vineri, 10 februarie 2012

Documentar- Trezirea la Punctul 0 ( by Gregg Braden)


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,introduceti adresa dvs de mail in casuta din partea stanga a blogului cu titlul "Abonare/Follow" .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!


Stiu ca multi dintre voi l-au vazut,insa sunt si care nu l-au vazut inca asa ca am decis sa il prezint.


Traditiile vechi ne amintesc ca noi traim intr-un ciclul de schimbari care a inceput cu aproape 200.000 de ani in urma. Fiecare ciclu a insemnat o trecere de la o era la alta. Acum, voi faceti parte din aceasta schimbare.
In aceasta perioada in care se trece dincolo de religii, de stiinta si traditii mistice, traim experienta unei modificari dramatice a planetei Pamant, care se manifesta ca modificari in tiparele noastre de somn, in sistemul imunitar, in cadrul relatiilor personale si a modului de a percepere a timpului.
            Voi sunteti atat deschizatori de drum, cat si cei care ajutati la aceasta schimbare, impingand limitele experientei umane spre un loc in care nu a mai fost nimeni, niciodata. Pe plan individual, traim fiecare zi ca pe o oportunitate de a ne afirma viata. impreuna, noi dam nastere unei noi intelepciuni, pe masura ce procesul inainteaza. Va invit sa exploram aceasta intelepciune prin Trezirea la Punctul Zero: o initiere colectiva.
Hieroglife misterioase apar in lanuri.
Rotatia Pamantului incetineste.
Caderi record de zapada si ploi.
O scadere rapida a campurilor magnetice ale Pamantului.
Boli noi care sunt imune la vaccinurile moderne.
Vindecari miraculoase, facute cu „tehnici interne”.
O intensificare a activitatii seismice, la nivel global.
Extreme record de temperatura.
Noi tipare de ADN, care duc la vindecare, sunt gasite in celulele multor oameni de pe glob.
FIECARE DINTRE ACESTE FENOMENE APARE ACUM. TOATE SUNT LEGATE INTRE ELE. FIECARE ESTE UN MOD DE EXPRIMARE A UNUI LUCRU CE ARE O SEMNIFICATIE MULT MAI IMPORTANTA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu