joi, 22 martie 2012

INCA ODATA,EXTRATERESTRII NU EXISTA !!


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,introduceti adresa dvs de mail in casuta din partea stanga a blogului cu titlul "Abonare/Follow" .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!

     Astronomii au crezut dintotdeauna că datorită apariţiei rapide a vieţii pe Pământ, existenţa vieţii şi în alte locuri din Univers este foarte probabilă. Această teorie pare să fi fost infirmată recent. Ecuaţia Drake este o ecuaţie matematică ce estimează numărul civilizaţiilor extraterestre pe care am putea să le detectăm în prezent sau în viitorul apropiat. Aceasta a fost concepută în anul 1960 de Frank Drake de la Universitatea California din Santa Cruz.

Drake a încercat să cuantifice numărul prin determinarea numărului de stele care au planete, ce proporţie dintre acestea ar putea fi locuite, apoi fracţiunea celor care chiar au vieţuitoare, iar din acestea, fracţiunea celor care au vieţuitoare care pot deveni inteligente.

Multe dintre aceste numere au constituit simple presupuneri. De exemplu, numărul civilizaţiilor extraterestre pe care le putem detecta în prezent este extrem de sensibil la fracţiunea care ar putea să se autodistrugă cu propriile tehnologii, printr-un război nuclear, de exemplu. Dar nu există nicio cale de a afla cu certitudine aceste presupuneri.

Cu toate acestea, mulţi cercetători au încercat să vină cu o cifră, estimările lor variind de la câteva civilizaţii în întreg universul, la zeci de mii de civilizaţii extraterestre.

Printre multele incertitudini din ecuaţia Drake, un termen este în mod tradiţional gândit ca fiind relativ sigur. Acesta este probabilitatea de dezvoltare a vieţii pe o planetă aflată într-o zonă locuibilă. Pe Pământ, viaţa a apărut în urmă cu aproximativ 3,8 miliarde de ani, doar cu câteva milioane de ani după ce planeta s-a răcit suficient pentru a permite acest lucru.

Astrobiologii susţin că, dacă aici viaţa s-a dezvoltat atât de rapid, acest lucru ar fi posibil şi pe alte planete care îndeplinesc condiţiile optime de întreţinere a vieţii.

Astăzi, David Spiegel de la Universitatea Princeton şi Edwin Turner de la Universitatea din Tokyo susţin că această gândire este una greşită. Ei au utilizat un alt tip de gândire, numită raţionament Bayesian, pentru a demonstra că existenţa vieţii pe Pământ se află în concordanţă cu ideea că viaţa poate apărea foarte rar în Univers.

La prima vedere, această judecată pare mai degrabă contraintuitivă. Dar, dacă raţionamentul Bayesian ne spune ceva, acel lucru este că ne putem înşela pe noi înşine crezând că lucrurile sunt mult mai probabile decât sunt cu adevărat.

Spiegel şi Turner au subliniat faptul că gândirea noastră despre originea vieţii este puternic influenţată de faptul că suntem aici pentru a o observa. Au accentuat de asemenea ideea că au fost necesari 3,5 miliarde de ani pentru ca viaţa inteligentă să se dezvolte pe Pământ. Astfel, singura cale prin care a fost posibilă o evoluţie întinsă pe o perioadă atât de lungă de timp este prin apariţia rapidă a vieţii. Iar apariţia rapidă a vieţii este un factor independent de probabilitatea de apariţie a vieţii în general.

“Astfel, dacă evoluţia are nevoie de 3,5 miliarde de ani ca viaţa să evolueze de la cele mai simple forme la fiinţe conştiente, atunci a trebuit să ne aflăm pe o planetă pe care viaţa să apară relativ repede pentru a ajunge aici, un factor diferit de probabilitatea ca viaţa să apară pe respectiva planetă“, spun Spiegel şi Turner.

Dacă este luat în calcul şi acest factor, spun ei, şansa ca viaţa să apară devine mult mai rară, astfel că probabilitatea ca noi să fim singuri în Univers este mult mai mare decât se credea până acum.

Cu toate acestea, cei doi oameni de ştiinţă spun că teoria lor s-ar putea dovedi greşită, dacă vom reuşi să descoperim în următorii ani că viaţa a apărut de mai multe ori, independent, pe Pământ.Eu zic să staţi liniştiţi; extratereştrii, omuleţii verzi, gri, bej sau de altă nuanţă, OZN-urile sunt doar mitologie New Age!

VEZI SI
Inca o dovada ca extraterestrii NU exista ! 

OZN-urile NU EXISTA !!! Blogul secretele--sistemului.blogspot.com MILITEAZA IMPOTRIVA RASPANDIRII IDEOLOGIEI CARE SUSTINE CREDINTA IN EXISTENTA VIETII EXTRATERESTRE INTELIGENTE.

Proiectul A&O - EXTRATERESTRII NU EXISTA !!! -- Modelele Flying Flapjack,farfuria zburatoare construita de americani si Avro Car construita de canadieni !!!!

16 comentarii:

 1. Si Pamantul era plat odata...

  RăspundețiȘtergere
 2. Undeva, ceva exista. Tocmai Biblia descrie ozn-uri.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt multe speculatii...multe interpretari..dar nimic concret.Spune undeva in Biblie "Extraterestrii exista" ? Se poate spune f clar ca in Biblie spune ca Iisus este Fiul lui Dumnezeu.Asta e negru pe alb.Dar nimeni nu poate spune ca Biblia descrie in mod concret ca exista extraterestri.Sincer personal cred ca peste un nr x de ani ,asta daca nu se practica si in prezent,oamenii vor calatori in timp si vor folosi liber acele farfurii zburatoare pe baza de "nimic". Astfel este mult mai posibil ca eventualele aparate zburatoare prezente acum 2000-3000 de ani sa apartina oamenilor din viitor.Calatoria in timp este posibila,a fost dem de Einstein.Dar in fine..fiecare alege daca vrea sau nu sa fie "spalat" de informatiile false care circula de cateva zeci de ani pe mapamond.App,banuiesc ca si Iisus a fost Alien,nu? :D

   Ștergere
  2. in creierul tau de bastrinas.

   Ștergere
 3. mai mare tampenie ca asta nu am auzit....

  RăspundețiȘtergere
 4. blogul asta e din ce in ce mai cretin. nu mai intru pe el.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :)) Ne-ati face un MARE SERVICIU mai baieti ! :D

   Ștergere
  2. App,cred ca ar trebui sa introduc cumva un test IQ pentru a viziona acest blog.Se pare ca unii nu-i fac fata! Ar fi o idee...

   Ștergere
 5. hahaaa, sar putea sa fiti tare dezamagiti, dozezi sunt enorm de multe ca EXISTA viata extraterestra. ar fi o dovada de mare egoism sa spunem ca suntem singuri,... mai cititi si : Luceafarul- Mihai Eminescu. biblia, secretele egiptului, mitologia si religia Dacilor, si altele muuuulte altele.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. doamna marmota , SETIa stat si in cosmos si la sol zeci de ani cu misiunea stricta de a gasi extraterestrii, daca nu stiti cine a fost SETI va rog sa cititi, nu este un catzel si nici faraon , ghici ciuperca ce-i.

   Ștergere
 6. poti sa citesti cate interpretari false vrei tu! Daca asta ai inteles tu ca din egoism afirma unii ca nu exista extraterestri,inseamna ca nu ai inteles nimic si citesti degeaba.Gandeste mai clar si deschide-ti mintea! Nu te mai lasa manipulat!

  RăspundețiȘtergere
 7. De fapt tie ti-e FRICA [nu esti buricul universului].Nu mai intru pe blogul tau

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nu stiu ce sa cred, probabil va este mai usor sa credeti o minciuna decat sa realizati un adevar? uite ce adevar am spus, frumos, imi place, redusi , seful blogului sa faceti testul acela cu IQ ca nu se mai poate.

   Ștergere
 8. http://www.scribd.com/doc/20305327/Programul-Terra-Tony-Victor-Moldovan o carte buna care merita citita ...

  RăspundețiȘtergere
 9. Un om in secolul XXI trebuie sa fie cu prea putina educatie si rupt de realitate ca sa spuna ca nu exista extraterestri. Sincer trebuie sa fii ilogic in gandire, trebuie sa fii limitat, marginit siu chiar analfabet din punct de vedere stiintific, adica sa nu stii nici cele mai elementare chestiuni cu privire la Universul in care traiesti si sa nu ai nici cele mai fundamentale notiuni cu privire la cat de mare e acest colos....Exista miliarde si miliarde de galaxii intr-un Univers nemarginit, numai galaxia noastra are pe putin 200 de MILIARDE de stele. Cum naiba poti sa spui ca intr-o asemenea infinitate omul este singura forma de viata inteligenta? Nu mi se pare logic, ba chiar absurd sa crezi ca in asemenea vastitate noi sa fim singuri. Savantii aceia au mers prin toate galaxiile si prin tot Universul ca sa spuna daca sunt alte lumi locuite decat ale noastre? Ce stiu ei? Ce certitudine au ei? Poate a avut nevoie viata de 3 miliarde de ani sa evolueze pe Terra, dar gandeste-te omule ca doar Sistemul Solar s-a format acum 4,6 miliarde de ani, mai mult ca sigur sunt planete in Univers mult mai batrane decat Terra. Asa ca mai lasa-ne cu aceste teorii plafonate ca sunt satul de ele.

  RăspundețiȘtergere