miercuri, 25 ianuarie 2012

INTELIGENTA ROMANEASCA: Romania si armele secrete !

Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!Ceea ce va fi prezentat in acest articol nu poate fi confirmat cu certitudine pentru ca nimeni, dar absolut nimeni, nu poate confirma existenta acestor sisteme,din simplul motiv ca reprezinta secrete de stat. Cei care ar putea sa confirme existenta lor, sunt doar cei care au lucrat la ele, insa asa ceva nu se va intampla niciodata. Si-atunci nu ne raman decat teoriile, legendele…. Desi acestea par de domeniul SF, cel putin atunci cand ne referim la Romania si potentialul ei stiintific si militar, marile puteri ale lumii au sau dezvolta asemenea sisteme: arma meteo, lasere extrem de performante, arme cu microunde, arme antisatelit, arma geofizica, etc. Totusi, sporadic mai apar si informatii, neverificabile insa, despre preocuparile Romaniei de dinainte de 1989, legate de anumite sisteme si tehnologii. Un singur proiect care inainte de 1989 era considerat tabu, ni s-a confirmat pana acum, si anume incercarea de a obtine o bomba nucleara prin cercetari proprii. Programul a fost inchis (oficial) definitiv la presiunea SUA si a Rusiei, in anul 1993, dar cert este faptul ca acesta era avansat, inclusiv realizarea unui vector purtator pentru acest tip de incarcatura. Insa, ceea ce consideram a fi doar o legenda, s-a CONFIRMAT!


LASERUL ROMANESC SI INSTALATIA ELECTRONICA ANTI-SOVIETICA

O alta legenda este momentul 1968 si asa-zisa “invazie sovietica” care ar fi avut avut loc. Atunci (daca intr-adevar sovieticii ne-au invadat), Armata Romana a folosit un laser extrem de puternic, creatie a lui Coanda sau a profesorului Constantinescu. Conform teoriilor, acest laser a reusit sa impiedice invazia, topind tancurile sovietice. Se spune ca era enorm de mare, fiind montat pe trailere speciale. Aceasta teorie este destul de controversata, fiindca tehnologia laser se afla la inceput la acea vreme, iar Coanda s-a intors(oficial) in Romania dupa anul 1968.
O alta arma despre care au aparut zvonuri, ce ar fi fost realizata de catre cercetatorii romani intre anii 1963-1967, este INSTALATIA ELECTRONICA DE APARARE ANTIAERIANA SI ANTISATELIT!!! Suna SF, nu-i asa? Cert este faptul ca aceasta era mai usor de realizat in acei ani, si dupa unele surse, ar fi fost folosita impotriva invadatorilor sovietici in august 1968. Aceasta Arma consta in anumite procedee si instalatii (se spune ca puteau fi folosite anumite sisteme ce intrau in compunerea sistemului de aparare Anti-Aeriana existent), prin care se creau atat in straturile superioare ale ionosferei cat si in cele inferioare ale atmosferei, baraje de sarcini electrice. Aceasta arma nu putea fi detectata si anihilata de niciun sistem de aparare existent la acea data, si ar fi fost create mai multe prototipuri. Conform unor surse independente, cu aceasta arma au fost volatilizate cateva tancuri si un avion sovietic in 1968, dezvoltandu-se printr-un procedeu neclar noua, o temperatura cuprinsa intre 15000-20000 C; temperatura la care orice metal cunoscut pe atunci ar fi trecut din starea solida direct in cea gazoasa!!! Nimeni insa nu a confirmat vreodata oficial existanta acestei arme. Poate candva, asa cum s-a intamplat cu programul nuclear romanesc, a carui existenta era contestata de multi, vom afla realitatea. Deocamdata insa totul ramane la categoria ENIGME!
Dar de un singur lucru nu trebuie sa ne indoi, si anume de faptul ca SE PUTEA.

8 comentarii:

 1. treaba cu arma nucleara e relativ adevarata si sustinuta de ideea ca reactorul canadian de la cernavoda are o particularitate constructiva; se poate asimila unui cuptor nuclear unde "ceva" se transforma in "altceva" indispensabil unei arme nucleare...suficient.

  RăspundețiȘtergere
 2. Institutul de Fizica Atomica de pe langa Universitatea Politehnica Bucuresti, in cadrul unei sesiuni de comunicari stiintifice a prezentat cateva date despre proiectul " Pozitron " Se refera la un nou concept de abordare a geofizicii, cu apicatii in dominiul militar. Dispozitivul este asemanator unui aruncator de proectile reactive minatura, dispus pe un sasiu de Duster.Are u unitate de munitie de 4oo de miniproectile pozitronice, dispuse in evantai. Daca Col Gadaffi nu s-ar fi zgarcit la bani, acum era in viata.Arma secreta i s-a partut prea scumpa, si a lasat-o in mana francezilor. Nu pot da detalii despre principiul de functionare, dar pot spune cate ceva despre efectul la tinta. Sistemul de ochire se bazeaza pe un minicomputer, cuplat la internet. Cum internetul este in aprape toata lumea, ochirea se face cam asa:localizazi zona pe harta la scara 1/500;stabilesti tinta;aplici corectiile rezultate din calcule;incarci nivelul de putere necesar pentru o tinta;anunti politia locala sa evacueze zona;te asiguri ca zona a fost evacuata; verifici daca ai culuar spatial favorabil ca sa nu te intersectezi cu nave sau aeronave pe traiectul balistic al proectilului;declansezi lansarea; urmaresti efectul la tinta;comentezi pe site-ul ziarului care a dat stirea (de ex. in Albania a explodat un depozit de munitii, sau in Anglia a luat foc o Rafinarie; secretizezi misiunea, gasing un autor prezumtiv credibil, eventual un terorist; cauti o noua oportunitate de atac. Detalii despre aceasta minune a tehnicii militare se pot gasi pe www.arhimed.ru

  RăspundețiȘtergere
 3. Referitor la topitul tancului am auzit si eu discutia si nu stiu cat si cum....(asa zis laserul negru), dar pot sa spun un lucru de la un fost om care a lucrat in cercetare. o instalatie a fost facuta , transportata pe trailer, una din componente erau tuburi cilindrice de ciment folosite la propagare. Din ce am mai auzit mai mult s-a folosit arme nu cu laser ci wave weapons arme sonice care pot produce dezintegrare moleculara

  RăspundețiȘtergere
 4. A fost o"gogoaşă ceauşistă".Nici la ora actuală nu există o armă laser care să perforeze blindaje, asta în cazul că pe aceste blindaje nu este plasat un obiect reflectorizant care trimite raza înapoi.Povestea a apărut de la arma antitanc fără recul AG-9 sovietic intrat în dotarea unităţilor mecanizate într-un număr redus.Grenada acestei arme poate topi blindaj trimiţând jetul exploziv la fel ca fauspatronul german 1940.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. daca nu stii taci

   Ștergere
  2. Cred ca gogoasa(fara ghilimele) este creierul tau

   Ștergere
 5. nu sintem chiar prosti cum cred uni eram de mult asimilati ca natie sa stiti ca chiar avem ceva ,,,,

  RăspundețiȘtergere
 6. Laserul era transportat de 3 masini aro care se conectau cu cabluri speciale tatal meu a fost sofer pe o masina chiar atunci

  RăspundețiȘtergere