vineri, 4 mai 2012

11 septembrie – La locul faptei


MERGI LA DOCUMENTARE
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!

Acest film documentar american reanalizează transmisiunile pe care posturile de televiziune CNN, BBC şi Fox News le-au făcut în 11 septembrie 2001 şi, pe baza lor, propune o ipoteză şocantă asupra acelei zile fatidice: Pentagonul nu a fost lovit de un avion, ci de o rachetă, iar avionul care a intrat în turnul sudic al World Trade Center (WTC) era un Boeing 767 militar, nu comercial.
Filmul a fost realizat de regizorul William Lewis şi de producătorul Dave von Kleist. Ideea filmului a luat naştere în 2002, când Lewis a intrat în posesia primelor înregistrări şi analize care puneau la îndoială declaraţiile oficialităţilor. La sfârşitul anului 2004, cei doi au lansat filmul care a făcut înconjurul lumii, stârnind controverse. (Sursa: misa-yoga.blogspot.com)

Vezi online 911 – In Plane Site subtitrat

Pentru subtitrare, apăsați butonul “Play”, apoi butonul “CC” și selectați “română”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu