luni, 13 februarie 2012

PERSECUTIILE DIN ORIENTUL MIJLOCIU ASUPRA CRESTINILOR , CRESC ALARMANT !!


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,introduceti adresa dvs de mail in casuta din partea stanga a blogului cu titlul "Abonare/Follow" .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!


Rapoartele venite din Iran arata o crestere alarmanta a persecutiilor asupra crestinilor.Recent,o razie la o capela crestina improvizata din Shiraz,s-a incheiat cu arestarea in jurul a 10 persoane.Robert Spencer,jurnalist la publicatia Jihad Watch,remarca faptul ca iranienii nu realizeaza ca prin persecutie,numarul crestinilor va creste."In urma persecutiilor si numarul musulmaniilor a crescut,asa nu va fi surprinzator sa se constate ca si numarul crestinilor din Orientul Mijlociu va creste in urma persecutiilor."

Claire Lopez,oficial al Centrului Iranian Pentru Securitate Nationala,a declarat: "Shariah Islam (codul moral si legea religioasa al islamului) este in expansiune in Orientul Mijlociu,de aceea este de asteptat ca minoritatile religioase ,precum crestinii sau evreii,sa simta brutalitatea persectutiei Shariei.Sa nu uitam ca pluralismul si tolerarea religioasa sunt idei occidentale ,complet straine si nerecunoscute in lumea islamica.Sa nu uitam ca in Sura 9.29 (capitol al Coranului) este sugerata non-tolerarea fata de non-islamici.In acest moment pozitia de netolerare religioasa a Iranului este pozitia normala si naturala a Islamului.Autoritatile iraniene stiu ca Biserica Crestina nu s-a revolatat in urma crimelor din ultimii ani asupra crestinilor egipteni si iraqieni, a caror situatie a fost mult mai grea decat a celor iranieni."

Conform site-ului Voice of Martyrs ,din 2010 si pana astazi peste 200 de nigerieni crestini au fost omorati de atacurile organizatiei teroriste Boko Haram,iar in Egipt,atacurile asupra crestinilor a crescut alarmant dupa ce Hosni Mubarak a fost inlaturat de la putere.

Bill Warner,doctor in matematica si fizica , constata ca "...aceasta persecutie din partea regimului iranian asupra crestinilor vine in urma unor sentimente asemenea a Teheranului. Recentele sanctiuni asupra programului nuclear iranian dar si presiunea internationala ,ii fac pe iranieni sa se simta persecutati,astfel manifestandu-si frustarea la randul lor prin persecutii interne".

4 comentarii:

 1. atacul impotriva crestinilor NU este islamic! ar trebui sa te mai documentezi despre asta, in loc sa promovezi SI TU prapastia aparenta intre crestini si musulmani.

  RăspundețiȘtergere
 2. Dragul meu Shakuk.Multumesc pentru obervatie ,insa crede-ma ca sunt documentat in problema religioasa.Acest conflict dintre islam si crestinism este unul aprins in primul rand de serviciile secrete americane si de Mossad,prin finantarea gruparilor teroriste pt a se crea o ura si o prapastie,asa cum spui tu,intre cele 2 grupuri.Este un conflict aparut din nimic si fara motiv.Dar vezi tu,din moment ce acest fenomen ia amploare,nu mai conteaza care este sursa lui.La inceput a fost o diversiune,insa oamenii au picat in plasa celor care au creat totul.Acum CHIAR exista o prapasite intre crestini si musulmani,fie ea si de origine artificiala.Si din pacate ia amploare.Asa cum si crestini ii urasc din ce in ce mai mult pe musulmani,dar fara sa stie cine le-au bagat in cap ura asta,asa si musulmanii ii urasc pe crestini din ce in ce mai mult..

  RăspundețiȘtergere
 3. ooh...uite trebuia sa-i spun duduii Lopez ce ti-am zis tie, dansa a spus ca Coranul comanda intoleranta religioasa (ceea ce e gresit). scuze pt eroare. e adevarat ce ai spus, dar este un conflict cu mult exagerat, crestinii si musulmanii fiind oameni obisnuiti, cu aceleasi probleme si care au mult mai multe lucruri care ii leaga decat care ii desparte.

  RăspundețiȘtergere
 4. pai da,pana la urma toti avem aceleasi probleme,toti suntem oameni..Dar asta e lumea in care traim..

  RăspundețiȘtergere