luni, 2 ianuarie 2012

Profetiile samanilor Incasi: Disparitia Condorului , lacrimi in Europa,marea Schimbare !
Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!
Vulturul din nord si condorul din sud vor zbura din nou împreuna

Q’ero este unul din cele 600 de triburi incase, care s-au refugiat in inaltimile Anzilor pentru a scapa de prigoana cuceritorilor conchistadori.

Pentru 500 de ani batrînii tribului Q’ero au pastrat si transmis generatiilor urmatoare profetia unei mari schimbari pachacuti, în care lumea va cunoaste o profunda transformare, îsi va reveni, iar haosul si dezordinea vor lua sfirsit.

Doar unul din semnele profetiei pentru timpurile care vor veni

Dr. Alberto Villoldo, un antropolog si psiholog care a trait multi ani în mijlocul tribului Q’ero si a studiat ritualurile si profetiile acestora, este cel care a jucat un rol important în relevarea tainelor lumii moderne.

El a povestit cum, în urma unui cutremur de pamînt în 1949, s-au descoperit ruinele unui stravechi templu incas, în apropiere de orasul Cuzco din Peru - Templul de Aur. Acesta urma sa fie doar unul din semnele profetiei pentru timpurile care vor veni.

In cautarea vechilor civilizatii

Q’ero au trait în satele lor aflate la înaltimea Anzilor, în singuratate, retrasi de lume, pîna cînd un alt antropolog, Oscar Nunez del Prado, aflîndu-se la festivalul din Paucartombo, loc unde s-au strîns o multime de oameni din toata tara, a întîlnit grupuri de indieni vorbind curent în limba incasilor, quecha. Acest fapt l-a pus pe gînduri si, în urma cercetarilor facute, s-a hotarît sa organizeze o expeditie în munti, în cautarea supravietuitorilor stravechii civilizatii. Prima expeditie în satele Q’ero a avut loc în 1955.

Samanii Q’ero în SUA

Recent, profetiile Q’ero au fost facute public si în America de Nord, cu ocazia vizitei unui mic grup compus din seful de trib, conducatorul saman si alti cîtiva membri ai tribului. Ei au vizitat cîteva orase din SUA, inclusiv New York-ul. Aici ei au oficiat o neobisnuita ceremonie privata la o catedrala din oras.

Ritualul saman care nu a mai fost oficiat de 500 de ani, dar a fost transmis din generatie în generatie, urmarea unirea spirituala, simbolica, între cele doua continente americane.

Potrivit vechii profetii, acum, în zilele noastre este timpul marei întruniri a oamenilor din patru directii, numita mastai. Se crede ca iubirea si compasiunea vor ghida si sustine aceasta ampla adunare.

Marele timp al schimbarii

Q’ero îsi împartasesc învataturile în lume, în scopul pregatirii oamenilor pentru ziua cînd vulturul din nord si condorul din sud vor zbura din nou împreuna.

Profetia spune ca America de Nord va reusi sa furnizeze forta psihica, sau corpul; Europa se va ocupa de aspectele mentale, sau capul; iar inima va fi oferita de America de Sud.

Grija fata de planeta noastra va veni din vest si va avea un puternic impact daca nu vom dezvolta o responsabilitate morala fata de întreagul Pamînt.

Se spune ca atunci cînd spaniolii i-au cucerit pe incasi, acum 500 de ani, aceasta mare schimbare a început.

Q’ero au asteptat de atunci momentul cînd lumea va reusi sa se reaseze si sa-si revina din acest haos.

Inceputul sfîrsitului - condorul este aproape pe cale de disparitie

In ultimele cinci secole incasii au pastrat si transmis cunostintele lor sacre din generatie în generatie si, în sfîrsit, în cîtiva ani semnele arata ca marele timp al schimbarii a veni: lacurile muntilor înalti au secat, condorul este aproape pe cale de disparitie si descoperirea Templului de Aur ce a avut loc dupa cutremurul din 1949 reprezinta pedeapsa Soarelui.

Profetii optimiste - aparitia unui nou tip uman

Marea schimbare, care deja a început, promite aparitia unui nou tip uman dupa aceasta perioada de haos si transformare.

Toate tainele samanilor care se refera la sfîrsitul vremurilor, nu se refera la un final tragic. Este vorba de sfîrsitul modului nostru de a fi si gîndi, sfîrsitul modului actual de a privi natura, pamîntul si relatiile interumane.

In anii care vor veni, incasii se asteapta la aparitia unei ere de aur, a unui mileniu de pace, armonie si echilibru.

Profetiile spun, de asemenea, ca schimbari majore se vor produce atît pe pamînt, cît si în psihicul nostru, redefinind relatiile si spiritualitatea noastra.

Lacrimi în Europa

Paradigma civilizatiei europene va continua spre colaps si modul de viata al locuitorilor ei se va schimba. Chiar mai important, batrînii samani vorbesc despre lacrimi în construirea acestor timpuri.

Toate acestea sint o oportunitate pentru noi sa ne revizuim modul de gîndire, comportament si sa ne reorientam spre progresul spiritual.

Intoarcerea spiritului incasilor

Pentru incasi schimbarea are conotatii spirituale, ea este ca o lumina venita din afara timpului si este vazuta ca un simbol si o promisiune a ceea ce s-ar putea sa apara.

Intruchipeaza esenta profetiilor schimbarii. Numele sau înseamna transformarea pamîntului.

Profetiile schimbarii sint cunoscute de-a lungul Anzilor. Sint unii care cred ca profetia se refera la întoarcerea unui mare conducator incas, care va reînvia stravechea civilizatie

Dar, conform dr. Villoldo, aceasta reîntoarcere a vechiului conducator va avea loc la un nivel colectiv. Nu este o întoarcere a unui individ care întrupeaza tot ceea ce noi asteptam, ci un proces de transformare, valabil tuturor oamenilor.

Ritualul stelei sau al timpului care va veni (Mosoq Karpay) e crucial

O’ero s-au servit de parti din ritualurile lor pentru pastrarea tainelor stramosilor profetiile avînd roluri-cheie în diverse pasaje.

Ritualul stelei sau al timpului care va veni (Mosoq Karpay) e crucial în practica cresterii descrisa în profetii. Karpay planteaza semintele cunoasterii, ale marii schimbari, în corpurile curate si luminoase.

Este mai departe treaba fiecarei persoane sa ude si îngrijeasca aceste seminte ca ele sa poata creste si înflori si produce fructe.

Ritualurile au rolul de a transmite un potential; mai departe este sarcina fiecaruia sa-l faca viabil în destinul sau.

De-a lungul despachos - un ritual ce urmarea vindecarea, desfasurat la New York, samanii au transmis celor prezenti o puternica energie. Aceasta ceremonie reprezinta sfîrsitul unui gen de relatie existent în aceste timpuri. Este procesul inimii.

Portile de comunicare care fac legatura între lumile paralele sint din nou deschise

Acest proces al începutului este considerat mai important decît profetiile însasi deoarece el leaga persoana cu o veche radacina de cunoastere si putere care nu poate fi accesata individual. Ea poate fi cunoscuta doar de trib.

In ultima etapa, aceasta putere poate aduce un nou impuls menit sa propulseze în corpul unui incas un iluminat. Acea persoana este direct conectata cu stelele, soarele din cosmologia incasa.

Q’ero cred ca portile de comunicare care fac legatura între lumile paralele sint din nou deschise, fapt care se întîmpla foarte rar.

Ei sustin existenta unor ferestre în timp prin care se poate trece, pentru a explora capacitatile fiintei umane si frumusetile universale.

Cei care au curajul sa faca acest salt, în timp, pot redobîndi acum, în zilele marii schimbari, natura lor luminoasa.

Samanul a zis:

Mergi în ritmul tau.

Invata de la rîuri,

Copaci si pietre.

Respecta-i pe Hristos,

Buda,

Fratii si surorile tale.

Respecta spiritul Pamîntului si Marele Spirit.

Respecta-te pe tine si toata creatia

Priveste cu ochii sufletului si retine esentialul - aceasta este învatatura Q’ero.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu