchetarea accidentului îi determină pe investigatori să creadă că președintele Lech Kaczynski a fost asasinat. Curajul său în a se opune invaziei rusești în Georgia și prezenței militare rusești în Ucraina, precum și politicile sale pro-Occidentale par să fi fost motivele pentru care Kaczynski trebuia redus la tăcere.

Vizionare online film documentar subtitrat Asasinarea lui Lech Kaczynski

 

Scrisoare din Polonia: Asasinarea lui Lech Kaczynski (Documentar,2011)

Vezi mai multe video din diverse

2 comentarii:

  1. Din pacate noi nu avem asa ceva, noi nu avem un conducator ca Lech Kaczynski, din pacate noi reprezentam doar interesele altor tari, de testare a poporului la anumite conditii, manelizare, infometare, saracire si prostie. Din pacate noi nu avem un conducator puternic ci doar tradatori si hoti care dau bir cu fugitii cand vine vorba de a da socoteala in fata poporului. Din pacate a murit Lech Kaczynski impreuna cu conducatorii acelei tari si nu a murit Basescu impreuna cu acolitii sai.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte bun documentarul, de prima data cand am vazut la stiri despre prabusirea avionului prezidential, m-am gandit ca nu a fost un simplu accident. Avioane prezidentiale cad in statele bananiere si atunci sunt "ajutate" sa cada.

    RăspundețiȘtergere