miercuri, 15 februarie 2012

2011 A FOST CEL MAI COSTISITOR AN DIN ISTORIA DEZASTRELOR NATURALE ! UNDE SE VA AJUNGE IN RITMUL ASTA ?


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,introduceti adresa dvs de mail in casuta din partea stanga a blogului cu titlul "Abonare/Follow" .Pentru sugestii si observatii ne puteti contacta la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!


Anul 2011 a fost cel mai costisitor an din istorie,din punct de vedere al dezastrelor naturale.Desigur,este o teorie cum ca aceste dezastre sunt provocate de armele ultr-performante ale Oculte ,cum ar fi celebrul Haarp.Provocate sau nu intentionat,toata lumea observa ca intensitatea acestor fenomene cresc in intensitate de la an la an.
Totul parca a inceput cu devastatorul cutremur din Indonezia in anul 2004,atunci cand magnitudinea seismului a fost de 9,1 grade pe scara Richter provocand moartea a aproape 200.000 de oameni si daune de zeci de miliarde de dolari.
Au urmat apoi cutremurele din Chile si Haiti in 2010 ,primul dintre ele avand 8,8 grade ,celalat desi doar 7 grave a provocat 100.000 de morti.
Anul 2011 a debutat cu ploi torenţiale, alunecări de teren şi cu 900 de morţi în Rio de Janeiro, din Brazilia. Pagubele înregistrate au fost de ordinul miliardelor de dolari. Primarul oraşului Teresopolis a spus că aceasta a fost „catastrofa cea mai mare din istoria poporului”.
În Noua Zeelandă, anul 2011 a început în aceeaşi manieră, cu un dezastru natural. Un cutremur cu magnitudinea de 6,3 de grade pe scara Richter a zguduit ţara în luna februarie. Seismul a adus moartea a 181 de persoane şi a distrus monumente arhitecturale, cum ar fi Catedrala Christchurch (din imagine).

În luna martie a avut cel mai costisitor dezastru natural din istorie.Cutremur. S-a întâmplat în Japonia şi a avut magnitudinea de 8,9 grade. Este cel mai puternic seism înregistrat în ultimii 140 de ani. Acesta a reuşit să deplaseze Japonia pe o distanţă de trei sau patru metri, astfel încât acum este mai aproape de SUA şi mai departe de Rusia. Ca şi cum ar fi fost puţin, dezastrul a cauzat şi un tsunami care a şters totul în calea sa.Costul pagubelor provocate se ridica la uriasa suma de 309 miliarde de euro! Numarul mortilor: aprox 14.000.

Un alt dezastru natural din America Latină a avut loc în luna iunie. Vorbim despre erupţia vulcanică a lanţului Puyehue-Cordon-Caulle, a căror cenuşă au afectat nu doar agricultorii şi turiştii locali, ci şi multe zborurile din Australia şi Noua Zeelandă.

La sfârşitul lunii august, uraganul Irene a afectat New Yorkul unde zgărie-norii au fost afectaţi de impactul vânturilor şi ploilor torenţiale. Înainte de a ajunge în New York, Irene a trecut prin Puerto Rico şi a lăsat o mulţime de oameni fără electricitate. De asemenea, urganul Irene a afectat şi Carolina de Nord unde vântul cu o viteză de 140 kilometri pe oră şi ploile abundente au cauzat dezastre enorme.

Începând din luna iulie, Thailanda a fost afectată de cele mai grave inundaţii din ultima jumătate de secol. Aceasta a produs moartea a 500 de persoane şi pagube estimate la 6000 de milioane de dolari. Thailanda nu a fost singura ţară afectată de cantităţile imense de apă: Vietnam şi Cambodgia au înregistrat cele mai grave inundaţii din ultima decadă.

La mijlocul lunii decembrie, o furtună tropicală a afectat populaţia de pe insula Mindanao, în Filipine. Ploile abundente au declanşat viituri care au dus la moartea a 900 de persoane.

Sunt si mult voci ,venite ce-i drept din mediul religios,ca aceasta crestere in intensitate a dezastrelor au o puternica conexiune Biblica,anuntand iminenta revenire a lui Iisus Hristos.

  Matei 24:7 indica faptul ca foametea si cutremurele sunt doua semne care vor arata ca intoarcerea Mantuitorului este aproape.Luca 21:11 repeta profetia,insa Luca 21:25 adauga un factor care nu se regaseste in Matei 24.Versul "Marea si valurile agitate.." este indicat ca fiind un alt semn al Revenirii.
  Desigur insa,nimeni nu poate spune cu exactitate ce va urma sau daca aceste fenomene care se intampla sub ochii nostri sunt cele descrise in Biblie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu