miercuri, 22 februarie 2012

DOCUMENTAR - LUMEA FARA CANCER - VITAMINA B17 !!
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,introduceti adresa dvs de mail in casuta din partea stanga a blogului cu titlul "Abonare/Follow" .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!


Vitamina B17 – previne și tratează cancerul! Pancreasului i se atribuie funcţia de a ţine în frâu procesul necontrolat de înmulţire a celulelor în corpul uman, adică cancerul. Ce se întâmplă atunci când pancreasul nu funcţionează normal și nu poate lupta efectiv cu celulele cancerigene? Are natura și pentru astfel de cazuri o soluție? Pentru cei ce cred în teoria trophoblast a cancerului răspunsul este simplu și … pozitiv: DA! Soluţia este așa-numita Vitamină B17, cunoscută și sub denumirea de Amygdalin sau Laetril. Nu încercaţi să găsiţi în cărţile de medicină informații despre această vitamină. De ce? Fiindcă nu este recunoscută de medicina oficială… De ce? Bună întrebare… Și totuși, cum poate Vitamina B17 lupta împotriva cancerului?

6 comentarii:

 1. Nu am auzit de aceasta vitamina B17 !?Va mai asteptam cu informatii mai multe ,despre ea.Ar fi o mare cucerire,in lupta cu cancerul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga Camelia nu poti sa auzi despre ceva ce nu exista! "Vitamina B17" este o teapa. Nu este in cartile de medicina pentru ca este o otrava. Dar pentru toti cei care cred ca este "izvorul tamaduirii" tinut secret ii rog (chiar insist) sa consume cat mai multa "vitamina B17"!

   Ștergere
 2. Deci daca ceva nu e in cartile de medicina este o otrava.... atunci, de exemplu, citostaticele ce sunt?

  RăspundețiȘtergere
 3. Cum poate fi o teapa recomandarea sa mananci fructele cu samburi cu tot. Teapa ar fi daca ti-ar vinde samburii cu mii de euro Kg si tu i-ai manca pe toti.
  Nu vad cine te obliga sa faci acest lucru. Omul ti-a spus un lucru si nici macar nu a cerut ceva in schimb. Esti liber sa crezi sau nu.
  Cand mergi la supermarchet si umpli cosul cu alimente de ce nu te intrebi cate tepe iei,pentru ca mananci sute sau mii de chimicale care te otravesc cu incetinitorul.

  RăspundețiȘtergere
 4. atunci cand suferi de aceasta boala necrutatoare chiar si un fir de pai ti se pare o salvare asa ca tu care vorbesti ac e o teapa vit b17 justifica !

  RăspundețiȘtergere
 5. http://en.wikipedia.org/wiki/Amygdalin

  RăspundețiȘtergere