marți, 7 februarie 2012

POSIBILA LEGATURA DINTRE SUNETELE CIUDATE CARE SE AUD IN TOATE COLTURILE LUMII SI PROIECTUL BLUE BEAM. SE PREGATESTE INTRODUCEREA IN SCENA A ANTIHRISTULUI ?


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,introduceti adresa dvs de mail in casuta din partea stanga a blogului cu titlul "Abonare/Follow" .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!   Inainte sa prezint acest subiect,as vrea sa clarific de la inceput rolul acestui articol.Proiectul Blue Beam presupune ,printre altele,inscenarea celei de-a Doua Veniri a lui Iisus Hristos,astfel fiind introdus in scena Antihristul.Asadar,rolul acestui articol nu este sa discrediteze A Doua Venire A Mantuitorului ci din contra,sa demaste o mare facatura care se pare ca va avea loc..Adevaratul Hristos va veni atunci cand va dori Dumnezeu,probabil intr-un mod asemanator primei veniri,adica umil si discret,fara apariti spectaculoase pe Cerurile Lumii,asa cum vrea Oculta sa arate aceasta inscenare.

Proiectul Blue Beam

 

Proiectul Blue Beam este o teorie a conspirației propusă de Serge Monast care susține că NASA împreună cu Natiunile Unite încercă să implementeze pe scară globală religia New Age (cu Antihristul la conducere și să înceapă astfel o Noua Ordine Mondiala) prin intermediul unei simulări tehnologice 3D a celei de-a doua veniri a lui Iisus Hristos.
Aceste acuzații au apărut într-o prezentare audio din 1994 realizată de jurnalistul, transformat într-un teoretician al conspirației, Serge Monast (1945-1996) și publicată ulterior în cartea sa „Proiectul Blue Beam (NASA)”. Susținătorii acestei teoriei susțin că Monast și un alt ziarist, care au murit amândoi de atacuri de cord în 1996, au fost, de fapt, asasinați. În plus, guvernul canadian ar fi răpit fiica lui Monast într-un efort de descurajare a investigării proiectului Blue Beam.
Proiectul trebuia, aparent, să fie pus în aplicare în 1983, dar a fost amânat, la fel și în 1995 și apoi în 1996 Monast era sigur că proiectului Blue Beam va fi dus la îndeplinire până în anul 2000.


Tactical High-Energy Laser sau THEL - Sistem militar american de proiectare cu laser a unor repere false
Conform teoriei planul ar fi aplicat în patru pași.

Primii trei pași

Prima dată se vor modifica toate cunoștințe arheologice. Acest lucru va fi realizat prin producerea unor false cutremure în locații precise din jurul planetei. În aceste locații se vor „descoperi” artefacte false care vor duce toți oamenii în eroare în privința doctrinelor religioase fundamentale. Al doilea pas constă într-un „spectacol” pe cer pe toata planeta realizat prin proiecții tridimensionale bazate pe laser. Vor apărea multe divinități care vor vorbi în toate limbile. La sfârșitul spectacolului de lumini, proiecțiile lui Iisus, Buddha, Mohamed, Krishna etc. se vor uni într-o singură imagine, falsul Salvator universal, Anticristul, care va spune că textele religioase sunt false și că religiile sunt responsabile pentru tot răul de pe Pământ. Se pare că oamenii vor crede că această imagine este zeul lor. Dovada posibilității acestui lucru este un presupus plan de proiectare a feței lui Allah peste Bagdad, în 1991, prin care americanii îndemnau pe irakieni să-l răstoarne pe Saddam Hussein. Acest spectacol de lumini, spune autorul, este văzut ocazional și acum, cu referire la obiectele zburătoare neidentificate. Al treilea pas implică proiectarea unor unde radio joase care vor face pe oameni să cred că zeul lor le vorbește telepatic.

Al patrulea pas

Al patrulea pas are trei părți:
  1. umanitatea trebuie făcută să creadă că o invazie extraterestră este iminentă în fiecare oraș mare
  2. creștinii să creadă că „Răpirea la Ceruri” a început
  3. utilizarea tehnologiilor de transmitere a undelor generatoare de gânduri prin rețelele de fibre optice, cabluri de televiziune, linii telefonice care vor pătrunde în orice echipament electronic și electrocasnic, care vor avea un micro-cip special instalat în prealabil.
Scopul este ca omenirea să ajungă într-o stare de haos astfel încât oamenii să fie dispuși în cele din urmă - poate chiar disperați - să accepte Noua Ordine Mondiala.


Sunete Ciudate in toata lumea. Sunt ele Trambitele Apocalipsei?

Tot mai multe inregistrari ce contin sunete stranii au fost postate pe YouTube, din diverse colturi ale lumii, precum Ungaria, Ucraina, Canada, Noua Zeelanda, Suedia, Danemarca si Costa Rica si Statele Unite, etc. Zgomotele bizare provin din atmosfera, insa oamenii nu le-au gasit nicio explicatie.
Ce reprezinta sunetele din aceste videoclipuri de pe YouTube, inregistrate de catre persoane care pretind ca zgomotele venite din cer nu au nicio explicatie?
Se poate vedea si auzi mai jos intr-un reportaj postat pe YouTube una dintre cele mai recente inregistrari. Iubitorii teoriilor conspiratiilor denumesc aceste zgomote “sunete apocaliptice”.


Oricare ar fi explicatia lor in realitate, el sunt infioratoare. Fac parte din renumitele proiecte HAARP sau BUE BEAM ale NOM, anomaliile vremii sau pur si simplu sunt niste falsuri?Un comentariu:

  1. O explicatie aici http://fymaaa.blogspot.com/2012/01/sunete-ciudate-in-toata-lumea-23012012.html

    RăspundețiȘtergere