duminică, 19 februarie 2012

Petitia lui Radu Golban pentru recuperarea celor 18 miliarde de euro pe care ni le datoreaza Germania!! SEMNATI PETITIA !!!

Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,introduceti adresa dvs de mail in casuta din partea stanga a blogului cu titlul "Abonare/Follow" .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!

Stimați cetățeni,

Animat de dorința de a lămuri datoriile Germaniei fața România şi de a contribui la găsirea de soluții la ieșirea României din criză, supun atenției Dumneavoastră această problemă în speranța ca prin sprijinul popular al românilor vom reuși să sensibilizăm atenția factorilor responsabili pentru clarificarea acestei creanțe istorice de peste 18 miliarde de euro.

In 1935, România si Germania au semnat un acord prin care se stabilea că plățile dintre cele doua țări, provenind din schimbul de mărfuri şi din alte obligații de stat şi particulare, să fie efectuate prin cliring bilateral între Banca Naționala a României si Casa de Compensație Germana. Conform lucrărilor de specialitate (Kiriţescu, S., Sistemul bănesc al leului şi precursorii săi, vol. al II-lea, pag. 503, cercetările din cadrul Academiei Române / INCE), la nivelul anului 1944, soldul activ pentru România rezultat ca urmare a operaţiunilor de cliring depăşea 1 miliard mărci imperiale.

Acest sold este confirmat şi de surse oficiale externe, precum: Arhiva Germaniei; numărul de registru din Berlin este: R 2/222; dosarul cuprinde ultimul extras de cont al Casei de Compensaţie precum şi toate tranzacțiile; Banca Reglementelor din Basel – Raportul de lucru nr.13 si 14 (p. 164 – 166). Din documentele care există, este vorba despre o datorie a Germaniei către România, care datează din perioada celui de-al Treilea Reich, şi care a ajuns în zilele noastre la fabuloasa sumă de 18 miliarde de euro. Toate datoriile pe care statul român le-a contractat în ultimii ani ar putea fi acoperite cu ușurință de o creanța uitata timp de aproape șapte decenii. Si totuși, autoritățile de la București par complet dezinteresate de acest subiect.

Aștept sprijinul românilor pentru a determina guvernul să clarifice această datorie.
Autor: Dr. Radu Golban

3 comentarii:

 1. Da sunt deacord si sustin ideea de a recupera creantele Romaniei,

  RăspundețiȘtergere
 2. NU ESTE VORBA DE O SIMPLA RECUPERARE A CREANTELOR DATORATE DE ACEASTA SUPER PUTERE ROMANIEI ,CI DE O RECUPERARE A DEMNITATII ROMANILOR AJUNSI DE PREA MULTE ORI SLUGI TOCMAI LA PORTILE CELOR CARE I-AU JEFUIT SI UMILIT!ESTE O MARE INDATORIRE CETATENEASCA SA FIM ALATURI DE ACEST ROMAN CU SUFLET SI PREGATIRE DE EXCEPTIE CARE READUCE IN DISCUTIE UN SECRET PASTRAT CU ATATA FERMITATE SI GRIJA DE CEI CARE-SI SPUN IN MOD ILEGAL SI-SI ASUMA ROLUL DE AUTORITATI PUBLICE SI DE STAT.

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte bine! O suma destul de semnificativa! Dar, eu ca si cetatean al unui sistem 100% Eco-Logic,sant inspirata sa v.a incurajez prin urmt. declaratie: banii sant cifre care, in scurt timp, un tribunal precum cel din Geneva/1949, v.a fi infiintat in Romania, pentru a dezpagubii pe toti ranitii/afectatii din razboiul actual ideologic si chimioradioactic! Cifre care vor fi adaugate in contul acestui tribunal/sistem, fara sa astepte prea multe aprobari, caci prin Biblie/Cuvantul lui Dumnezeu-Fiinta Suprema, n.e este prezentat clar, conditia pentru orice judecata: 2/3 martori!Atat!
  Asa ca, bucurati.va, si credeti ca deja avem si acesti bani/cifre, prin care vom construii orase noi 100% Eco-Logice!

  RăspundețiȘtergere