luni, 12 martie 2012

CONFIGURAREA CELUI DE-AL TREILEA RAZBOI MONDIAL !!
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,introduceti adresa dvs de mail in casuta din partea stanga a blogului cu titlul "Abonare/Follow" .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!

Evenimentele ce vor rasturna vechea ordine mondiala sunt prezentate in diverse versete ale Bibliei, dar cel mai relevant pentru prezent este profetia lui Ezekiel despre razboiul dintre Gog si Magog.

Profetul Ezekiel a prezis razboiul dintre Gog si Magog – vestitor al Armaghedonului – care se configureaza a fi Al Treilea Razboi Mondial.

Lista biblica a aliatilor impotriva Israelului

Ezekiel a dat lista „natiunilor” care vor lupta in acest razboi, impotriva Israelului. „Fiul omului, intoarce fata spre Gog, spre pamantul lui Magog, printul din Ros, Mesec si Tubal si profeteste impotriva sa. Persia, Etiopia si Put sunt cu ei, Gomer cu trupele sale, casa lui Togarma cu toate trupele lui, asemenea.” Specialistii au identificat aliatii impotriva Israelului astfel: Pamantul lui Magog este Ros – Rusia. Mesec si Tubal, conform teologului Grant R. Jeffrey, sunt Moscova si Tobolsk, Persia este reprezentata azi de Iran, Irak si Afganistan, Put este Libia, Etiopia de azi include militar si Sudanul, Gomer este estul Europei, Togarma este in sud-estul Europei, posibil Turcia.

Goana dupa razboi

Prezentul arata ca toata lumea se pregateste febril sa indeplineasca profetia biblica. Cartelul bancar si-a luat masuri sa se sustraga crizei, pentru a finanta razboiul. SUA este traditional de partea Israelului, alaturi de cateva state arabe aliate cu SUA, ca Arabia Saudita, Qatar, Oman, Kuwait, Bahrain, monarhii aflate sub presiunea maselor. Un astfel de razboi acum, ar pune sub incidenta legii martiale orice miscare sau protest social si in final v a aduce la putere guvernul mondial.

Iranul si Rusia, pe pozitii

Iranul nu sta cu mainile in san si doar ameninta verbal. Economic, primeste ajutor de la Rusia, China si Japonia. Vanzarile de petrol se fac prin bancile rusesti. Nave de razboi iraniene vor fi trimise la „exercitii” in Golful Mexic, dupa cum a anuntat amiralul Habibollah Sayyari. Venezuela este aliata Iranului, poate de aceea s-a si ales Hugo Chavez cu un cancer galopant. Organizatia Hezbollah si-a deschis centre in Cuba, Brazilia, Argentina si Paraguay. Iar „printul” Ros ce face? „Expansiunea NATO spre est sau un atac al SUA si Israelului asupra Iranului ar obliga Rusia sa intre in razboi”, a declarat generalul Nikolai Makarov.„Conflictele regionale care se desfasoara la ora actuala au potential sa declanseze un razboi mondial, cu folosirea inclusiva a armelor nucleare”. „Aliatii” profetiti de Biblie strang randurile!

Marile puteri si-au construit orase subterane

China, Rusia si SUA si-au construit buncare antiatomice de marimea unor orase, in vederea unui conflict mondial ce implica arme nucleare.

MISSILESILO greenbriar 300x200 Vezi cum se configureaza Al Treilea Razboi Mondial Cercetatorul Joel C. Skousen arata ca Rusia au baze subterane in Muntii Yamantau, Urali, „construite sa reziste la cel putin sase atacuri nucleare directe, unul dupa altul, in aceeasi tinta”. Este cea mai mare si cea mai rezistenta facilitate antiatomica din lume. Ken Timmerman, una dintre cele mai veridice surse din acest domeniu, spunea ca „rusii au construit doua orase subterane, numite Beloretsk 15 si Beloretsk 16, fiecare cu o capacitate de 30.000 de oameni”. Colonelul KGB Oleg Gordievsky, care a defectat in SUA, a depus marturie anul trecut in fata unui comitet senatorial pentru Armata, confirmand existenta acestor imense structuri subterane. Acestea fusesera proiectate de specialisti din cadrul KGB, Directoratul 15, ultrasecret, care a supervizat si constructia. Cercetatorii americani de la Universitatea Georgetown, condusi de catre experti ai Pentagonului, au descoperit ca in China exista 4.800 de kilometri de tuneluri subterane secrete. Acestea ar adaposti 3.000 de focoase nucleare ale armatei chineze. Conform tratatelor de monitorizare dintre Rusia si SUA, acestea au in stocuri 8.000 de focoase nucleare (Rusia), respectiv 5.000 (SUA). China n-a declarat niciodata mai mult de 400.

8 comentarii:

 1. In fiecare zi My Lord imi vorbeste despre viitor prin Cuvantul Sau. Iar astazi in Ps.81:1 scrie ca vom canta despre faptele Lui pana in vesnicii, fiindca planurile celor rai nu vor izbutii niciodata: Ps.21, 46, si Is.8:10.
  Cititi aceste versete=fagaduinte si frica dispare.
  Iar pentru ca deja avem probleme raoactive, veniti la targul Raw pentru a cunoaste alimentele care n.e vor scapa de ciuma radioactiva. Scrieti despre darale mortii, d.nilor:http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2011/01/22/chemtrails-darele-mortii/ si efectele sale: a). http://www.aimgroup.ro/site/omul-ca-sistem-electromagnetic.html .

  b). http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6523 .

  RăspundețiȘtergere
 2. foaarte interesant! ma intreb daca aveti oarece idee despre importanta lui Ezechiel in istoria omenirii...departe de mine de a contesta o scriere consensual religioasa, dar daca mintea umana lucreaza, ca una din operatiile cu care e inzestrata, cu comparatii, luind ca etalon Noul Testament, cartea lui Ezechiel pare...hmm...un jurnal al regulilor de instituit teroare...de fapt, nu mai departe de Ieremia, al carui Dumnezeu spune ca nu a cerut sa se injunghie copii pe altare, acelasi Dumnezeu ii spune lui Ezechiel ca nu conteaza ce vor oamenii, copiii vor trebui sacrificati pe altarele mentionate...nu se poate sa nu observi (si sa te intrebi) ca a lui Ezechiel carte pe care o invocati ca si preziceri ale viitorului e un sir de masacre singeroase in caz ca nu se aplica legea...stau si intreb: care? a iubirii crestinesti, sau a urii? cita incredere sa ai intr-o profetie inaintata de un profet a carui carte incita la ura? ok, nu mai comentez, fiecare e liber sa se convinga personal sau nu. stiu, doar, ca aceleasi intrebari si le va pune...

  RăspundețiȘtergere
 3. Hmm, o lista intreaga de afirmatii fara niciun fel de argumente. Unii, cand nu au ce face, incep sa scrie ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pai ce sa zic...poate ar trebui sa nu-l ascultam pe Nouriel Roubini,doctor in economie si lauret al premiului Nobel ,si sa te ascultam pe tine intitulat Anonim.Rezonabil,nu?

   Ștergere
 4. mai curând seamănă a un scenariu de genul, hai să băgăm spaima în oameni, ca să binecuvânteze apariţia guvernului mondial, care a împiedecat izbucnirea războiului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu mai sperati ca scapam de razboi ca sperati degeaba!

   Ștergere
 5. Orice profetie e probata de realitate. Si pana acum am destule motive sa cred profetiile biblice. Si oricum e previzibil! Pana si orbii vad ce se intampla la nivel global.

  RăspundețiȘtergere
 6. ne putem astepta la un razboi mondial ,asta SIGUR o sa se intample in urmatorii 20 de ani ,populatia lumii creste resursele scad amenintator,lupta pentru supravietuire e deja grea,toti se inarmeaza(Romania nu),toti isi fac rezerve( Romania le vinde),va fi vai de noi.....

  RăspundețiȘtergere