miercuri, 4 ianuarie 2012

MALADIA SIDA, CREATIA OMS(Organizatia Mondiala a Sanatatii) , A GUVERNULUI SUA SI A ELITEI !
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!Virusul SIDA a fost creat într-un laborator din SUA !

Un document intitulat oficial   "Departamentul Creditelor de Apărare pentru 1970," luat din arhiva Bibliotecii a Senatului Statelor Unite ale Americii arată că virusul SIDA a fost creat în laboratorele din SUA.
În Secţiunea 5 este indicat în mod clar faptul că virusul SIDA a fost creat artificial de către Departamentul de Apărare al SUA, prin laboratoarele al Departamentului Armatei,Defense Advanced Research Projects Agency(DARPA), precum şi a Departamentului de Cercetare în Domeniul Apărării şi Ingineriei.
În acelaşi document precizează că scopul era de a folosi arme etnice / politice impotriva negrilor si nu numai,pentru a reduce populatia programata.

La câteva zile după ce Departamentul Apararii a cerut Congresului 10 milioane dolari pentru finanţarea cercetării  "unui agent biologic sintetic, o substanţă care nu există în natură şi împotriva căreia nu este posibil să se dezvolte o imunitate naturală", la 29 iulie 1969, preşedintele al Republican Task Force on Earth Resources and Population (Populaţie şi resurselor funciare), onorabilul George HW Bush a subliniat nevoia urgentă de acţiuni cu privire la controlul populaţiei abordand problema "criza creşterii populatiei în lumea a treia."

Din textul cererii pentru obţinerea de fonduri de la Departamentul de Apărare în 1970, HB15090, de la pagina 129, am citit o conversaţie între Dr. MacArthur, prezentat ca parte a Pentagonului şi Dr. Robert Sikers LF, Florida, cu privire la necesitatea "agentului biologic sintetic" de mai sus.


Iată ce spune:

Ulterior, cele 10 milioane de dolari solicitate au fost acordate ......
 În 1983, Dr. Robert Strecker, Los Angeles, împreună cu fratele său Teodor, au elaborat pe numele unei mari companii, un  tratat de cercetare detaliat cu privire la epidemia de SIDA, cunoscut ca Memorandumul Strecker. În acest studiu arata ca virusul SIDA a fost creat de către "National Cancer Institute, în colaborare cu OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii), într-un laborator la Ft Dietrick, Maryland. Din1970 pana la 1974 acest laborator a apartinut Unitatatii de Boli Infectioase si Diviziei Operaţiuni Speciale, pentru care a fost menţionat ca laborator de arme chimice al Armatei . După 1974, a fost numit National Cancer Institute. Potrivit cercetatorului William Cooper, fost component al Marine Intelligence, cercetarile au avut loc sub supravegherea CIA intr-un proiect numit MK-Naomi. Dr. Strecker, o autoritate foarte informata cu privire la virusul SIDA, a constatat că virusul a fost creat sub conducerea lui Dr. Robert Gallo, care mai târziu si-a atribuit paternitatea descoperirii sale. Dr. Gallo si echipa sa au creat virusul SIDA prin combinarea virusul leucemiei bovine şi ovine ,Visna leucemie virus, şi injectarea de ţesuturi umane cultivate. Ei au descoperit că virusul leucemiei bovine poate fi letal pentru bovine, dar nu si la oameni. Şi virusul Visna este mortal pentru oi, dar nu la oameni. Dar atunci când sunt combinate, acestea produc un retro-virus, care poate schimba compoziţia genetică a celulelor în care se stabileşte, după cum sa dovedit prin experimentele pe exemple umane.Cand Robert şi Theodore au încercat să informeze autorităţile cu privire la concluziile lor, răspunsurile au intarziat sa apara. Pe 11 august 1988 Ted (Robert) Strecker a fost gasit mort in casa sa din Springfield, Missouri, impuscat in cap. La 12 septembrie 1988, singura autoritate care a răspuns la constatările celor doi fraţi, congresmanul Douglas Huff Illinois din Chicago, a fost găsit mort în casa lui. Mai tarziu,ceea ce Dr Stecker sustinea in cercetarile sale avea sa devina real.In ciuda faptului ca Dr Stecker si mai multi bacteriologi au sustinut ca virusul HIV nu se gaseste in lumea animala,oficial s-a declarat ca acesta a aparut in urma unei muscaturi suferite de un negru ,de la o maimuta. De asemenea, în cazul în care virusul ar fi fost de fapt cauzat de maimuţă, ar fi distribuit bosls iniţial între pigmei, care trăiesc în contact apropiat. În schimb, pigmeii au contractat virusul, după o lungă perioadă de timp, rezultând din contactul cu prostituatele din oraşe, unde virusul s-a aratat pentru prima dată, şi nu în junglă.

Aspectul programat al epidemiei SIDA.

DIn 1972, sub auspiciile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, a fost efectuat un program de vaccinare în masă a poporului african împotriva variolei. Strecker si alţii au sustinut că acest vaccin care era infectat cu virusul SIDA a fost administrat la multe milioane de negri din Africa.Acest lucru s-a intamplat deoarece numărul de negri saraci era in rapida creştere,iar această problemă ii îngrijora pe G Bush, pe membririi ai Elitei,pe clanul Rockefeller, si Clubul de la Roma sau grupul Bilderberg.Acesta este mpotivul pentru care epidemia de SIDA a fost dezvoltata aproape simultan în Haiti, Brazilia, Japonia şi Statele Unite, cât şi în statele din Africa centrală. SIDA în Africa este considerată o boală heterosexual in timp ce in SUA a fost stigmatizată ca o boala a homosexualilor. Această caracterizare a luat naştere în 1969 ,atunci cand se dezvolta un vaccin împotriva hepatitei B .S-a considerat ca ar trebui să fie incluse în studiu numai " bărbaţi cu obiceiuri sexuale prmiscue, cu varsta de la 20 la 40 de ani.De fapt,au fost selectati doar homosexualii. . În 1981, Institutul de Sanatate a declarat ca doar 6% dintre homosexualii care au primit vaccinul au arătat infecţiei cu SIDA. În 1984, adevărul au venit la lumină: procentul a fost de 64%. Deloc surprinzator, aceste studii privind vaccinul hepatic B este de-acum sub custodia Departamentului de Justitie din Washington, şi nimeni nu il poate accesa.


Cum s-a încurajat răspândirea maladiei.

Pentru a se asigura că boala s-ar putea răspândi rapid în rândul populaţiei, informaţiile vitale au fost reţinute. Despre modul de transmitere s-a  pus accentul pe schimbul de fluide in timpul actului sexual şi consumul de droguri intravenos. Riscul de infecţie accidentală a fost subestimat. Există o dovadă convingătoare, de asemenea,in raportatele lui Strecker, că virusul SIDA poate supravieţui pe o placă de laborator timp de 7 zile şi până la 15 zile într-un mediu umed. Perioada de incubaţie poate dura până la 10-15 ani înainte de a exista semne vizibile ale bolii. Aceasta înseamnă că o persoana poate transmite boala fara stiinta ei în această perioadă. Declaratia profesorului William Haseltine de la Facultatea de Medicină de la Harvard: "Oricine pretinde că nu există niciun risc de contaminare prin saliva inseamna ca ascunde adevărul. SIDA poate fi de fapt transmisibile prin lacrimi, saliva, fluidele corporale şi muşcături de ţânţar. " Adevarul este că acest holocaust al SIDA a fost creat pe scară largă în mod voluntar de  guvernul Statelor Unite împotriva persoanelor de culoare albă şi de sex heterosexual, şi apoi răspândit în întreaga lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu