joi, 29 martie 2012

DOCUMENTE SECRETE ATESTA FAPTUL CA IRANUL ARE CA SCOP UN ARSENAL NUCLEAR !!

Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,introduceti adresa dvs de mail in casuta din partea stanga a blogului cu titlul "Abonare/Follow" .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!

De cativa ani de cand SUA si Israel pun presiune pe guvernul de la Teheran din pricina programului nuclear ,presa internationala se afla intr-o framantare si anliza continua,menita sa dea un raspuns la urmatoarea intrebare: Doreste cu adevarat Iranul sa-si foloseasca programul nuclear in scopuri militare si astfel sa dezvolte o arma nucleara?

Deoarece si blogul Secretele Sistemului are dreptul la o opinie,o vom impartasi cititorilor nostri.Da! Noi credem ca Iranul doreste sa dezvolte arme nucleare,ba mai mult decat atat,credem ca PRINCIPALUL obiectiv al programului nuclera iranian ESTE dezvoltarea unui arsenal nuclear! De ce credem asta? Uneori ,pentru a gasi raspunsul unei intrebari a prezentului,este nevoie sa privim in trecut.Daca analizam o lista a tututor statelor care au in prezent tehnologie nucleara civila,vom constata ca aproape toate au fost supuse tentatiei de a dezvolta si arme nucleare.Africa de Sud,in anii 70-80,a detinut 6 focoase nucleare la care a renuntat in cele din urma, dupa caderea regimului care le obtinuse.Ucraina a detinut si ea un arsenal nuclear,ce-i drept dobandit in urma caderii URSS,arsenal cedat in 1992 in urma semnarii unui acord cu Rusia.Si despre Romania se cunoaste ca in perioada comunista ,Nicolae Ceausescu intentiona sa fabrice arme nucleare pentru a le vinde Iraqului lui Saddam sau Libiei lui Khadafi.In ceea ce priveste Iranul,se stie ca Rusia dar in special China au pregatit inca din anii 90 oameni de stiinta iranieni in domeniul fizicii nucleare.De ce? Pentru ca o putere nucleara ca Iranul,sustinuta oficial de Beijing ,va contra-balansa balanta catre Asia .Documente secrete obţinute de cotidianul britanic The Times arată că Iranul lucrează la testarea unui element final foarte important, care intră în componenţa unei bombe nucleare, relatează ediţia electronică de luni a ziarului.


Notele, care fac parte din proiectul nuclear militar cel mai sensibil al Iranului, descriu un plan pe patru ani de testare a unui generator de neutroni, componenta unei bombe nucleare care provoacă explozia . O sursă din serviciile asiatice de informaţii a confirmat că ţara sa crede că activitatea de înarmare, în speţă activitatea la un generator de neutroni, a început din 2007.

Documentul tehnic descrie folosirea unei surse de neutron, deuterura de uraniu. Experţi independenţi confirmă că această substanţă nu poate fi folosită în nici un scop civil sau militar altul decât pentru crearea unei arme nucleare. Deuterura de uraniu este materialul folosit la bomba din Pakistan, de unde Iranul şi-a obţinut informaţiile necesare.

“Deşi Iranul ar putea pretinde că activitatea sa este destinată unor scopuri civile, nu există nici o aplicaţie civilă. Acesta este un indicator foarte puternic al (existenţei) unei activităţi de înarmare”, a apreciat David Albright, fizician şi preşedinte al Institutului pentru Ştiinţă şi Securitate Internaţională din Washington.

Documentele au fost analizate de agenţii de informaţii din ţări occidentale, inclusiv Marea Britanie.

O sursă importantă de la Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică (AIEA) a confirmat că acestea au ajuns şi la organismul ONU de monitorizare a activităţilor nucleare. Publicarea documentelor va mări presiunile în vederea unor sancţiuni mai dure din partea Naţiunilor Unite împotriva Iranului, care vor fi discutate în această săptămână.

6 comentarii:

 1. Si daca ar fi adevarat ceace ce sustineti ,atunci ma intreb si va intreb doar politia mapamondului are dreptul sa detina arme nucleare si de distrugere in masa ?Si cand spun politia mapamondului sigur spun NATO.Dar tare ma tem ca si ei au aceleasi arme ca si Irakul,hai sa fim seriosi daca n-ar avea interese economice cum ar fi petrolul si gazele,interese politice fiind singura tara din Asia in care n-au putut sa faca o revolutie prin care sa-i schimbe guvernul si sa o destabilizeze si mai sta si-n coasta sionistilor ,care bineinteles ca-s bancherii marelui politist si ii cere sa i-a masuri .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In acest articol nu se comenteaza daca Iranul are dreptul sau nu de a avea arme nucleare.Noi doar ne exprimam parerea ca Iranul asta intentioneaza sa faca.Daca are sau nu dreptul ,este un alt subiect amplu si complex,pe care poate o sa-l discutam in alt articol :)

   Ștergere
  2. SIMBOLUL MASONIC IMI CONFERA GREATA. ARTICOLUL SONDEAZA OPINIA PUBLICA CA SA NE ACOMODAM CU INVAZIA PROGRAMATA DE OCULTA MONDIALA (DRAGII TAI STAPANI)ASUPRA IRANULUI.PETRODOLARII,
   SUBJUGAREA LUMII PRIN TIPARIREA DE DOLARI FARA NUMAR, FARA NUMAR.PE CINE MAI PACALITI VOI?

   Ștergere
  3. lol nici nu m-am gandit ca ochiul acela ar putea duce la simbolul masonic..Cred ca te-ai pacalit singr...

   Ștergere
 2. Lumea in care au trait inaintasii nostri era foarte diferita de cea actuala.E mai greu sa ne pacalesti, simblul masonic ramane mereu acelasi dar lumea evolueaza din ce in ce mai repede.Israelienii preferă un ATAC ASUPRA IRANULUI decât ca acesta să se doteze cu arma nucleară.Evreii au bomba atomica de mult timp : ei da tu nu, e corect sa fie asa!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Lumea in care au trait inaintasii nostri era foarte diferita de cea actuala.E mai greu sa ne pacalesti, simblul masonic ramane mereu acelasi dar lumea evolueaza din ce in ce mai repede.Israelienii preferă un ATAC ASUPRA IRANULUI decât ca acesta să se doteze cu arma nucleară.Evreii au bomba atomica de mult timp : ei da tu nu, e corect sa fie asa!!!

  RăspundețiȘtergere