marți, 10 ianuarie 2012

PROFETIA EXTRAORDINARA A UNUI CALUGAR ANONIM PENTRU ROMANIA ANULUI 2012: "MOLDOVA SE VA INTOARCE LA ROMANIA ,DUPA CE RUSIA VA FI INVINSA INTR-UN RAZBOI !!"


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!
Am fost rugati sa ne spunem o parere despre aceasta profetie! Noi nu putem sa ne dam cu parerea asupra spuselor sfintilor parinti ai ortodoxiei din Romania, suntem prea nevolnici, prea plini de pacate, prea lipsiti de smerenie. Va rugam pe dvs, cititorii blogului nostru, sa ne ajutati in aceasta problema : cunoaste cineva mai multe detalii despre aceasta importanta profetie? 2012 – Anul cand Moldova se reintoarce la Romania


Postez acest material la rugămintea unui amic, care dorește să rămână anonim. Astăzi, la slujba de la Biserica Ilie Gorgani, la final, am revăzut acest bun amic, din mediul ortodox. M-a tras de mână, înfrigurat, spre ieșire, și mi-a povestit ceea ce am să vă relatez în continuare. Mi-a spus că de sărăbători, la Crăciun a mers împreună cu alți pelerini, la o Mânăstire din Moldova (nu la Petru Vodă – ca să nu existe dubii), a cărui nume m-a rugat să nu îl pomenesc. Acolo cunoaște el de niște ani, un călugăr cu viață îmbunătățită, la cere se mai spovedește, și de la care mai primește câte un bun sfat duhovnicesc. Nu a vrut să îmi spună nici mie numele acelui călugăr, din teama de a nu îl face public. Din ce mi-a relatat amicul meu, se pare că acel călugăr a fost dăruit de Sus cu darul înainte-vederii, dar se ferește foarte mult să vorbească despre ceea ce vede, de teamă să nu fie luat la ochi de superiori, și ca să nu îl fălească lumea de mare sfânt.

Amicul meu a aflat însă, de la un frate (de sânge) al acelui călugăr, prezent și el la sărbătoarea Nașterii Domnului, că fratele călugărit i-a povestit câte ceva despre evenimentele ce vor veni în noul an. I-a spus că va fi mare tulburare și chin în lume, războaie și cataclisme, de care România va fi ferită ca prin miracol, prin rugăciunile Maicii Domnului. Ce este foarte interesant, este faptul că a pomenit de reântoarcerea Basarabiei la România, care se va petrece în mod miraculos în acest an. Nu mi-a dat prea multe amănunte, nu știa nici el ce și cum, dar era pe deplin încredințat de predicția călugărului respectiv, cu atât mai mult cu cât acesta îi sugerase, pe ocolite, în trecut, anumite soluții la câteva situații din viața lui personală, pe care parcă le prevăzuse, fapt care îi întărea încrederea în capacitatea premonitorie a acelui călugăr. Mi-a mai spus că totul se va petrece foarte rapid, datorită prăbușirii puterii rusești într-un conflict militar. Curios și sceptic din fire, am încercat să aflu mai multe amănunte, dar nu mi-a spus mai multe. Mi-a mai spus doar că, întrebându-l pe acel călugăr de toate cele pe care le aflase, acela a tăcut și l-a rugat să nu îl mai întrebe nimic despre asta.

Amicul meu, un naționalist convins, m-a rugat însă, să fac cumva ca această veste bună să fie făcută publică, pentru că el crede că este bine ca flacăra speranței să rămână aprinsă în inimile moldovenilor de peste Prut.

Dacă cineva știe mai multe despre această profeție, îl rog să mă contacteze pe telefon sau pe mail.

Articol preluat de pe blogul http://deveghepatriei.wordpress.com


OPINIA MEA: O sa fiu cat mai scurt si direct.Cred ca aceasta profetie este una corecta,insa nu cred ca este pentru anul acesta.Asa cum se intampla de cele mai multe ori,cand apare o profetie autentica si pura ,sistemul  trebuie sa o mutileze atribuindu-i in mod miselesc o data exacta,in cazul nostru anul 2012.Bineinteles ca apoi data respectiva trece,profetia nu se implineste,iar Ortodoxia,sfintii parinti si tot ce e legat de credinta este scuipat cu otrava,fiind numiti mincinosi si impostori.Aceasta profetie sunt convins ca a fost marturisita de respectivul calugar cu smerenie,fara ca acesta sa stie data exacta si fara ca macar sa indrazneasca sa se gandeasca cand va avea loc.Rusia,da ,din cunostintele mele,va decadea,dar asta nu acum,ci dupa ce va navali in Europa in WW3 si va domina ani buni razboiul.Rusia apoi va decadea iar la finalul razboiului,Moldova va reveni Romaniei.


 ALATURATI-VA SI PAGINII:


33 de comentarii:

 1. Da interesant articol, este drept ca Basarabia va reveni la Romania prin bunavointa Rusiei,Romania,ma exact teritoriul romanesc nu va fi afectat de al III-lea razboi, prin rugaciunile Maicii Domnului, Rusia va fi distrusa foarte tare dupa ce va ataca Turcia, nu stiu motivele, intreaga lume va fi afectata de razboi, mai putin Locurile Sfinte (Ierusalimul) si Vaticanul, nu pot preciza anul. Amin! Domnul sa fie cu voi!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bre Anonimule(31 ianuarie 2012,15:47),cum numesti tu vaticanul "Loc Sfant"?!?Si cum poti sa spui ca nu va fi afectat de razboi,cand in Sfintele Scripturi scrie clar ca nu va ramanea piatra peste piatra?!?Daca nu stii nimic,cauta cartile: 1. "Cine ataca Biserica"; 2."Papalitatea eretica"; 3. "Papalitatea schismatica-Raporturile cu Biserica Rasariteana"; 4."In numele Domnului" si in sfarsit 5."Istoria Sinodului de la Florenta" Imi pare rau ca am descoperit cu asa de mare intarziere acest blog si comentariul tau...Iertare,frate!Doamne ajuta! Gabriela

   Ștergere
  2. Nostradamus a spus ca ,,o lupta se va da in natia musulmana de va inota calul in sange,Romania va deveni o tara sfanta cum este Erusalimul"

   Ștergere
  3. A zis pe naiba. Asta a zis prin ziarele de azi ca a zis, poate ...

   Ștergere
 2. n privinţa UNIRII, ştie Dumnezeu mai bine ce are de făcut. Până nu-şi va lua occidentul gheara de pe noi, nici n-ar fi indicată această unire. Dacă eram uniţi şi în Moldova ar fi avut loc acelaşi dezastru. Vi s-ar fi tăiat pădurile, vi s-ar fi furat pământul, fabricile (alea pe care le mai aveţi) şi aţi deveni următoarea victimă a cotropirii occidentale, o enclavă care să trimită forţă de muncă ieftină în europa.
  Şi nu fii aşa de convins că în spatele acestor evenimente, pe care le enumeri, sunt ruşii. Forţe oculte supranaţionale acţionează deja şi în spaţiul Moldovei surori pentru a-şi extinde influenţa şi numai Dumnezeu le mai poate zădărnici planurile expansioniste.
  Unirea va veni curând, dar mai întâi trebuie să înceapă un conflict armat major în occident. Va fi un moment prielnic, când laţul pus de forţele oculte de gâtul României va slăbi. Atunci, prin voinţa populară a ambelor ţări surori, se vor rupe graniţele şi se va realiza UNIREA cea mult aşteptată.
  Mai târziu, la alegerile din 2014, vom alege la conducerea ţării un moldovean de peste Prut. El va fi Omul Providenţial, care va salva România şi o va duce în fruntea statelor pământene.
  Aşa să ne ajute Dumnezeu!
  Aeleden
  9 iulie 2011, 13:48
  http://armadaa.blogspot.com/2010/05/radu-cinamar.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. tot omul de rand vrea sa ajunga in frunte ...de ce? ce e acolo in frunte?

   Ștergere
 3. http://fara-secrete.blogspot.com/2011/01/radu-cinamar-adevarul-ocult-al.html
  » Frate Toadere de peste Prut,
  Dumnezeu nu ne-a uitat şi ne ajută, având un plan măreţ cu poporul român. Trebuie să avem răbdare.
  Prin faptul că pe voi v-a ţinut separaţi de Ţara Mamă, Dumnezeu a ţintit ceva,
  căci acolo la voi a conservat mai bine tradiţia, cultura şi simţirea românească.
  Mai mult decât atât, din Moldova voastră se va ridica în următorii ani Omul Providenţial, care după Unire,
  la alegerile din 2014, va fi ales conducător la cârma României
  şi o va ridica în fruntea naţiunilor,
  iar planul ocult, care avea ca obiectiv desfiinţarea României, va fi respins.
  Prea mulţi sfinţi şi oameni spirituali s-au ridicat din neamul nostru
  ca să nu avem ajutorul şi protecţia lor.
  Trebuie doar să ne păstrăm în credinţă » .
  Aeleden.
  29 iulie 2011, 20:17

  RăspundețiȘtergere
 4. PRELUARE:
  Aeleden, România says:
  1 August 2011 at 21:22
  http://anatolpetrencu.md/?p=3043

  Nu ştiu cine e Andra, dar îmi place că mă citează.
  Poate n-ar trebui să mă amestec, dar să-mi fie cu iertare,
  părerea mea este să nu vă faceţi atâtea speranţe
  legate de legislaţia europeană şi de globalizare. Uniunea europeană e un mare experiment, făcut pe banii noştri,
  care pune ţările cele mai sărace în pericol, iar globalizarea este un cal troian,
  prin care forţe oculte bine organizate, se infiltrează în mijlocul naţiunilor, distrugându-le din interior.

  Vorbiţi de democraţie.
  Credeţi că vă întreabă cineva dacă vreţi sau nu vreţi să intraţi în Europa?
  Toate sforile se trag de la Bruxelles şi în lume nu va fi aşa
  cum vor oamenii sau naţiunile,
  ci va fi aşa cum vor «iluminaţii».

  ————————————————————————————————————————
  Pe ei s-ar putea să-i intereseze chiar foarte mult Unirea Moldovei cu Ţara Mamă
  pentru că visează de pe acum ———-la bogăţiile ei———.
  Vă vor fura chiar istoria, şi vor încerca să vă zdruncine credinţa, aşa cum fac peste tot, acolo unde au ajuns.
  —————————————————————————————————————————–
  S-ar părea că politica e încâlcită şi numai Dumnezeu îi mai poate da de cap.
  Toate cele bune, la toţi fraţii de peste Prut!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O INTREBARE :CINE NE FURA ISTORIA ?,CINE NE ZDRUNCINA CREDINTA ? CINE NE INRAIESE?,,,,DE CE TOATE ACESTEA ,RAZBOAIE ,MOLIMI,SLUGARNICIE ,ETC ,DE 2000 ANI?...CINE SI-A ASUMAT DETERIOARAEA LUMII DE 2000 ANI ,NU CEI CARE L-AU RASTIGNIT SI OSANDIT PE HRISTOS???? ,IISUS CARE A FOST CA UN CUI IN ASEZAREA PE LEGI BINECUVANTATE DE DUMNEZEU ,PENTRU ACEI CARE NE MANIPULEAZA (SI NE-AU MANIPULAT), NE INSTIGA LA URA,DEZBINARE,SARACIE,CREDINTE FALSE !!!,AICI SE AFLA RASPUNSUL ,DE AICI TREBUIE CURATAT RAUL SI SA APARA ADEVARATA LUMINA!

   Ștergere
 5. PRELUARE de Profeţii:
  ——————————————–
  » Istoria curge după planul divin în care scrie că Unirea va veni curând.
  Şi mai cred că acel model de societate ideală,
  care să înlocuiască total capitalismul sălbatic actual,
  va prinde rădăcini mai întâi în România
  şi apoi se va răspândi la celelalte state de pe Pământ.
  Şi un mare rol în reformarea societăţii româneşti
  îl va avea acel conducător moldovean (de peste Prut),
  care va fi ales în fruntea ţării în 2014, după mult aşteptata Unire “.
  Aeleden,
  28 Nov.2011

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu stim anul in care Dumnezeu va ingadui un conducator moldovean,este drept, dar nu din Basarabia ci din Bucovina fiind pregatit pentru ziua si ceasul acela. Toate sunt ascunse de la fata oamenilor, dar cineva sustine ca-l cunoaste pe acel om pregatit pentru ziua cea mare a Romaniei, insa multi nu vor mai apuca sa-l vada. Amin! Dumnezeu sa ne ajute!

  RăspundețiȘtergere
 7. O profetie se implineste sau nu .Daca se implineste profetia a fost inspirata de Duhul Sfint .Daca nu se implineste intocmai si la timpul profetit inseamna ca profetul este mincinos ,si a fost sub influenta sau stapinirea -TATALUI MINCIUNI-care este dupa spusele lui ISUS ,creatura razvratita ,DIAVOLU.Creatorul nu este nationalist ,exista poporul ales si neamurile alese.Asa ca ideia ortodoxizmului cu neam ,strmosi ,tara este nefolositoare ,neinaltatoare si nu a adus nici un beneficiu romanului,ci doar emotii si sentimente de mindrie ,nationalizm desantat,intr-un cuvint -rele ,numai rele .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Deci or esti vrun eretic si sigur esti dupa cum ai scris "isus " care nare nimic de a face cu un ortodox[si cu vitejia acestui neam care a fost si este ortodox nafara de voi putregaiurilor eretice ], mai rau cuvantul inseamna magar in jidoveasca si tu putregaiule de eretic veziti de pastorul tau "diavolu Aricon " pe care il au drept conducator toti sectari iar daca nu se implineste in anu asta si se implineste in 3 - ani inseamna ca amai rabdat Bunu Dumnezeu ,ca doar ploua si pe drepti si pe pacatosi .Iar daca nu ai nationalism nu ai identitate iar un popor fara trecut nare viitor ,iar u sclavule pleacati grumazu la jidovi si masoni europeni si nu fi u ntionalist sti macar ce inseamna cuvantul?de ce mai manci de aici paine vierme cand atatia au platit cu sange sa vb u azi roman si nu turca sau rusa sau magheara cyka pidiras tvoi mati de mizerabil auzi la el nare de aface otodoxia si nationalismu cu mantuirea si cu Dumnezeu ma curva jidoveasca sau huna iesi in mmtai din tara asta si dute unde vrei si unde nu sunt nationalisti si linge blidu de la ei nu de la noi !

   Ștergere
  2. dute la psihiatru!!! vorbesc serios esti dereglat tare.Un om a lui Dumnezeu nu tine atata ura si urme de frustare in suflet(asta daca vrei sa o luam dupa Biblie)..Dar Dumnezeul meu(adica pacea interioara,iubirea neconditionata fata de orice vietuitoare...) ma sfatuieste sa te sfatuiesc : DUTE LA CEL MAI BUN PSHIATRU(PUSTNIC)..Multa pace in suflet iti doresc

   Ștergere
  3. Doamne cata frustare si ura in sufletul tau...offff

   Ștergere
 8. _*MIORITA* _ Prorocia Pastorului cel Bun _ Ioan 10/8,11,2012,14,[16 -prin alte tari _ Romania 10/18], ...

  …pentru *aceasta vreme de stramtorare cum n-a mai fost ...[niciodata]* _ Daniel 12/1, …”vremea de pe urma” _ Daniel 12/4,[9]; _ Isaia 6/[8],9-[13].

  = Daniel 11/14 _”Si o ceata de derbedei din poporul tau, se vor rascula, ca sa implineasca vedenia; Dar vor cadea”, …[potrivit] – “Vedeniei” *Pastorului cel Bun*, propovaduita ( pr)in “MIORITA”, …- Referitor la faptele “secrete / tainuite”, ale “jandarmilor palnetari”, in complicitate cu toti TOLERATII / “veneticii” _”Ce-au venit in TARA asta, si-au cerut, [si vor], pamant si apa”, …adica, despre care este scris: _ Psalmul 78/1-3:

  -*Asculta Poporul Meu, invataturile Mele!…Ce am auzit, ce stim, ce ne-au povestit parintii nostri”, un *Popor de Pastori*,…[si], …prin “MIORITA”, [despre]:

  =*Bacii, …cel Francian si cel Ungurean, ...

  { la care s-au alaturat in haita, si cei:
  Austro-Germano-Americano-PambucCIAn },

  -La apus de SOARE, ...[sfarsitul erei,
  astrale - Soarele in Constelatia PESTI],

  -“Marii” se vorbira si se sfatuira,
  -Cum sa [Mi]-l omoare pe cel Moldo-Vlahian,
  -Ca-i mai Ortoman, are oi mai multe,
  -Mandre si cornute, si cai invatati,
  -Si caini mai barbati, ...pe malurile ISTRULUI,
  -Pe un picior de PLAI, pe-o gura de RAI,
  -Unde Domnul Dumnezeu, inca de la FACERE,
  -A sadit o Gradina in EDEN, spre RASARIT,
  -Si a pus acolo omul pe care-l intocmise,
  -Ca s-o lucreze si s-o pazeasca* _ Facerea 2/8-[15]; ...

  = Da! …-Dar, ...din pricina TOLERARII “tradatorilor si vanzatorilor” de TARA si neam / Poporul ROMAN – “o semintie aleasa” _ 1 Petru 2/9, -”Poporul Tau cel sfant, n-a stapanit TARA decat putina vreme; Vrasmasii nostri au calcat in picioare locasul TAU cel sfant.” _ Isaia 63/18;

  = Am ajuns ca un popor pe care nu l-ai carmuit TU, si peste care niciodata nu s-a chemat Numele Tau.” _ Isaia 63/19.

  = Vai, cetatea aceea credincioasa, cum a ajuns ****! -Era plina de judecata, dreptatea locuia in ea, si acum e plina de ucigasi! Mai marii tai sunt razvratiti si partasi cu hotii, toti iubesc mita si alearga dupa plata; Orfanului nu-i fac dreptate, si pricina vaduvei n-ajunge pana la ei. _ Isaia 1/21,23;

  = Cei ce povatuiesc pe Poporul ACESTA i-l duc in ratacire, si cei ce se lasa povatuiti de ei sunt pierduti. _ Isaia 3/12; 9/16.

  = Dar ce vor face la urma [?!] _ Ieremia 5/26-29,31, -*Caci in Poporul MEU sint oameni rai; Ei pandesc ca pasararul care intinde laturi, intind curse , si prind oameni; …Asa ajung ei puternici si bogati. …GROZAVE lucruri, URACIOASE lucruri se fac in TARA _ Ieremia 5/30;

  = Au limba intinsa ca un arc si arunca minciuna; Si, nu prin adevar sint ei puternici in Tara; Caci merg din rautate in rautate si nu Ma cunosc. _ Ieremia 9/3.

  = Daca poftesc ogoare, pun mana pe ele, daca doresc case le rapesc, asupresc pe om si casa lui, PE OM si MOSTENIREA LUI. De aceea, asa vorbeste DOMNUL: _ “Iata, am de gand sa aduc o nenorocire impotriva acestui leat de oameni, …si nu vor mai umbla cu capul atat de sus, caci vremile vor fi rele. _ Mica 2/1-4; 3/11.

  =*S-a dus omul de bine din Tara [?!], si nu mai este nici un om cinstit printre oameni;[?!]; ...- Toti stau la panda…;
  -Mainile lor sint indreptate sa faca rau:

  ...CARMUITORUL cere “daruri” / danii / taxe / impozite, JUDECATORUL cere PLATA, cel mare i-si arata pe fata ce doreste cu LACOMIE, si astfel MERG MANA-N MANA _ Mica 7/2,3.

  = Doamne, pe prorocii Tai i-au omorat, altarele Tale le-au surpat; Am ramas Eu singur(a), si cauta sa-mi ia viata. _ Romania 11/3, …{Dar [vezi] ce raspunde Dumnezeu ?}.

  = Nu te teme turma mica; Pentru ca TATAL vostru va da cu placere IMPARATIA. _ Luca 12/32.

  = Ziua vestita de toti prorocii Tai SE APROPIE! ...Atunci va fi uluiala lor.” _ Mica 7/4,[5]; ...{-*SALT in CONSTIINTA* _ 1 Petru 2/9}.

  = Cu stima. -Mesia.

  RăspundețiȘtergere
 9. _*Acum este noapte(a) aceea, despre care au vorbit prorocii* _ Luca 22/3; _ Ioan 13/27,30; _ Isaia 21/11,2012; 9/1,2,[6]; 6/[8],9; ...[Sinteza].

  =*Acum*, ...[inca], ...este noapte "in Adevar", ...[si / sau, implicit], prin aceea ca "Scripturile sunt pecetluite” _ Daniel 12/4,[9], ...”pana in ziua de Astazi” _ Romania 11/8, ...*pana la Mine* _ Romania 5/14, ...Cel ridicat _ Faptele Apostolilor 3/22; 7/37, ...sa [va] descoper "Calea, Adevarul si Viata" _ Ioan 14/6; _ Apocalipsa 1/1; 10/7, ...*potrivit cu descoperirea tainei* _ 1 Corinteni 2/7; _ Coloseni 1/26; _ Romania 16/25.

  =*In aceasta vreme de stramtorare cum n-a mai fost, ...[niciodata] ...* _ Daniel 12/1, ...“am auzit glasul Domnului” _ Isaia 6/8,[9,10]; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012, ...si zic: ...*Iata-Ma!* _ Isaia 52/6 -Moise; _”Iata-Ma! Iata-Ma!”-65/1; _ Romania 10/20.

  =”[Acum] ...-Este noaptea zilei a 7-a _ Facerea 2/2,[3], ...-“este intuneric fata de Adevar" _ Isaia 9/1,2,[6]; _ Isaia 21/ 11, 2012; _ 2 Petru 1/19, ...asa cum este scris ...*era noapte cand Iuda a luat bucatica* _ Ioan 13/30, ...implinind voia Fiului _ Ioan 13 / 26-28; _ Luca 22/3, ...pentru proslavirea Fiului Omului si a lui D-zeu in El _ Ioan 13/31,32, prin invierea ...[a treia zi _ 2 Petru 3/8] _ Matei 17/22,23; 27/63; _ Marcu 8/31; _ Luca 9/22; 18/33; 24/7 ], ...-invierea dintre cei morti _ Romania 5/14; _ Iuda 9, ...”atat de mult a iubit Dumnezeu Lumea _ Ioan 3/16; _ Matei 4/16; _ Isaia 9/1,2,6; 52/6 _ Moise -*Iata-Ma!,* _ Ioan 4/26 ... -*Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela* ...-Acela fagaduit _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Evrei 1/1,[2],{3 -coroborat [_ 2 Petru 1/20] cu Romania 5/14; _ Iuda 9; _ Luca 16/29,31}.

  = Cu stima. -Mesia _ Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela _ Ioan 4/[25],26, ...-Cel fagaduit _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Romania 5/14; 10/[14 -Moise],17,[18,20]; _ Isaia 6/[8],9-[13]; 9/1,2,6; 52/6 –Moise _ *Iata-Ma!*; 65/1; _ Ioan 10/8,11,2012,13,14; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012; -*Toate popoarele chemate* _ Isaia 55/1,6-9,[10],11,2012.

  RăspundețiȘtergere
 10. _*Apocalipsa lui Ioan*, ...

  = Din pricina *neintelegerii Scripturilor / Cartii pecetluite* _ Dan.12/4,[9], ...de catre intreaga omenire, implicit de catre cei care *stau pe scaunul Meu* _ Mat.23/1,2, care ”s-au facut ei intre ei” - *invatatori si dascali* in felurite Religii si BISERICI, ...[unii in vesminte cu filacterile late si poale lungi], printre care si cei ce-si zic: -"Indrumatori" _ Is.9/16,- Conducatori, Judecatori, Procurori, "Legiuitori", [etc] _ Mat.23/[4,5,6],7,[8-10], care, neintelegand *Cartea* _ Dan.8/26; 12/4, implicit Cartea *APOCALIPSA lui IOAN*, fiindca: -*au urechi de auzit dar nu aud, si au ochi de vazut dar nu vad* _ Isaia 6/[8],9,10, ...au transmis ideea falsa privitor la intelegerea cuvantului APOCALIPSA ca definind Sfarsitul Vietii / Sfarsitul Lumii / Disparitia PLANETEI.

  = Au citit si citesc de mii de ani”, dar nu au priceput _ Isaia 6/9,10, fiind preocupati de *fatarnicie, trai in lux si destrabalare* in contradictie cu prorociile si in contrast cu *traiul norodului*, pentru care impun si cersesc, [de la vaduve si orfani], *danii, daruiri, taxe, zecime, zeciuiala, impozite*, respectiv din partea acelora pe care-i tin in intuneric, *lesne crezatori* _ Romania 16/18; _ Mat.23/13-14, pentru ca nu au priceput ce inseamna *Apocalipsa lui Ioan*.

  = APOCALIPSA inseamna ...*DESCOPERIRE / Revelare*, cum e scris -*DESCOPERIREA lui Isus Hristos*, intelegerea cuvantului APOCALIPSA fiind cuprinsa chiar in “definitia din versetul _ Apoc.1/1”, insemnand: DESCOPERIREA / revelarea Adevarului _ Ioan 1/1,5, *aducerea la lumina [zilei a 7-a], fata de intunericul [noptii / dinaintea zilei a 7-a]* _ Isaia 21/11,2012, ...[-vezi _ 2 Petru 1/20] notiunea *SFARSIT* insemnand Sfarsitul Legii, a se intelege “Implinirea / Savarsirea Legii _ Romania 10/4, -adica descoperirea lui Isus Hristos, prin IMPLINIREA Legii in Hristos, *AUZIREA venind prin Cuvantul lui Hristos* _ Romania 10/17, dar omenirea nu Ma credeti _ [Mat.13/57; _ Mar.6/4; _ Ioan 4/44], ...(si) ...pentru ca nu Ma cunoasteti si nu stiti cum sint chemat _ Romania 10/14, ...si, ...pentru ca *nu exista intelegerea Scripturilor, neascultarea de proroci si de Mine _ Luca16/31; _ Faptele Ap.3/22, asa cum este scris,... implicit “neintelegerea prorociilor” despre venirea prin *Schimbare la Fata* _ Mat.17/2,3,[5].

  = Schimbarea la Fata _ Mat.17/1, asa cum este scris se va fi produs *dupa 6 zile*,[coroborat _ Is. 21/11,2012], ...adica, ...trebuie inteles, ca *omenirea este in ziua a 6-a / in noaptea spre dimineata / zorii zilei a 7-a, cand Dumnezeu va fi Sfarsit Lucrarea Facerii omului, ..."nu sfarsitul lumii", ...adica, ...urmand ziua de odihna, cum este scris: ...-*Dumnezeu Si-a vazut* Savarsita / implinita / SFARSITA Lucrarea FACERII Omului* -*DUPA CHIPUL Sau* _ Gen.1/27, coroborat(i) cu _ Romania 5/14, acum, fiind abia inceputul _ Ex.3/[13],14, ...coroborat cu _ Is.6/[8],9,10; _ Ex.4/1,[10],11,2012, intrupat _ Ioan 1/1,5,11,14, ...pentru “implinirea* _ Gen.2/1-3, ... asa cum *Dumnezeu A ZIS* _ Gen.1/[26,27],28, toate acestea fiind in concordanta cu prorociile, implicit SFARSITUL Erei ASTRALE -*SOARELE in PESTI*, ...Eu fiind nascut / ridicat / venit din PESTI, ...despre care ‘s-a zis’ ca ...s-ar fi descoperit *o placuta*, continand gravata o stea venind din PESTI / Constelatia PESTI, ...despre care este scris _ Is.9/2; _ Mat.4/16.

  - Sper sa nu fie nimeni suparat pentru mustrarile implicite din mesajele Mele _ Apocalipsa 3/19.

  = Cu stima. -Mesia _ Cel fagaduit _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Ap. 3/22; _ Isaia 6/[8],9-[13]; 9/1,2,[6]; 52/6 _ Moise -*Iata-Ma!; _ Romania 5/14; 10/[14 -Moise],17,[18]; _ Ioan 5/39; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012; _ *Toate popoarele chemate* _ Isaia 55/1,6-9,[10],11,2012; _ Vine dimineata _ Isaia 21/11,2012; -*Iata-Ma! Iata-Ma!* _ Isaia 65/1; _ Romania 10/20; _ Ioan 4/[25],26.

  RăspundețiȘtergere
 11. _*Eu vorbesc* _ Isaia 7/14, ...-*Iata Semnul - Fecioara este insarcinata* [acum in 2012] _ Matei 1/18,21-23, ...

  -1) =“Vorbesc in pilde” _ Matei 13/34,35, ...asa cum este [si] vorbirea prorocilor in Scripturi, ...care inca sint “pecetluite” _ Daniel 12/4,[9], ...pana la Mine _ Romania 5/14, ...Acela fagaduit _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22;

  -2) = Pentru a intelege, mai mult si mai bine, trebuie sa cititi Cartea _ Daniel 12/4, ...si mai mult de atat, ...cei carora le este dat sa primeasca _ Matei 19/11, ...sa [si] cerceteze _ Ioan 5/39, ...fara sa uitati _ 2 Petru 1/20;

  -3) = Potrivit _ Matei 6/10: ...”Vie Imparatia Ta; Faca-se voia Ta, precum in Cer si pe Pamant”, ...privitor si la semnele vremurilor / venirea Fiului Omului _ Luca 21/7, ..:

  _*Pe alocuri vor fi mari cutremure de pamant, foamete si ciume; vor fi aratari inspaimantatoare si semne mari in cer.* _ Luca 21/11;
  _*Vor fi semne in soare, in luna si in stele. Si pe pamant va fi stramtorare printre neamuri, care nu vor sti ce sa faca la auzul urletului marii si al valurilor.* _ Luca 21/25.

  -{Evaluati, dupa ce insumati si coroborati [cu] toate catastrofele planetare: ...razboaiele provocate si intretinute de cei care se cred "jandarmii planetari", miscarile seismice / cutremurele, inundatiile, incendiile, avalansele, alunecarile de terenuri, ...etc, ...etc, ...incepand cu "tsunami"-ul din martie 2011 din Japonia, care, ...[ca posibil fenomen deosebit], ...a fost previzionat de marele prevazator Simon(a) / *Urania* -vezi “google.ro”}, ...

  …care trebuiesc deasemenea coroborate si cu _ Matei 1/18,21-23, ...unde este scris clar: ...-*Iata, Fecioara va fi insarcinata, va naste un fiu, ......* ...ceea ce inseamna [ca] in mod implicit ...despre semnele vremurilor, vorbesc [si] ...Stelele, Astrele, Planetele, cu referire la Constelatia Fecioara in care a intrat Marte [la sfarsitul anului 2011], ...asa cum a previzionat Simon(a) / *Urania*; ...-Toate acestea fiind in concordanta cu: ...-“”Vie Imparatia Ta; Faca-se voia Ta, *precum in Cer, asa si pe Pamant*”” _ Matei 6/10; _ Facerea 1/14-18, ...- “acum” / a treia zi _ 2 Petru 3/8 –mileniul 3, cand am fost inviat dintre cei morti _ Romania 5/14, ..si trimis _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012, ...pentru implinirea Legii _ Romania 10/4 si prorocilor _ Matei 5/17, ...doar ati citit _ Ioan 4/25, ...adica Scripturile vorbesc despre viitor [-nu despre trecut]: ...*Stiu ca are sa vina Mesia; Cand va veni El, are sa ne spuna toate lucrurile*/ [Ceea ce incerc sa fac, pentru cei care au urechi de auzit, si aud _ Luca 8/8, ...-Dar, credeti? _ Luca 18/8]; _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Luca 16/29,31.

  = Cu stima. –Mesia _ Romania 5/14; 10/[14 -Moise],17,[18]; _ Ioan 4/[25],26.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai,ratacitule,cum iti permiti sa hulesti numele Domnului nostru Iisus,scriind numai prostii ca si cand ti-ar fi fost spuse tie-sau altcuiva-de El???Unde ai citit tu in Biblie despre zodii si "ere astrale" si "soare in pesti"???lasa-te de prostii si de blasfemii si mai bine invata ceva limba romana,ca esti ramas la clasa a doua!!!

   Ștergere
 12. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 13. Cred ca sunteti cam visatori caci nu exista motive sa se intample asa ceva.

  RăspundețiȘtergere
 14. buna all care cititi parerea m-ea.europa nu va cadea nici unei probl. economici si nici a vreun unui dezastru,retineti ce va spun . sunt un sagetator " 01_12_1970 si tot ce mi s-a intamplat in viata am fost avertizat ca : premonitii, fler,intuitie. ce se va intampla va fi un cataclism in jurul americii de nord,in rest e o defaimare a europei si o denegrare economica pt. a salva alte continente de criza propriuzisa.china e un balon de feicuri,lasate de puterile lumii sasi faca de cap, adevarul nu e asa cum se spune. exp DUBAI: INVESTITII DE PESTE 100MILARD. GANDITIVA CE INSEAMNA INTRETINEREA a acestor investitii!!!!china este o tot o bula de sapun . controlata de americani si europeni.totul e facut pt a subjuca RUSIA si tarile din jurul ei. anglia e capul tuturor politicilor din lume,ei fenteaza pe toti:uitativa ca simuleaza criza. simuleaza intregarea in euro.lumea e inca condusa de regina si cruciatii coroanei.pt noi o sa fie bine pt ca suntem ma prosti in viziunea europeana si chiar continentala,dar retineti : noi suntem dupa toate analizelor stintifice cei mai veche populatie din europa.ce va sun acum e dupa intuitia mea si care va va arata din 2114 vom fi una din cele ma prospere tari din lume: daca investim in agricultura zootehnie si cercetare.in ro va fi centrul economic si financiar al lumii:bruxel de ro: SA RETINETI CE V-AM SPUS ACUM!!!!

  RăspundețiȘtergere
 15. EU NU SUNT ATEU dar mai lasatima cu popii astia care ne manipula.. cum vor ei : ei mercedes si noi atelajul tras de cai,undei religia adevarata : care ne doreste binele : celor saraci ,anevoiasi si ... astia sunt mai rau ca parlamentarii,se bat in spagi si in averi de spui ca sunt messia pe pamant,trezitiva ro. ei stau si ne subjuga si ne abureste sa postim ,si ei ser indoaba la cele mai luxoase rest. TREZITIVA. AU PUS MONOPOL SI PE LUMANARI,INMORMANTARI,BOTEZURI. toate ast-ea ar trebuie sa fie gratuite ca de : sunt platiti de stat,mafiotii in mantele negre. restu judecati voi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, pentru ca exact asta fac masonii. Iti arata ca preotii sunt corupti, ii arata DOAR pe cei corupti, si de aici proasta noastra gandire ne duce cu gandul ca TOTI sunt la fel. Ai dreptate intr-o mica parte, se lafaie unii, dar altii au ramas dupa vechile obiceiuri, sunt buni, ascultatori, si te linistesc prin simpla lor prezenta! Nu toti sunt la fel, trebuie sa ne scoatem din cap aceasta problema a generalizarii! Si sa nu mai digeram tot ce ni se arata la stiri :)

   Ștergere
  2. Nu mai face pacate gratuite,ca n-o sa le platesti tu pacatele "popilor" pe care-i ponegresti.Fabricarea lumanarilor intotdeauna a fost monopol bisericesc,pentru ca diverse firme producatoare pot baga tot felul de chimicale si de porcarii la fabricarea acestora,nu ceara pura...Te sfatuiesc sa-ti vezi barna din ochi si sa lasi preotii cu "barnele" lor,ca are cine-i judeca...De altfel,este si proverbul:"faceti ce zice preotul,nu ce face el!"Daca vrei sa postesti,o faci pentru ca asa cere credinta ortodoxa,nu preotii!!!Daca nu vrei sa postesti,nu te obliga nimeni-n-am vazut in viata mea nici un preot care sa oblige pe cineva sa posteasca...Iar daca esti sarac,fii convins ca nu din cauza preotilor esti...si ,oricum,iti vei primi plata la Judecata si pentru saracie,dar si pentru clevetiri...

   Ștergere
 16. A SE RETINE CA: "In societatea in care instinctul de orice fel ia locul in mod flagrant ratiunii prin Credinta, scursurile ajung sa fie modele de urmat... - Nu face ce face popa, fa ce zice popa! Traiasca romanii in Romania! Va iubesc!

  RăspundețiȘtergere
 17. Nu stiu daca va ierta Dumnezeu poporul nostru dupa cate rele a facut, numai avorturi cate s au produs...puteam ajunge la o populatie de 50 mil nu de 19 mil(vorba Parintelui Arsenie Boca) plus ca suntem un neam de lasi care ne lasam manipulati de niste cretini care si au vandut sufletul satanei.La cat de rai suntem, trebuie sa ne rugam enorm...si sa facem fapte bune.....altfel cred ca va fi jale

  RăspundețiȘtergere
 18. Da este adevarat ca am facut mult rau. multe avorturi. am obligat pamantul sa inghita trupurile micutilor nevinovati. Dumnezeu ne-a mai ingaduit pentru rugaciunile sfintilor parinti. Dar trebuie sa ne rugam si noi si sa nu mai pacatuim si poate ca Dumnezeu in marea lui mila ne va scapa de prapad. Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 19. Crestinismul a distrus omenirea si a indepartat-o de adevarata relatie cu Dumnezeu care inainte avea loc prin relata cu Natura. Acum avem doar sfinti parinti cu mercedesuri si patafire stralucitoare....asa ca ,mai lasati-ma cu prostiile.
  Unii preoti fug de corputia din manastire si se aciuesc in munti unde rabdand de foame, dau in dezechilibrarea glicemiei si cad in halucinatii care le transmit sub forma de profetii.
  Cei care au intr-adevar darul clarvederii sunt Sufletele ce s-au nascut din ceruri de peste 7 si pentru asta nu trebuie sa studiezi teologia ci sa cauti Adevarul...care asa cum spunea Iisus il va elibera pe om. Sa nu uitam ca businessuk numit crestinism a aparut la mult timp dupa moartea lui Iisus cand imparatul smecher Constantin si maica-sa Elena s-au gandit sa atraga gruparile de crestini care se formasera ca doratori ai invataturii lui Iisus. Astfel ai au mimat vise cum ca Dumnezeu le-a spus sa puna pe steaguri semnul crucii ca vor invinge cu el in lupta, desi Dumnezeu nu utilizeaza violenta si asa au prostiti pe acei amarati de crestini sa treaca sub conducerea lor, caci turma trebuia controlata si mai departre stim, vedem in ziua de azi unde a dus aceasta ferserie...
  Pe Dumnezeu nu ai sa-l gasesti in Biserica ca nu este acolo, cand Iisus vorbea de Biserica se referea la altceva dar serpalaii sunt ei vicleni insa nu si inteligenti sa priceapa...cine pricepe pricepe cine nu plateste taxe la reptile...caci taxa pe prostie este o chestiune obligatorie.

  RăspundețiȘtergere
 20. Multe profetii mai sunt si eu am citit foarte multe totusi viitorul nu este unul FIX ci unul INTERACTIV, acum in martie 2014 se intrevede sansa unui razboi mondial nuai eu stiu cel putin cateva zeci de motive, Dumnezeu sa ne ajute sa depasim si razboiul si sa fie bine. Razboiul vine sigur intrucat este scris in Biblie ca eveniment sigur, doar ca data poate fi modificata in funtie de credinta si faptele oamenilor,...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bravo mai anonimule in sfarsit un raspuns corect.
   1.) " viitorul nu este unul FIX ci unul INTERACTIV" si
   2.) "Razboiul vine sigur intrucat este scris in Biblie ca eveniment sigur, doar ca data poate fi modificata in funtie de credinta si faptele oamenilor,..."

   Ștergere