marți, 27 martie 2012

10 CIUDATENII REVOLTATOARE PROMOVATE DE CORAN !!
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,introduceti adresa dvs de mail in casuta din partea stanga a blogului cu titlul "Abonare/Follow" .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!


Desi pana acum eram cat se poate de impartial si tolerant in legatura cu religia musulmana,asta poate si din cauza lipsei de cunoastere a acesteia,recent insa mi-am schimbat total parerea despre aceasta religie.Am dat din intamplare peste un bolg,ciudateniidincoran.blogspot.com unde sunt prezentate un set de aspecte considerate de autor ca fiind niste adevarate ciudatenii! Eu insa spun ca sunt absolut revoltatoare si intolerabile!

In continuare va voi prezenta 10 cele mai "ciudate ciudatenii" care se regasesc in Coran.Cei care doresc sa aprofundeze subiectul pot citi tot blogul amintit mai sus,eu insa voi scurta totul pentru o parcurgere facila a subiectului:

1.In Coran se prezizeaza ca Dumnezeu l-a facut pe om dintr-o picatura de SPERMA! 


Coran, in An-Nahl, se spune astfel: "El a creat omul dintr-o picatura de SPERMA".
Sau, in Al-Kahf, la fel :''Tovarasul sau cu care el vorbea spuse: “Tu esti nerecunoscator fata de Cel ce te-a creat din tarana, apoi dintr-o picatura de SPERMA si ti-a dat apoi chip de barbat. (37) ''.

Sau:, in Al-Hajj : ''Voi, oameni! Daca aveti vreo Indoiala asupra Invierii sa stiti ca Noi v-am creat din tarana, apoi dintr-o picatura de SPERMA, apoi dintr-un cheag de sange, apoi dintr-un ghemotoc cu forma si fara forma. Astfel, Noi va lamurim.''
Si mai sunt astfel de exemple pline de blasfemie in coran, dar am les doar cateva ca sa vedeti cum incearca sa intoarca coranul adevarul lui Dumnezeu.
Iar despre omul facut apoi si din apa in Al-Furqan ''(53) El este Cel ce l-a creat pe om din apa, iar apoi i-a facut inrudire si incuscrire. ''

2.Nevestele

Musulmanilor nu le este ingaduit sa aiba neveste daca acestea se impotrivesc. Deci chiar Coranul le interzice sa-si rezerve viitoare nevasta, o copila mica. DAR SI MAHOMED PEDOFILUL, A AVUT IN SCHIMB 9 NEVESTE IN ACELASI TIMP, dintre care una (pe Aisha ) DE LA 6 ANI, IAR LA 9 ANI, A DEFLORAT-O !!!

Dovada vine si de la preotii lor musulmani:

http://www.youtube.com/watch?v=4Nx1z6nbKWE&NR=1

In plus acest fals profet a avut 9 neveste in acelasi timp si a ucis apropiati de-ai lui de teama sa nu-l detroneze. Aceste informatii despre pedofilul si criminalul de Mahomed le gasiti pe youtube, chiar in emisiuni arabe (subtitrate in engleza) despre cine a fost cu adevarat Mahomed.

Despre crimele lui Mahomed, urmariti si :

http://www.youtube.com/watch?v=1-3pzRDvNNs&feature=related

3.Indemnuri la violenta in Coran!

In Coran, Al-Baqara'' Luptati Intru calea lui Dumnezeu cu cei care lupta Impotriva voastra. Nu fiti calcatori de lege, caci Dumnezeu nu-i iubeste pe calcatorii de lege. (190) Omorati-i oriunde-i Intalniti, izgoniti-i din locul de unde va vor fi izgonit. Ispita este mai apriga decat uciderea. Nu va razboiti cu ei In preajma Moscheei celei Sfinte, daca ei nu pornesc lupta cu voi acolo. Daca se lupta cu voi, omorati-i, caci aceasta este rasplata celor tagaduitori. (191) Daca ei se opresc, sa stiti atunci ca Dumnezeu este Iertator, Milostiv. (192) LUPTATI-VA CU EI PANA CAND NU VA MAI FI NICI O ISPITA, CI VA FI DOAR LEGEA LUI DUMNEZEU. DACA SE OPRESC, NU-I VRAJMASITI DECAT PE CEI NEDREPTI. '' .

Deci arabii nu asteapta neaparat sa fie atacati de evrei sau americani ca sa riposteze, ci pur si simplu ataca oricand sunt indemnati de leaderii lor religiosi sa o faca pe motive ca lupta contra ''necredinciosilor''.

4.Coranul iti distruge psihicul, te invata ca e bine sa te trezesti noaptea si sa te rogi o buna parte din ea, ca atunci rugaciunea va fi mai puternica.

Dar este fals, caci cu cat stai noaptea mai mult treaz, organismul si creierul sunt tot mai obosite. Dumnezeu a lasat noaptea sa te odihnesti, ca ziua sa slujesti odihnit si deslusit lui Dumnezeu.
Dar iata ce zice Coranul, in Al-Muzzammil :''Intr-adevar trezitul in noapte este mai dificil, dar cuvintele iti vor veni cu mai multa tarie, (6)caci peste zi ai truda lunga (7) ... Domnul tau stie ca tu si multi dimpreuna cu tine va sculati pentru rugaciune, aproape doua treimi ori o jumatate ori o treime din noapte... (20)''.

Sau in Al-Insan: ''Noaptea, inchina-te Inaintea Lui si preamareste-L noaptea intreaga (sau o parte din ea). (26) ''.

Daniel si apostolii se rugau ziua, la ceasul al 3-lea, al 6-lea si la al 9-lea. Si Iisus s-a rugat intr-o seara tarziu cerand apostolilor sa se roage si ei ca sa nu cada in ispita. Iar la scurt timp cand apostolilor li se ingreunau ochii de somn, Iisus i-a lasat in cele din urma sa doarma noaptea, caci stia cat sunt de obositi dupa o lunga zi. Si nicaieri nu scrie ca facea armata cu ei si ii trezea o jumatate de noapte pentru rugaciune. Dar asta este dorinta satanei sa te termine psihic si sa nu mai gandesti rational asa cum au ajuns si islamistii in ziua de azi.

5.O descriere defaimatoare a Imparatiei Cerurilor!

Desi Iisus spune ''Caci la inviere, nici nu se vor insura, nici nu se vor marita, ci vor fi ca ingerii lui Dumnezeu in cer. (Mat.22:30)'', iar apostolul Pavel (Paul) spune ca: ''Imparatia Cerurilor nu este mancare si bautura''. (Romani 14:17). Acolo sufletul nu mai are culoare, varsta si sex. Dar Coranul promite musulmanilor un Rai unde vor avea si fructe, femei virgine cu ochi mari si frumosi, cu sanii mari, podgorii, fructe, carne, lapte, miere, haine brodate cu aur, bratari de aur etc: Mai jos vom vedea acest lucru.

In Coran, Al-i-Imran , vers. 14, spune asa: ''Spune: “V-as putea vesti eu un lucru mai bun decat acesta?” ''Cei care se tem de Domnul lor vor avea, la El, Gradini pe sub care curg rauri, unde vor vesnici, cu femei neprihanite, In tihna lui Dumnezeu''.

Sau in An-Nisa 56: ''Noi Ii vom baga pe cei care cred si savarsesc fapte bune In Gradinile pe sub care curg rauri, unde vor vesnici si unde vor avea sotii neprihanite.''.

Sau in Sad spune asa: ''Aceasta este o amintire, o frumoasa intoarcere pentru cei tematori: (49) gradinile Edenului ale caror porti le vor fi deschise. (50) Culcati In ele, vor cere fructe din belsug si bauturi (51) In vreme ce femeile (fecioare) cu privirile neintinate le vor fi tiitoare de urat! (52) Aceste va sunt fagaduite pentru Ziua Socotelii. (53) Aceasta este Inzestrarea Noastra ce nu are sfarsit. (54) ''.

6.Indemnul la violenta fata de femei!

Si iata cum trebuie sa fie umilita femeia la musulmani, In Coran, An-Nisa 33: ''BaRBAtII SUNT MAI PRESUS DECaT FEMEILE, fiindca Dumnezeu le-a dat Intaietate asupra lor si fiindca ei cheltuiesc din averi pentru ele. Femeile cinstite sunt pioase, pastrand In taina ceea ce Dumnezeu pastreaza. Dojeniti-le pe cele de a caror neascultare va este teama! PARASITI-LE IN ASTERNUTURI! LOVITI-LE! Nu le cautati Insa galceava, daca va dau apoi ascultare. Dumnezeu este Inalt, Mare. ''.

7.Tot in Coran la sura 228, spune: ''Se poate divorta de doua ori...'' .
8.CORANUL PROPOVADUIESTE CA IISUS ESTE TRIMISUL LUI DUMNEZEU, CA INVATATURA LUI IISUS ESTE DE LA DUMNEZEU, CA TREBUIE URMATA, DAR ISLAMISTII NEAGA IN SCHIMB INVATATURA LUI.

Si anume in Coran, in An-Nisa, sura (versetul) 171, spune asa: ''Nu spuneti despre Dumnezeu decat Adevarul! Da, Christos! Iisus, fiul Mariei, este Trimisul lui Dumnezeu, Cuvantul Lui pe care l-a aruncat Mariei, un Duh de la El. Credeti In Dumnezeu si in trimisii Sai!''.

Sau in An-Nur(55):'' Savarsiti-va rugaciunea, dati milostenie, dati ascultare Trimisului (IISUS) ! Poate veti fi miluiti! '' .
Si atunci arabii de ce nu dau ascultare Trimisului lui Dumnezeu, IISUS?
Coranul vorbeste despre IISUS si sa te inchini Lui, dar nu si despre invatatura Lui, pe care o neaga cu desavarsire, sustinand mereu ca a fost modificata, fara a avea dovezi in acest sens.


9.Biblia promoveaza iertarea,Coranul pedepsirea!

Alta aberatie in Coran ce promoveaza pedepsele, dupa ce Iisus a promovat iertarea, ca si in cazul Mariei Magdalena prinsa in adulter.
In Coran, Al-Ma'ida, 37 : ''Taiati mainile hotului si ale hoatei: aceasta va fi o rasplata pentru ceea ce au savarsit si o pedeapsa de la Dumnezeu. ...(38) Catre cel care se caieste dupa pacat si se Indreapta, Dumnezeu se Intoarce. Dumnezeu este Iertator, Milostiv. ". Corecta interpretare aici mi se pare a fi ca Dumnezeu te iarta daca te caiesti, fara a-ti mai fi taiate mainile. Altfel, nu ar fi spus Dumnezeu sa ti se taie mainile, fara a avea sansa sa te caiesti.

Dar CULMEA ca in Coran, Dumnezeu ii mai invata sa renunte si la Legile pedepselor dupa ce in alte locuri tot Dumnezeu le-ar incuraja. Adica in unele locuri Dumnezeu pare milostiv, iar in altele nu si iti da libertatea sa FACI CUM VREI caci oricum nu e pacat la musulmani, ori ca ucizi sa-ti faci dreptate, ori decizi sa ierti.

10.UN RAMADAN, MAI MULT DAUNATOR DECAT BENEFIC.

Si anume putem posti in luna Ramadan doar ziua? Noaptea poate fi la locul ei de cinste unde putem trai in desfrau si dezmat. Dar ziua nu, caci e pauza pentru a ne odihnim dupa atata mancare si bautura. Halal post.
Deci iata ce scrie in Al-Baqara , pag 29, versetul 186: ''Impreunarea cu femeile voastre va este Ingaduita In noptile de post, caci ele va sunt voua vesmant, precum si voi le sunteti lor vesmant. Dumnezeu stie ca voi Insiva v-ati trada si atunci El s-a Intors catre voi si v-a Incuviintat. Impreunati-va acum cu ele si cereti ceea ce Dumnezeu v-a scris! Mancati si beti pana ce veti putea deosebi in zori un fir alb de un fir negru! Apoi postiti pana in noapte si nu va impreunati cu ele, ci stati si chibzuiti In locurile de rugaciune.... ''.
Deci dupa asa o noapte copioasa, ziua oricum o dormi si nu iti trebuie post, caci postesti singur de la sine. Adica si paganii fac la fel. Noaptea fac dragoste cu nevestele (iubitele), mananca si beau, iar cand se face dimineata, dorm pana dupa amiaza sa se refaca pentru continuarea dezmatului din noaptea urmatoare.
PAI SI ANIMALELE DE PRADA , PRECUM LEII, FAC LA FEL ! NOAPTEA DUPA CE AU VANAT SI AU MANCAT BINE, SE URCA UN PIC PE LEOAICA, IAR ZIUA STAU CU BURTA LA SOARE SI ''POSTESC'' !. Exact ca la arabi in Ramadan ! Si atunci unde este diferenta intre postul islamic si ''postul'' sau obiceiul unor animale?

13 comentarii:

 1. Crestine nu citi mot-a mot ,nu te forta sa interpretezi cuvint cu cuvint. Multe lucruri is relative sau au un sens alegoric, mistic sau din punct de vedere spiritual.

  Si in felul asta pierzi drumul catre tine- rebelindu-te impotriva altora.....

  Dar de singura si unica religie -cea a iubirii nu ai auzit ?

  Nu gindi prea mult ci creste intern...

  Pace tie (vouà).....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hai ca esti comic.Din moment ce scrie f clar in Coran ca daca femeia nu ti se supune,loveste-o,si ca cei care nu sunt credinciosi de-ai lui Allah,ucide-i,ce poate fi mistic in asta??? Explica tu! Stiu si eu sa fac diferenta intre fraze unde se gasesc expresii cu caracter simbolic si cele care spun ceva mot-a mot.Dar multumesc pt observatie oricum...

   Ștergere
  2. Blogul ciudateniidincoran.blogspot.com este EXCELENT. Multumim pentru el.

   Ștergere
 2. de unde stii ca e crestin? poate e evreu... si de aici dusmania cu musulmanii

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. bogzor nu poti fi ca aia sunt mai destepti

   Ștergere
  2. daca erau mai destepti nu pierdeau Transilvana.. Sigur nu esti tu bozgor?

   Ștergere
  3. Vorbesti prostii. Mai bine ai invata din acel blog, ca sa stii ce pericole ascunde islamul. Nu vad ura, decat informare.

   Ștergere
 3. Nu pot intelege militatismul asta anti-islam/musulmani prezent intr-o tara in care musulmanii reprezinta nici 1% din populatie si unde, nici nu au existat conflicte religioase cu musulmanii. Puzderia de bloguri anti-islam, anti-musulmani, efervescenta cu care se distribuie informatii denigratoare la adresa Islamului sau musulmanilor este cel putin suspecta... Romanii sunt incurajazi sa "moara" de grija altora in timp ce li se decide destinul.Se numeste ditragerea atentiei... Voi bateti campii cu asa zise secrete, ce sunt asa de secrete incat abunda internetul de ele, iar altii va vand tara la taraba: petrol, gaze, aur, cupru, teren arabil etc. Chiar nu intelegeti ?! Ca Iranul are sau arma nucleara, ca vine razboiul al 3 lea mondial, ca in Coran ar fi sau nu aiureli etc, toate acestea reprezinta teme menite sa ne distraga atentia de la realele probleme ale romanilor. Despre acestea se vor ocupa cei puternici,nicio grija, printre care nu ne numaram si noi-romanii, fiindca ne place sa cascam gura ca proasta-n targ, minunadu-ne de ce este pe lumea asta. Neam de gura casca...

  RăspundețiȘtergere
 4. de 3 ani m-am convertit la islam si hamdoulillah sunt fericita...fericiti sa fiti si voi si Allah sa ne ierte pe toti..si muuulte aberatii am citit in traducerile astea de 2 lei.. si tin si post negru de 3 ani, in luna de ramadan si sunt f bine hamdoulillah...inchallah toata lumea sa gaseaca pacea..

  RăspundețiȘtergere
 5. Adevarul este intotdeauna undeva la mijloc. La fel gasesti si in biblie texte unde poporul ales al lui Dumnezeu (cel evreu), a trecut totul prin foc si sabie si a ucis pana la ultinul pe asa zisul dusman. Nu pot crede ca Dumnezeu si-a ales doar o mica parte a umanitatii iar toata cealalta creatie a sa, sa o ignore cu desavarsire. Ura reciproca nu poate fi justificata de nici o parte.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. vezi ce face Loth in Biblie cu fetele lui ,sau ce spun evrei de revenirea lui isus pe pamant ,va veni numai pentru poprul ales

   Ștergere
 6. Coranul e parfum pe langa ce grozavii contine Talmudul evreiesc, iata cateva exemple :

  Talmud, Iebhammoth 61a :Doar evreii au dreptul sa fie numitzi oameni , nu si neevreii.
  Talmud, Iore Dea 377, 1 : Servitorii ne-evrei morti trebuiesc inlocuiti precum vacile sau asinii pierduti. Nici un fel de simpatie pentru evreii care-i angajeaza.
  Talmud, Jalkut Rubeni Gadol 12b: Sufletele neevreilor provin din spirite spurcate , pe care le numim porci.
  Talmud, Tosaphot, Jebamoth 94b: Daca mancati in prezenta unui ne-evreu este ca si cum ati manca un caine.
  Talmud, Yebamoth 98a: Toti copiii goymilor sunt animale.
  Talmud, Orach Chaiim 57, 6a : Nu trebuie sa aveti mai multa mila pentru un ne-evreu decat pentru un porc bolnav de stomac.
  Talmud, Kerithuth 6b p. 78 :Doar evreii sunt fiinte umane , ne-evreii sunt animale .
  Talmud, Kethuboth 110b :Pentru a interpreta un psalm un rabin a spus: Psalmistul ii compara pe ne-evrei cu fiarele spurcate.
  Talmud, Abhodah Zarah 4b: Puteti omori un necredincios cu propriile maini.
  Talmud, Abhodah Zarah 26b T. : Chiar si cel mai bun goym trebuie omorat .
  Talmud, Bammidber Raba c 21 & Jalkut 772: Evreii care varsa sangele necreinciosilor aduc ofranda lui Dumnezeu.

  no comment

  RăspundețiȘtergere