marți, 21 februarie 2012

INCREDIBIL: STATUILE DIN INSULA PASTELUI AU CORP !!


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,introduceti adresa dvs de mail in casuta din partea stanga a blogului cu titlul "Abonare/Follow" .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!

Statuile din Insula Pastelui au corp!!!

Descoperirea nu este nouă, dar în ultimele săptămâni a reapărut pe Internet: statuile din Insula Pastelui au corpuri! Desi acestea sunt, probabil, cunoscute ca avand un cap mare, aceste statui vizibile ascund multe secrete, mai mult de jumătate din dimensiunea lor este îngropata în subteran şi relevă existenţa unui corp şi a mâinilor.Dacă se atribuie descoperirea aceasta cuplului Routledge, un grup de cercetare privat, a excavat recent o statuie pentru a descoperi mai multe scrieri de pe corp.Situata în Oceanul Pacific, aceasta insula vulcanica a fost descoperita de navigatorul olandez Jakob Roggeveen, în Duminica Paştelui, în anul 1722, şi mai târziu a intrat in posesia statului chilian în 1888. În timp ce multe mistere inconjoara Insula Pastelui, descoperirea acestor scrieri plasate în subteran poate reînvia multe dezbateri.Într-adevăr, oamenii de stiinta sunt aproape cu toţii de acord că acesta este rezultatul unei ecocid, prin care populaţia (aproximativ 4000) de pe insula a dispărut, ce se poate spune despre acesti giganţi de piatra îngropati în pământ?Ipoteza cea mai probabila este ca un val mareic a măturat insula şi civilizaţia veche, care se pierde în negura timpului, este sub picioarele noastre de turisti, fara sa stim despre comorile ascunse care ne asteapta. Statuile nu au fost îngropate, dar potopul a transportat şi a adus atât de mult mal, praf şi murdărie incat civilizaţia pare ca a dispărut dintr-o dată. Ne putem gandi la mitul Atlantidei şi a continentului Mu, ale căror legende sunt aduse din nou la lumina de această descoperire excepţională.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu