duminică, 26 februarie 2012

Dezvăluiri despre istoria BNR şi despre eternul ei faraon, Mugur Isărescu, mumificat de 22 de ani în sediul băncii centrale din România !!


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,introduceti adresa dvs de mail in casuta din partea stanga a blogului cu titlul "Abonare/Follow" .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!

Banca Nationala a Romaniei a luat fiinta in aprilie 1880 avand 30 milioane de lei capitalul initial , din care 10 milioane au venit de la stat iar restul de 20 de la familia Bratianu

Personajul exponential este Eugeniu Carada. Exista o istorie a domnului Carada dar adevarul este ca si pana in ziua de astazi ramane un mare mister acest domn Eugeniu Carada

In 1863 Carada pleaca la Paris sub motivul studiilor . Nu se rezuma doar la a sta in Franta , existand relatari ale calatoriilor lui in Londra , Venetia .
In toate aceste tari cunoaste multe personalitati ale vremii si stabileste legaturi cu acestia , atat in nume propriu dar si in numele partidului care il reprezenta la acea vreme , liberal, fiind prieten o viata intreaga cu Bratianu.

In perioada in care a stat la Paris, Carada a scris pt mai multe ziare , continuand apoi colaborarea si scriind din tara. A scris pentru : La semaine financiere , Le siecle , L'homme libre

La semaine financiere era cunoscuta la acea vreme ca reprezentand interesele unei anumite banci , cel putin la momentul fondarii publicatiei. Este vorba despre o banca a familiei Rothschild . Astfel in aceasta publicatie au aparut des articole favorabile la adresa afacerilor familiei Rothschild care la momentul respectiv se extindea si catre infrastructura , avand ca tinta caile ferate .

Carada s-a intors si a inceput sa isi exprime din ce in ce mai vehement opiniile formate in afara granitelor tarii , in aceeasi perioada in care in intreaga lume se faceau presiuni imense in cadrul fiecarei tari in parte pt infiintarea unei banci centrale,lucru care s-a intamplat si in Romania in aprilie 1880.

In acea perioada poetul Mihai Eminescu lucra la ziarul conservator "Timpul". Era una din vocile cele mai vehemente impotriva liberalilor acelei perioade care priveau cetateanul ca un mic surub al unei masini .
Nu scria articole doar impotravia liberalilor ci a tuturor celor care prin actiunile lor faceau rau poporului roman , astfel printre victimele atacurilor sale s-au numarat si conservatori , ceea ce ne spune foarte multe despre caracterul lui Eminescu.

Mare om , mare caracter , mare roman , activitatea de jurnalist a lui Eminescu a fost data uitarii , nu a fost promovata cu un scop bine definit, si anume acela de a ingropa articolele lui.
Eminescu a scris numeroase articole impotriva lui Eugeniu Carada , pt ca aceasta era arma lui Eminescu si pt ca Eminescu "l-a citit" pe Carada inca de la inceput , si-a dat seama de intentiile lui ascunse si marsave.
Inca o dovada in suportul celor care sustin ca Eminescu a fost asasinat , acum se poate face legatura si ne putem da seama cine a fost in spatele asasinatului .

Carada a refuzat postul de guvernator . Era de asteptat ca in contextul mondial al acelor ani si al presiunilor externe Romania sa nu faca fata si sa cedeze atat financiar cat si moral...

Carada , departe de a fi un naiv era constient de acest lucru , acesta fiind adevaratul motiv al neacceptarii scaunului de guvernator al bancii nationale, scaun ce a revenit lui Ion Campineanu , de asemenea liberal.

Astfel pana la sfarsitul lui 1890, deci in primul deceniu de viata al Bancii Nationale Romane , Romania se vede nevoita de a se imprumuta , puteti ghici care au fost norocosi selectati pt a acorda imprumutul? Au fost mai multe institutii bancare ( se pare ca nevoia de bani a Romaniei era excesiv de mare... vai de capul strabunilor nostrii care au suportat adevaratele costuri ale imprumuturilor, in timp ce pt BNR e motiv de mandrie si lauda)

Acest este un fragment de pe siteul Bancii Nationale Romane :

" Paralel cu străduinţa de construire a unei reţele naţionale, BNR a pus bazele credibilităţii sale internaţionale, continuând relaţiile cu Banca Franţei şi intrând în relaţii cu instituţii de credit din Europa, printre care Disconto Gesellschaft şi S. Bleishröder (Berlin), dar şi M.A. Rotschild din Frankfurt. Aceste case de bancă germane au alcătuit, de regulă, consorţiile pentru acordarea de credite statului român. Prin conducerea ei, care reprezenta guvernul român la încheierea convenţiilor, ca şi prin punctualitatea plăţii anuităţilor, BNR a fost un auxiliar preţios al statului în aceste operaţiuni."

Ce de folos ar fi fost un Eminescu sa aranjeze cuvintele pe pagina in acea perioada si sa dezvaluie dedesubturile acestei afaceri si ii arate cu degetul pe vinovati pentru a intra in istorie asa cum se cuvine, nu ca eroi. Adevarati eroi , ca Eminescu , au fost ucisi pentru ca acest plan sa fie pus in aplicare. Eminescu a fost asasinat cu doar cateva luni inainte

Nici 10 ani nu trecusera de la infiintarea bancii si populatia de atunci a Romaniei era inglodata in datorii... Chiar credeti ca le era mai bine in aceste conditii decat pe vremea lui Cuza, obligat sa abdice in 1866 de catre Monstruoasa coalitie , formata din liberali si conservatori , dar in care primul cuvant era bineinteles al liberalilor.

Sa nu ma intelegi gresit , nu am nimic impotriva liberalilor de azi . Au coeficientul de inteligenta mult peste majoritatea membrilor celorlalte partide exponentiale , cel putin unii dintre ei. Este doar mostenirea grea care trebuie sa o poarte, aceea ca membri reprezenanti din trecut ai partidului lor au fost partasi la jaful comis asupra poporului roman si la subjugarea acestui prin intemeierea Bancii Nationale.

Da sa revenim la zilele noastre, la guvernatorul actual , domnul Mugur Isarescu. Cine nu a auzit de Mugur Isarescu si cat de capabil este acest domn si cum doar el ar putea reprezenta solutia scoaterii Romaniei din acest impas economic in care se afla.

Dar cine e acest Mugur Isarescu. Pai cine sa fie , pana sa plece din tara se pare un roman normal. A terminat ASE ( Academia de Studii Economice ) dupa care cica ar fi lucrat 15 ani la un anumit Institut de Economie Mondiala (IEM)

Interesant este ca majoritatea celor ce lucreaza la acest institut sunt , sau urmeaza sa devina persoane importante in viata politica sau sociala romaneasca : Eugen Dijmarescu, Napoleon Pop, Petru Rares (presedintele Bancii Romanesti), Victor Babiuc (fostul ministru al apararii), Gabriel Munteanu, Mircea Ciumara sau Emil Iota Ghizari (fostul prim-viceguvernator)

Se pare ca in timpul "serviciului" multi sunt de fapt trimis la scolarizare prin tari straine si in momentul in care isi termina studiile (serviciul) se intorc in tara si li se ofera posturi cheie in aparate de conducere , cum este si cazul lui Mugur Isarescu

In februarie 1990, a intrat in cadrul Ministerului Afacerilor Externe fiind numit secretar II la Ambasada Romaniei din Washington , cu misiunea de a intretine relatiile cu Banca Mondiala si Fondul Monetar International, dupa care , noi romanii , am avut onoarea de a-l avea ca guvernator al BNR.

Nu stiu cati dintre voi isi amintesc cum in anul 2000 parca , fostul presedinte Iliescu iesea public si anunta o alta persoana ca fiind urmatorul guvernator al BNR. Dar se pare ca dupa o noapte lunga , poate cosmaruri , poate convorbiri lungi la telefon si la lunga distanta...l-au facut sa se razgandeasca si a doua zi sa anunte , iar public, ca Mugur Isarescu va fi din nou guvernatorul Bancii Nationale.


Inca nu v-ati convins ca acest om : Isarescu nu reprezinta interesele voastre romani? Ca acest om este in stare sa va vanda in avantajul marilor finantieri din intreaga lume. Nu va simtiti inca inselati si amanetati, atat voi cat si familiile voastre?

In fine , Mugur Isarescu a devenit iar guvernatorul BNR. geniul finantelor romanesti , ultima speranta pt multi romani de rand, romani de rand care au pierdut bani in urma fraudelor bancare sau a falimentelor unor bancii , banci care toate opereaza sub instructiunile , sub conditiile impuse de atotputernica Banca Nationala Romana .

Bancile care au fugit cu agoniseala de o viata a cetatenilor romani , banci care au operat sub tutela BNR : Bancorex, Dacia Felix, Banca Internationala a Religiilor, Banca de Scont. Devalizare sub tutela BNR.

L-a tras cineva vreodata la raspundere pe acest om Isarescu pt ca a permis acelor banci sa opereze in Romania? Si-a asumat vreodata un minim de responsabilitate pt ce s-a intamplat?

Niciodata ce a plecat din Banca Nationala Romana , atat pe usa cat si prin fax sau telefon nu a fost spre binele romanilor , si asta inca de la infiintarea acestei institutii. Ba mai mult decat atat a fost in detrimentul lor , facandu-i sclavii in propria lor tara inca din 1880.

In aprilie au sarbatorit 130 ani...130 ani de inselaciuni , manipulare , fatarnicie , tradare si insclavire a poporului roman

Isarescu este cel care a soptit in urechea bleaga a lui Basescu : Avem nevoie de banii de la Fondul Monetar International , sunt conditii bune , nu trebuie sa pierdem ocazia. Si nu au pierdut-o... ca dovada faptul ca ne-au amanetat parintii , copii , nascuti sau nenascuti, si pe noi

Acelasi Fond Monetar International infiintat in preajma celui de al doilea razboi mondial si a carui parinti fondatori sunt Harry Dexter reprezentantul Statelor Unite si John Maynard Keynes , reprezenantul Marii Britanii.
Ambii reprezentau interesele marilor bancheri ai vremii , bancheri impotriva carora exista dovezi ca au finantat ambele tabere in cel de -al doilea razboi mondial. Harry Dexter s-a dovedit a avea stranse legaturi cu sovieticii prin documente oficiale publicate ulterior de catre NSA ( National Security Agency ) in timp ce Keynes era de fapt un mic fascist deghizat , el scriind numeroase publicatii printre care si "Consecintele pacii asupra economiei " sau publicatii prin care sfatuia  guvernele cum sa deposedeze populatia unei tari de avutiile stranse prin hiperinflatie

Cati dintre dumneavostra stiu ca o buna parte din banii de la Fondul Monetar International au plecat tot inspre bancile din Romania? Cum este posibil asa ceva , din cauza masurilor impuse de FMI in urma imprumutului romanii sunt sacrificatii pt niste banii care pleaca tot spre bancii? Cat o sa ma acceptati asa ceva?

Oricum daca nu ar fi fost Mugur Isarescu sa iti siguri ca in locul lui ar fi fost altcineva care ar fi procedat la fel ca amintitul.

Vina partidelor ata de la guvernare cat si de opozitie este aceea de a fi corupti , ticalosi si adepti ai prostitutiei morale ,dar oricat de cinstiti ar fi fost , sa fi avut toti caracterul maicii Tereza , tot aici s-ar fi ajuns , prin simpla existenta a Bancii Nationale, doar ca s-ar fi ajuns mult mai tarziu .

Nu ca ar mai conta pt ceva , nu vreau nici eu sa fac referire ( la fel ca domnul Mircea Badea ) la grupul Bilderberg dar ar trebuii sa stiti ca numele lui Mugur Isarescu apare pe lista membrilor Comisiei Trilaterale . Si acest lucru este oficial , nu este o inventie.

Comisia Trilaterala este o organizatie creata de un membru al renumitei familii de bancheri Rockefeller ( unul din cei mai importanti bancheri din lume alaturi de familia Rothschild). Aceasta comisie are ca scop oficial o mai buna colaborare intre America , Europa si Japonia , insa ca scop neoficial este unul din organismele ce controleaza numeroase Banci Nationale de peste tot din lume

Mai circula un mit si anume acela ca multi dintre membri acestor organisme au o credinta oarecum opusa de a noastra , crestinii. Multa lume se amuza , chicoteste , cand aude asa ceva , dar un adevar este acela ca lumea rade sau isi bate joc de ceea ce nu intelege , de ceea ce depaseste puterea lor de intelegere. Si avand in vedere valorile sociale cu care am crescut si in care am crezut , venerarea a orice altceva in afara de Dumnezeu este ceva ce multi dintre noi nu putem sa concepem

In cadrul mitului de care am vorbit mai sus exista zvonul ca membri acestor organisme ce controleaza finantele mondiale, bancile centrale a tuturor tarilor , cred exact in opusul lui Dumnezeu si isi educa copii si nepoti sa aiba aceeasi credinta.

Am amintit despre asta deoarece circula o poza interesanta a fiului domnului Isarescu , Costin Isarescu.
Picture
Costin Isarescu, fiul lui Mugur Isarescu
Picture
Un membru al bisericii sataniste
Si ca s-a terminam intr -o nota putin mai vesela se pare ca Isarescu junioru' a incercat si cu mana stanga sa faca semnul coarnelor dar a observat ca era posibil sa ii cada tigara din mana....

Citeste si despre celelalte Banci Nationale din alte tari si ajuta-ne ca acest articol sa fie citit de cat mai multa lume . Trimite linkul mai departe , da-i share pe facebook , sau daca ai un website pune un link catre siteul acesta.

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru articol! E in intregime adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru articol si din partea mea. Ca fost „insider”, pot confirma si eu adevarul informatiilor.

    RăspundețiȘtergere