joi, 26 aprilie 2012

Anglia si Spania au intrat in recesiune.Pacientul e tot mai bolnav.

Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,introduceti adresa dvs de mail in casuta din partea stanga a blogului cu titlul "Abonare/Follow" .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!

     Economia mondiala e exact ca un bolnav de cancer.Primele simptome le-a avut in 2008 ,atunci cand pacientul a simtit primele dureri groznice,cauzate de un factor misterios.

     Lehman Brothers si-a anuntat falimentul pe data de 15 septembrie 2008 ,urmand un exod al clientilor ,pierderi masive de stoc si devalorizare consistenta la agentile bursiere.Unda de soc a fost transmisa pe intraga suprafata financiara a planetei,iar in mai putin de un an toate economiile lumii(cu mici exceptii) inregistrau deja pierderi de capital.Deasemenea un număr mare de bănci, creditori și companii de asigurare au dat faliment în săptămânile ce au urmat.>>

     Pacientul nostru e transportat de urgenta la spital acolo unde va fi tinut sub maxima observatie.La scurt timp incep analizele pentru a se stabili cat mai repede un diagnostic.Rezultatul? >>
     >> Criza a fost declanşată (în mod intenţionat) de băncile americane şi europene doar pentru a primi fonduri de la guverne.Bancile care au declansat criza sunt aceleaşi bănci care acum au primit sute de miliarde de dolari de la guvernul american, în mod intenţionat, prin susţinerea creditelor cu risc mare. Piaţa creditelor fără acoperire şi-a atins apogeul în perioada 2005-2007.Conform Center of Public Integrity, în această perioadă, companiile de credite cu grad ridicat de risc au acordat un total de 7,2 milioane de împrumuturi, totalizând peste 1.300 miliarde de dolari, aproape 1.000 fiind date doar de 25 de companii, despre care centrul american este de părere că stau la baza crizei. Mai mult, acestea au avut în spate suportul unora dintre cele mai puternice bănci ale lumii care, prin sprijinul lor, au încurajat acest tip de creditare până la colaps. Dintre acestea, 21 de companii de creditare au fost finanţate de bănci fie prin deţinerea pachetului majoritar de acţiuni, fie prin achiziţionarea de titluri de valoare.

     Diagnosticul? Cancer.Tumorile sunt in toate partile organismului,fiecare organ gazduind cate o tumoare maligna..si continua sa se raspandeasca.Sistemul bancar mondial este cel care controleaza totul in lume,fiind raspandit in intreaga societate umana.In ce tara nu gasim o banca? In fond,cei mai puternici oameni din lume ,cei care detin puterea de aprox 250 de ani sunt membrii familiei de bancheri evrei Rothschild.Acest cancer face tot ce-i sta in putere pentru a suge omenirea de puteri si de resurse,astfel puterea fiind transferata de la noi la ei. Planul lor insa nu va fi dus la bun sfarsit doar atunci cand intreaga economie mondiala se va prabusi ,precum un stejar taiat de la baza.Cei de la "suprafata",politicienii, nu au facut decat sa ia niste masuri care vor lungi agonia pacientului,amanand momentul decesului.Se pompeaza sume imense de bani,huruitul tiparnitei auzindu-se parca printre norii fiecarui cer urban iar masurile de austeritate au devenit ceva obisnuit in orice tara.Bani pompati? Nimic mai mult decat morfina.Doze din ce in ce mai mari de morfina iar durerile sunt tot mai mari.Austeritate? Pacientul recurge la chimioterapie.Insa aceasta masura afecteaza tot mai mult starea acestuia,starile de rau ,greata si conditia tot mai slabita nefiind decat ceea ce ii trebuie tumorii sa avanseze.Austeritatea ,desi benefica la prima vedere ,nu a facut decat sa scada nivelul de trai pt fiecare cetatean in parte ,coducand la scaderea puterii de cumparare.Paturile sociale au ajuns sa se urasca intre ele ,pe langa protestele in masa din intreaga Europa,instalandu-se si o ura reciproca intre mai multe categorii de oameni.Masele sunt prea ocupate acum cu exercitarea furiei asupra politicienilor si a celor din alta breasla ca ei(bugetarii contra angajatilor din mediul privat si invers). Toate aceste lucruri nu fac decat sa permita cancerului,bancile,sa castige tot mai multa putere ,ducandu-si planul la capat in liniste.Divide et Impera.

Pregati-va pentru inmormantare.Ca e 1 an sau 7...cancerul nu are leac.INCA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu