vineri, 4 mai 2012

Area 51


MERGI LA DOCUMENTARE
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!

Celor neinformați, terenul sterp aflat la 160 de kilometri de Las Vegas, poate să le pară asemănător oricărui alt petic de deșert. Dar văile sale abrupte ascund o bază militară atât de secretă încât acolo au acces doar cei cu permise de securitate speciale.
Cunoscut sub numele de Area 51 (Zona 51), acest loc este printre cele mai misterioase de pe planetă. Deși numele Area 51 este folosit în documentele oficiale ale CIA, ea mai este denumită de unii Dreamland, Paradise Ranch, Home Base sau Groom Lake. Facilitatea nu este o bază aeriană convențională deoarece nu găzduiește unități operaționale.
Ea este folosită pentru programe speciale militare și de apărare strict secrete, nerecunoscute public de către guvern, armată sau companiile contractoare. Unii susțin că misiunea celor din Area 51 este să dezvolte și să testeze noi arme. Alții pun natura secretă a bazei pe seama cercetărilor care s-ar face aici pe OZN-uri, asociind această idee cu fenomene stranii care ar fi apărut în zona bazei militare. Acest documentar ne prezintă cele mai controversate teorii despre Area 51 și ce ascunde ea.

Vizionare online film documentar subtitrat Area 51

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu