duminică, 8 ianuarie 2012

YOGHINUL CARE NU A MANCAT SI NU A BAUT NIMIC TIMP DE 70 DE ANI ,PRAHLAD JANI, RAPIT DE ARMATA INDIANA SI SUPUS UNOR TESTE SECRETE !Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!Mii de turisti veniti în India special pentru a- l vedea pe Prahlad Jani, yoghinul de 83 de ani despre care se spune ca nu a mâncat si nu a baut nimic de 70 de ani, au avut surpriza sa constate ca batrânul nu se mai afla în pestera lui din orasul Gujarat.

Presa indiana a pornit o adevarata ancheta pentru a afla unde a disparut batrânul yoghin care a uimit lumea datorita abilitatilor sale de a sta nemâncat si fara sa bea lichide timp de sapte decenii.

Dupa ce a fost testat la un spital din Gujarat de o echipa formata din zeci de medici, care au confirmat ca batrânul e într-adevar un miracol si nu un impostor, Ministerul indian al Apararii s-a aratat tot mai interesat de “secretele” ascetului.

Analizele medicale au evidentiat faptul ca Prahlad e sanatos tun desi nu se hraneste decât spiritual, prin meditatie, iar Institutul indian de Aparare ar fi în spatele “rapirii” yoghinului, care, potrivit unor surse, ar avea sângele plin de “celule ale nemuririi” – al caror nume stiintific nu a fost facut public de medici. Conform presei locale, Prahlad Jani ar fi într-o locatie militara secreta, unde este chinuit cu diverse teste fizice si analize medicale extrem de complicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu