luni, 9 aprilie 2012

SURSE : "RUSIA SE ASTEAPTA LA UN ATAC ASUPRA IRANULUI LA VARA " !!Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,introduceti adresa dvs de mail in casuta din partea stanga a blogului cu titlul "Abonare/Follow" .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!


   Rusia se asteapta ca un atac asupra Iranului sa aiba loc pana la sfarsitul varei anului 2012 ,de aceea are deja un plan de actiune bine pus la punct de Statul Major al armatei ruse.In cazul izbucnirii unui conflict in Iran,trupele rusesti vor inainta prin Georgia si vor stationa in Armenia chiar langa granita iraniana .Baza militara rusa 102 de la Gyumri din Armenia,ar urma sa devina centrul de comanda in cadrul acestor operatiuni.Aceasta a fost renovata in anul 2012,sursele invocand ca motiv pentru modernizarea bazei, pregatirea pentru un razboi in regiune.

 Dimitri Rogozin,fost delegat al Rusiei la NATO,a avertizat ca "un atac asupra Iranului ,va declansa un razboi intr-o tara care este vecina cu aceasta,asta insemnand o amenintare directa la adresa securitatii ruse!" In acelasi timp,ministrul Apararii de la Moscova a declara ca "Israelul nu detine o armata destul de puternica pentru a invinge sistemul de aparare iranian,de aceea fiind nevoie de interventia armatei americane".

Aceleasi surse sustin faptul ca obiectivul Rusiei prin mutarea unor trupe in Armenia la granita cu Iranul,in cauzul izbucnirii unui razboi,nu este doar acela de a asigura securitatea la granita cu statul islamic ,ci si acela de a interveni militar in apararea regimul de la Teheran,pentru a-si apara interesele vitale din regiune.

Un comentariu:

  1. Pai daca amerlocii vor sa isi faca de cap in Iran macar rusii poate le-ar da o lectie in caz de atac .

    RăspundețiȘtergere