vineri, 27 aprilie 2012

MISCARE FOARTE INTELIGENTA A LUI TRAIAN BASESCU. PONTA ESTE NUMIT NOUL PREMIER !!

Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,puteti trimite un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la aceeasi adresa.Va multumim!

     Traian Basescu a anuntat in urma cu cateva minute ca noul premier al Romaniei este Victor Ponta. Incredibil de inteligenta miscare! Poate cea mai inteligenta miscare politica de pana astazi a lui Traian Basescu. USL a condamnat inca din prima zi a mandatului de Presedinte al lui Basescu, modul in care domnia sa si PDL au inteles sa conduca si adminsitreze tara. Astfel, USL a creat in randul romanilor o uriasa asteptare, asteptare ce se reflecta in cele 53 de procente pe care alianta le are in acest moment in sondaje.

   Daca Victor Ponta - prin actiunile si deciziile pe care le va lua in calitate de Premier - nu se va putea ridica la nivelul asteptarilor pe care le-a indus cetatenilor Romaniei de-a lungul timpului, USL va pierde un urias procent de voturi. In termeni populari, decizia de astazi a lui Traian Basescu se traduce astfel: "De 8 ani sustii ca cea facem noi nu e bine. OK, noi ne dam la o parte si te lasam sa pe tine sa vedem ce faci". Cu atat de putin timp inainte de alegerile parlamentare, USL nici ca putea primi o lovitura mai dura.

3 comentarii:

  1. De peste un an de zile, ca exercitiu pentru minte, analizam situatia politica din tara. Convins fiind, ca politicul nu aduce nimic vietii umane, decat vorbe. Si vedeam cum toate rateurile economice ale guvernantilor, erau etalate de catre sluga de serviciu a sistemului, adica de mass media. M-am intrebat intotdeauna cum se vor mai reabilita cei ce au stat la ciolan, in fata celor ce isi aleg stapanii singuri prin vot democratic. M-am luminat zilele trecute. Manevra a fost asa. Cum sa puna botul penelistii la cozile de topor pe care doreau sa introduca pedelistii. Simplu. Cu ajutorul banilor. Cei ce au venit la pnl de la pdl, au venit si cu portofelul la ei, iar Antonescu a avut o scuza in fata colegilor sa-i primeasca. Si a urmat lovitura de maestru a strategilor pdl. Au dat jos guvernul si au marsat exact pe ideea inplementata in mintea bizonului, cu "jos guvernul". Au executat politica pasilor marunti la aburirea bizonilor. L-au dat jos pe Boc, apoi a urmat bomboana pe coliva cu caderea guvernului pdl. Si acum a trecut usl-istii la putere. Pana in toamna, sarcina lui Ponta este de a baga tara in gard, ca bizonul alegator, in toamna la alegeri sa zica in sinea lui, bine frate ca am vazut de ce sunt astia in stare si putem vota altceva. Si cu votul pe liste, mare va fi mirarea bizonului, care va vota ppdd intr-o veselie, cand va vedea figurile din parlament alese de el. Adica va fi aceiasi Marie cu alta palarie. Succesuri tovarasi, fara esece.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cum va simtiti voi cei din tara dar la noi in Caras-Severin nu e nici o schimbare tatucul frunza lata e tartor in continuare ,la voi cel putin se vor schimba fetele beligerantilor (nu ca astia ar fi mai breji),la noi raman aceleasi deci :a mers prost de 15 ani de cand sunt ei va merge la fel in continuaresi daca Creatorul nu se va indura sa-i ia la El ceva mai devreme .

    RăspundețiȘtergere