luni, 9 ianuarie 2012

JOHN TITOR - CALATORUL IN TIMP !Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!În anul 2000, un bărbat a creat vâlvă pe forumurile de internet după ce a început să posteze mesaje în care susţinea că vine din viitor şi că Terra este în mare pericol.

John Titor este numele pe care l-a folosit un internaut care a susţinut pe mai multe forumuri, în anul 2000, că este un călător în timp venit din anul 2036.

El a susţinut că s-a întors în timp pentru a face rost de un calculator IBM 5100, de care ar fi avut nevoie pentru a repara calculatoarele din epoca sa. Titor a făcut o serie de previziuni, printre care şi declanşarea unui război civil în Statele Unite în 2004, însă nici una dintre acestea nu s-a adeverit până acum.

A încetat să scrie pe forumuri în 2001, iar de atunci nu s-a mai auzit nimic de el. Şi-a lăsat amprenta asupra comunităţii online, devenind un pop-icon pentru pasionaţii de tehnologie din toată lumea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu