vineri, 3 februarie 2012

Liderul suprem al Iranului, Ayatollah Al Khamenei, anunta la o conferinta internationala IMINENTA UNUI EVENIMENT CARE VA ADUCE DISTRUGEREA ISRAELULUI SI A STATELOR UNITE !!


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!
    In ciuda asprelor sanctiuni asupra programului său nuclear, Iranul continuă să se pregătească pentru un război împotriva Occidentului, iar acum avertizeaza ca un mare eveniment va avea loc,relateaza siteul www.kayhannews.ir."In lumina implinirii promisiunii facute de atot-puternicul Allah, sioniştii şi Marele Satana (America), vor fi în curând învinsi ! " avertizeaza Ayatollahul Khamenei, liderul suprem iranian.

Khamenei, a vorbit,acum cateva zile, in fata a sute de tineri din mai mult de 70 de ţări in cadrul participării la o conferinţă mondiala pe tema Primăverii Arabe .Cu doar câteva zile în urmă, a declarat in fata unei multimi aplaudand:"Allah va implini promisiunile iar Iranul va fi victorios".

Surse din cadrul Gărzii Revoluţionare raportează că, în urma scrisorii lui Barack Obama adresata liderului iranian de luna trecuta in care solicita reluarea negocierilor nucleare, Khamenei a ordonat oficialilor iranieni să vorbească pozitiv despre acest aspect si sa-i ofere speranţă presedintelui Obama şi altor lideri occidentali,sugerand ca o soluţie in privinta negocierilor este posibila.

Acest lucru s-a intamplat dupa vizita in Iran a unor inspectori din partea ONU,care au catalogat discutiile ca fiind pozitive.

Tot conform sursei din interiorul G. Revolutionarilor, directiva Ayatollahului catre Gărzi sunt de fapt ordine cu privire la o finalizarea rapidă a programului iranian de creare a unei bombe nucleare, astfel incat rachetele Garzilor sa poata fi armate cu focoase nucleare. Khamenei consideră că odată ce va fi realizat acest lucru, Iranul poate testa o bomba nucleara, lasand lumea ştie că Iranul s-a alăturat clubului tarilor înarmate nuclear şi că orice confruntare va duce la distrugerea a cat mai mult din lumea occidentală.

Gărzile Revoluţionare, nu numai ca pot lovi toate bazele americane din Orientul Mijlociu cu rachete lor balistice, dar, de asemenea,pot ajunge la majoritatea capitalelor din Europa de Vest. Gardieni, cu ajutorul Chinei şi Coreei de Nord,sunt pe punctul de a construi rachete balistice intercontinentale. Dar si mai periculos ppentru occident, după cum s-a raportat si in iulie anul trecut, este faptul ca Revolutionarii isi înarmeaza navele cu rachete balistice cu rază lungă de acţiune, extinzandu-si misiunile de explorare in Oceanul Atlantic,ajungand chiar în Golful Mexic.

Orice navă militara iraniana sau comerciala ar putea ajunge usor chiar langa coasta SUA şi în mai puţin de 60 de secunde ar putea lansa o rachetă balistică înarmata cu o sarcina utila nucleară şi apoi sa o detoneze deasupra cerului a SUA, într-un atac electromagnetic care ar arunca America înapoi în secolul al 18-lea.

Studiile arată în termen de doar un an de la un astfel de atac, două treimi din americani ar înceta să existe iar restul ar trăi în condiţii groaznice.

Gărzile a anunţat, de asemenea, formarea a unei unităţi de apărare iminenta pentru a face faţă unei posibile contaminari radioactive. Deşi nu a spus de ce, acestea ar putea fi pregătirea pentru un schimb nuclear cu Occidentul o dată ce  Iran  devine înarmat nuclear.

2 comentarii:

  1. Prostii....,dezinformari si razboi psihologic...,acumtoata lumea vrea razboi..inclusiv blogul asta..!!!
    Nu va fi niciun razboi pe planeta asta deacum incolo......

    RăspundețiȘtergere
  2. hahahahha! Bine sefu,daca zici tu ! Dar totusi ...mai vorbim ..

    RăspundețiȘtergere