vineri, 4 mai 2012

Acasa » Lista documentarelor » Conspirații » Un lucru ciudat s-a petrecut în drum spre Lună Un lucru ciudat s-a petrecut în drum spre Lună


MERGI LA DOCUMENTARE
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!

Acesta este un film documentar produs în 2001 de jurnalistul de investigații Bart Winfield Sibrel, un critic al programului spațial american și susținător al teoriei că cele șase misiuni Apollo de aselenizare dintre 1969 și 1972 au fost niște farse regizate de Guvernul SUA. Sibrel este de părere că au existat numeroase probleme științifice și tehnice insurmontabile care au făcut imposibilă aselenizarea și apoi întoarcerea în siguranță a astronauților pe Pământ.
Mai mult, acesta crede că  anumite anomalii și lipsuri din înregistrările NASA cu privire la aselenizări conduc la concluzia că totul a fost o farsă, iar întrecerea pentru cucerirea spațiului a fost de fapt o cursă a dezvoltării de armament. Sibrel amintește în acest sens o asemănare de 95% între tehnologiile care au permis lansarea rachetelor balistice intercontinentale și lansarea rachetelor Saturn V.
Au fost misiunile NASA de aselenizare una dintre cele mai grandioase farse puse vreodată în practică – poate chiar cea mai mare conspirație guvernamentală din toate timpurile? Au fost plimbările pe suprafața Lunii filmate într-un studio secret? Dovezile vă vor șoca.

Vizionare online A Funny Thing Happened On The Way To The Moon subtitrat

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu