marți, 17 ianuarie 2012

EXCLUSIV !!! DEMASCAREA MASONERIEI ROMANESTI ! NUMELE MASONILOR CARE CONTROLEAZA INTRAGA TARA !


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti in partea superioara a paginii principale pentru a alege temele abordate de siteul nostru.Deasemenea puteti accesa Arhiva site-ului mergand in partea drapta-jos a pagini principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!


Sa vorbim despre masoneria din Romania pentru a intelege tot romanul DE CE exista atata suferinta si deznadejde in tara aceasta.Sa vorbim de masoneria din ROMANIA pentru a intelege unde este BOALA si sursa putregaiului care a invadat acest popor.

Sa vorbim despre masoneria din Romania si despre cum si-au infiltrat ei "oamenii" (instrumentele,cozile de topor) in toate locurile strategice de interes national..Un stat se distruge din interior,distrugand : Istoria,Economia,Cultura,Educatia,Sanatatea,Ordinea(politica,armata),familia,credinta,religia...respectiv IDENTITATEA acelui POPOR! In secolul nostru ,o tara o cuceresti nu cu arme ci prin inteligenta,atacand din interior baza si identitatea acelui stat..prin Coruptie si racoland din interiorul acelui stat oameni santajabili si manipulabili,vanitosi=tradatori ! In continuare ii vom expune pe acestia:

Situatia din 2004,cand masoneria a pus mana pe toate institutiile statului,in vremea lui Iliescu,marioneta lor,jidan-tigan bolsevic,si papusica lui,"bombonel",care au cedat jidanilor,masonii sionsti,tot ce se putea mai bun in tara asta.


Nastase,tiganul santajabil,"a hotarat"(nu el bineinteles) ca masoneria sa fie considerata o asociatie de utilitate publica finantata de bugetul statului,din BANII DUMNEAVOASTRA!SANATATE:

In ciuda secretomaniei care insoteste activitatea masonilor,exista informatii certe ca acestia sunt puternic reprezentati si la varful sistemului sanitar.Numai in Senatul Universitatii de Medicina ,sunt 12 masoni,iar dintre sefii de spitale,majoritatea fac parte dintr-o loja sau alta: Eugen Pascal Ciofu,Ovidu Bajenaru,Petru Calistru,Leon Zagreanu,Eugen Bratucu(director la Caritas),Sorin Simion(director al Spitalului Colentina), Mihai Coculescu,Laurentiu Mircea Popescu (zis "don Lorenzo",senator PSD si rector).In randul medicilor,celebru este cazul doctorului Irinel Popescu(gradul 33).Si tot medic mason este si doctorul Alexandru Ciocilteu.

Mason renumit (din tagma medicilor) este si Constantin Balaceanu-Stolnici (presedintele Jokey Clubului Roman).Chiar si de-a dreapta fostului premier Nastase avem un medic mason de rang inalt:doctor-consilier Dan Georgescu,fost secretar de stat in "guvernul Dascalescu" si fost membru CC al PCR.

in DIPLOMATIE:

-Dumitru Prunariu,ambasadorul Romaniei la Moscova.Conform revistei "Forum masonic",Prunariu este "Cavaler Templier,grad pe care l-a dobandit in Florida,SUA".Primul si pana acum singurul roman care a zburat in spatiu ,detine functia de "Grand King in Marele Capital de Masoni ai Arcului Regal din Romania",avand "gradul 32 in Ritul Scotian" si fiind "Maestru Venerabil al Respectabilei Loji "Roza Vanturilor" din Orientul Bucuresti".

-Generalul Virgil Ardelean (Quattuor Coronati),seful Directiei de Informatii si protectie Informativa (fosta UM 0962,fost "Doi si un sfert")

-Colonelul Olimpian Ungherea ( Quattuor Coronati),fost consilier al PDSR si autor al celebrei carti "Clubul Cocosatilor", o parabola despre masonii din PDSR/PSD care au condus si conduc ,din umbra,Romania.

-Generalul Gheorghe Carp,fost consilier al lui Ion Iliescu ,sef de directie in MAI.

Cel mai renumit cadru militar activ si totodata mason ,pare a fi Generalul Mihail Popescu,seful Statului Major General si ,practic,seful armatei romane.Insusi unul dintre arhitectii sefi ai Masoneriei Romane,maiorul Viorel Danacu,provine de la Interne.Aceeasi "pepiniera" l-a dat Masoneriei pe colonelul Florentin Calapod ,fost sef la UM "Doi si un sfert".La inmormantarea caruia se zice ca au fost mai multi masoni decat cruci si gropi in cimitir.


in SERVICII SECRETE

La SRI ii intalnim ca masoni pe urmatorii generali (fosti securisti tortionari): Ovidiu Soare (seful diviziei de aparare a Constitutiei ,culmea..) Victor Marcu,Aurel Rogojan ( toti 3 fosti ofiteri de securitate,cu functii-cheie in DSS,inainte de '89) si Vasile Iancu( fost sef de contra-informatii in spionajul lui Ceausescu,fost numar 2 in SRI-ul lui Timofte).Directorul SRI,care pana ieri infiera masoneria,se spune ca ar fi fost recent initiat in Loja condusa de Stefan Misu (inregimentat in PUR-ul lui Dan Voiculescu unde raspunde de Departamentul pentru Integrare Europeana.

in AFACERI:

In randul oamenilor de afaceri si al bancherilor exista "batalioane" de masoni.Cativa dintre ei detin functii sau au legaturi speciale la Presedintia Romaniei sau la Guvern.Printre acestia: Ovidiu Tender,Sorin Tesu,Alexandru Bittner,evrei sionisti care se simt ca acasa la Palatele Cotroceni si Victoria.Alex Bittner,everu sionist,spion Mossad (poza)

Din Masonerie fac parte si urmatorii: Viorel Hrebenciuc ( deputat si "eminenta cenusie" a PSD); Ioan Talpes (fost vicepresedinte ,numarul doi la Palatul Victoria ,fost numar doi la Palatul Cotroceni).

MINISTRII:

Razvan Teodorescu,Gabriel Oprea,Eugen Bejenariu si cel mai mare tradator , Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei este membru in Comitetul Executiv al Comisiei Trilaterale,organizatie pur masonica.

Marea Loja a ministrului Chirovici

Marea Loja Nationala din Romania (MLNR),condusa de fostul ziarist Eugen Ovidiu Chirovici (ministru in cabinetul Nastase) "binecuvantata" de guvern cu toate drepturile care se cuvin unei asociatii "de utilitate publica". "Cupola" este intregita de un Suprem Consiliu al Ritului Scotian Antic si Acceptat Regular ,cu Costel Iancu,Suveran Mare Comandor.

Loja franco-maghiarului Szakvary

In paralel cu MLNR,mai exista si Marea Loja Unita din Romania (MLUR),iregulara si nerecunoscuta.Aceasta il are in frunte pe profesorul Nicoara din Cluj,ca Mare Maestru.De asemenea ,dispune de un Suprem Consiliu ,condus de Andre Szakvary(cetatean francez de origine maghiara) ca Mare Comandor.

Masoneria Kaki

In afara de MLNR-ul lui Chirovici,mai exista o grupare a "masonilor disidenti",reuniti in jurul " venerabilului" Mare Maestru Nicu Filip si condusa de un maior din Ministerul de Interne ,Viorel Danacu.Este supranumita Masoneria KAKI,in contrast evident cu adevarata masonerie,cea albastra.Cei mai multi adepti ai Masoneriei KAKI sunt ofiteri din armata ,politie si servici secrete,unii provenind din fosta Securitate.Masoneria KAKI este formata din 28 de Loji in toata tara si 7 Loji in Capitala ( Orientul Bucuresti).Lista Masonilor ce fac parte din Masoneria KAKI (doar o parte): Ioan Rus (ofter activ in SIE), Mircea Dogaru (colonel in rezerva ,doctor in istorie), Florin Mihalache (DIPI/STS), Traian Dragusanu,Constantin Dinculescu,Sebastian Telbitz,Constantin Mandru Macostrai,Daniel Serghi,Mircea Tanase,Antonio Iervolino,Eugen Zubcov,Dan Enescu,Gheorghe Cirhoc,Ovidiu Drimba(istoric si prof. Universitar),Constantin Maxilimian,Ioan Pecsi,Claudio Teseo.

Apartenenta acestor nume la diverse Loji a fost confirmata din mai multe surse din interiorul Masoneriei.Printre acestia se afla si un mason cu rang inalt important,care a declarat: "Am sub mine ori deasupra mea multi frati masoni sefi de spitale ori cu grade si functii importante in armata,in serviciile secrete si membri marcanti din toate partidele politice importante".

Dar nici democrat-liberalii lui Basescu nu sunt in afara masoneriei...

- Vladimir tismaneanu,alt evreu,fiul unor evrei marxisti.El este pus de Traian Basescu sa ancheteze daca au existat sau nu crime in comunism.Cu alte cuvinte a fost pus lupul paznic la oi,caci "ce se naste din pisica,soareci mananca".


CINE ESTE INSA TRAIAN BASESCU?

Este alt evreu care-si ascunde identitatea sa etnica,fiind sluga servila a sionistilor ,promotor al intereselor evreiesti in Romania si in lume,chiar in dauna intereselor romanesti.Ofiter de Securitate pe timpul lui Ceausescu,pe cand comanda cel mai mare petrolier romanesc ,protejat de Flota a 6-a a SUA,alimenta cu petrolierul sau Armata de Sud a Israelului,care invadase sudull Libanului.
Este acolitul CIA ,dar si a SOROS & Comp.In 1981 era informator al Securitatii,ca apoi,in 1984 sa devina informator in reteaua "Centrului de Informatii Externe" al Securitatii in subordinea col. Silvian Ionescu in cadrul Directiei I.IN 1987 este numit sef al Agentiei Economice NAVROM din Anvers,Belgia,sub directa coordonare a aceluiasi Silvian Ionescu.Odata cu lovitura de stat din decembrie 1989,se alatura evreului Petru Roman,mai intai in FSN,apoi in PD - primul partid evreiesc din Romania - condus de evrei clandestini ( evrei cu nume romanizate/schimbate).Odata ce a avansat politic,s-a implicat tot mai mult si in afaceri.Inceputul a fost vanzarea pe nimic a flotei Romaniei catre unii prieteni evrei mascati in spatele unor firme norvegiene.In Regidtrului Comertului Constanta,familia Basescu apare cu 8 firme,Traian Basescu fiind actionarul principal:

1. SC PROD CROS SR (infiintata in 1994 ;asociati MARIA BASESCU 20%,Mircea Basescu 41% si Anca Luciana Ivascu 39 %)- fabrica de inghetata.Firma a achizitionat in 1994 fabrica de inghetata printr-un credit extern luat prin Banca Agricola,credit pe care nu l-a returnat in totalitate ,restantele de plata fiind ulterior preluate la datoria de stat.Inghetata se numeste ELION.

2. SC AMC CROS SRL (infiintata in 1994;aceeasi asociatie acelasi sediu) - produce lactate si branzeturi;

3. SC STAR SEA CO ( infiintata in 1991);

4. SC STAR MARINE SRL ( infiintata in 1992)- produce inghetata;

5. SC TRITON COMPANY SRL ( 1994-asociati Traian Basescu,Paul Branza,Dorel Popa,Dumitru Ionescu)- obiectiv activ-reparatii navale

6. SC ICE AGE SRL- detinuta integral de Raluca Basescu mare sediul in Zona libera Constanta Sud si se ocupa cu manipulari de bunuri;

7. SC MIRAL AND CROSS SHIPS SUPPLY SRL- 2001

8. SC MB CONSULT COMPANY - 2002 - consultanta in afaceri


Ca primar a capitalei a demolat chioscurile micilor afaceristi.Motivatia: Sumele foarte mari primite de Traian Basescu pentru campania electorala din 2000 de la doua mari firme: CAREFOUR si BILLA.Tot el a fost actionar al firmei SC STIROM SA PRAHOVA ,ce a avut un ril important la falimentarea bancii Credit Bank.De falimentul Credit Bank se leaga numele mai multor lideri PSD ,in frunte cu evreul Radu Berceanu(Bercovici), Petre Partal,Adrian Videanu etc..A acordat fara licitatie lucrari de modernizare si asfaltare a drumurilor ,exclusiv catorva firme apropiate lui, a inchiriat 648 de WC-uri ecologice a caror intretinere costa 7 miliarde lei lunar.Prin libanezii"crestini" Nassar si Ghadban ,agenti ai Mossadului, intra in colaborare-indirecta- cu celebrul servici secret al Israelului. E implicat alaturi de evreul Victor Babiuc la preluarea Fabricii de Zahar "Bod" de la Brasov,de catre oameni ai PD-ului.

In septembrie 2005,ca presedinte al Romaniei,pleaca in SUA,intr-o vizita organizata de evreul Razvan Ungureanu.Acolo are intalniri cu toate marile organizatii evreiesti mondiale,afiliate miscarii sioniste: Anti-Defamation League,American Jewish Committee,B'nai B'rith International,World Jewish Congress etc..


Iata care este realitatea...

33 de comentarii:

 1. Intrebarea mea este urmatoarea; sunteti absolut sigur ca detineti cunostinte atat de profunde despre un anume sistem incat sa-l condamnati atat de gratuit? In cazul dat ma refeream la Masonerie.
  Multumesc,
  Loreena

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Masoneria este parte a unui Sistem de subjugare a drepturilor fundamentale ale Omului.

   Ștergere
  2. Da...sunt sigur ca cei mai buni dpdv spiritual dintre masoni au ajuns acolo atrasi de altii fara insa sa stie ce ii asteapta dupa usile inchise...pentagrama cu varful in jos la colanele mai marilor...juraminte in care se angajeaza sa isi scoata toate maruntaiele daca dezvaluie secretele masoneriei...(parca conform constitutiei in Romania sunt interzise societatile secrete)..mersul dextrorum adica dextrogir(al mortii).. acoperirea evangheliei cu simbolurile lor...numirea lai Iisus ca un mare invatat al timpurilor sale si atat...inmormantarea simbolica in sicriu...compasul intepand inima...oprirea circulatiei energetice prin blocarea tiroidei cu palma...mersul tarand un picior ca schiopii sau ologii...interzicere exprimarii in loja celor mai noi...etc...

   Ștergere
  3. articol de clasa 0
   mai citeste si uimeste'ne cu intelepciunea ta

   Ștergere
 2. da ,sunt foarte periculosi

  RăspundețiȘtergere
 3. lasand la o parte politicii, v-ati pus intrebarea dece cele mai importante figuri (din toate timpurile) din arta (ex. Constantin Brancusi), din muzica (Mozart), din literatura(Lev Tolstoi), din filosofie(Kant), din stiinta(Isaac Newton,Einstein) si lista poate continua la nesfarsit, au fost masoni?! Oare pentru a conspira impotriva umanitatii sau pentru a o scoate din "mocirla"? Din pacate dvs. vorbiti de ceva de care nu cunoasteti NIMIC! "...e usor a scrie versuri\ cand nimic nu ai a spune\ insirand cuvinte goale\ ce din coada au sa sune...". Cu respect, un mason roman din Italia

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hahaha ce-am mai ras! :D Nici-unul din cei de sus n-au fost masoni,sau daca au fost au fost si ei niste pioni neimportanti...Una e sa vb de masonii "de rand" (app si Virgil Iantu face parte din Francmasoneria romana) si alta e sa vb de Oculta,adevaratul dusman al umanitatii ...Dar oricum,buna asta cu "un mason din Italia..nu stii nimic etc". App mai masonule,alta treaba n-ai decat sa comentezi pe bloguri?! :)))

   Ștergere
  2. urat raspuns si urat limbaj pentru a raspunde celor care isi exprima parerea in legatura cu ce ati scris . Francmasoneria inseamna mult mai mult .ar fi bine sa va documentati mult mai serios inainte de a incepe sa scrieti . Si sa aveti respect pentru cei care va viziteaza blogul

   Ștergere
  3. mai mason roman din italia,cat despre aceste personalitati despre care vorbesti,dumnezeu le-a dat inteligenta incredibila sa duca lumea intr-o directie buna,dar ei au tradat pe dumnezeu,si au trecut de cealalta parte inrolandu-se in armata "NOII ORDINI MONDIALE" sub numele a tot felu de organizatii satanice.

   Ștergere
 4. vi se pare putin faptul ca in Romania, populatia a scazut dramatic?
  vi se pare putin faptul ca se traieste ca intr-o tara a lumii a treia?
  vi se pare putin faptul ca pentru copiii nostri nu se intrevede niciun viitor?
  vi se pare putin faptul ca noua oranduire mondiala si suprematia (puterea, bogatia) se afla in mainele evreilor?
  restul este cancan................
  masonii europeni in colaborare cu cei romani, au decis in 1997, ca populatia Romaniei este mult prea mare si ca trebuie redusa pana la cifra de 16.000.000 locuitori.
  tot in acea perioada, au decis ca Romania, trebuie sa devina granita de est a Europei.
  vedeti daca s-a adeverit ceva!
  1. am devenit granita de est a Europei
  2. populatia si nivelul de trai in cadere libera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  deci pupati toti masonii in dos si multumiti-le pentru tot ceea ce au facut pentru voi.
  V-au omorat, au devalizat tara si va lasa sa traiti in mizerie.
  NASTASE ISI MERITA SOARTA

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aveti mare dreptate, maruntii din masonerie care nu sint mentionati nici unde si nici nu vor fi, care ai intrat sa-si realizeze o ambitie de marire si inavutire, sint manipulati sa se creada importanti ca cei cu adevarat patrioti care nu mai sint in viata. A devenit totul o afacere in care pina la urma se vor razboi intre ei ca au intrat toti care pe unde au putut.Trebuie rabdare ca se autodistruge.Pacat ca fac rau oamenilor cu adevarat capabili , pina atunci.BANUL dicteaza in toate aceste organizatii oculte, BANUL OCHIUL DRACULUI.

   Ștergere
  2. Foarte bun comentariul!

   Ștergere
 5. de masoni stim cu toti ,dar sincer nu stiam ca sunt asa de multi,dar ce este cert ca cineva a dorit cu orice pret sa ne distruga si nu cred ca noi suntem aceia ,ganditiva cata industrie avea Romania,totl fuctiona aprope perfect datori zero in 89 dar cineva de acolo a spus stop joc cu Ceausescu si acela sim clar cine este ,ca daca ceausescu contina reforma si tot ce isi propuses multe tari ramaneau in urma si Romania peste cativa ani putea fi un fel de Germania de azi sa u regina europei .
  Dar este clar ca s a vrut disprugerea totala a intregi tari si aici ma refer la agricultura ,sanatate ,industire si tote puctele importante .....oare de ce ???????

  RăspundețiȘtergere
 6. base e evreu ma oameni....am primit confirmarea chiar de la un JIDAN dasta imputzit de talie mai mare decat un europarlamentar(adica un criminal la nivel mondial). base e evreu si ponta si iliescu si constantinescu si petre roman ,,,de isarescu nu mai zic....base e chiar 50%tigan 25%roman si 25% evreu!!!!

  RăspundețiȘtergere
 7. nu stiu cat la suta din politica reprezinta masonii dar stiu ca e si vina noastra ca nu facem nimik pentru a impiedica distrugerea unei tari..stim toti ca suntem furati pe fata dar nu facem nimik..ce au rezolvat pensionarii si oamenii iesind in strada pentru al da jos pe base? nimik...ne-au ras in fata intreband cum de nu suntem la proteste..aratandu-ne cat suntem de neputinciosi in fata lor..nu vreau violente da nici vorbind nu se rezolva nimik..asa ca resemnati-va..suntem prea "mici" ca sa putem schimba ceva...SAU NU?

  RăspundețiȘtergere
 8. Traiasca Legiunea si Capitanul

  RăspundețiȘtergere
 9. bun articol shi documentat!

  RăspundețiȘtergere
 10. despre acest articol se pot spune multe, numai ca adevarul despre ei nimeni nu-l va scrie! corect? eu daca stiu ceva nu va spun, si stiu multe. La ce va foloseste sa stiti ceva ce nu puteti controla, si nici intelege?........... oricum nu puteti schimba nimic

  RăspundețiȘtergere
 11. multumesc ca verificati fiecare raspuns si-l aprobati, ..... cine il citeste, ...si-l aproba?

  RăspundețiȘtergere
 12. Chiar sunt curios de unde aveti aceste informatii si cum pot fi verificate?
  Sa-l luam de exemplu pe Nastase...Daca ar fi mason ar sta numai prin tribunale si puscarii?
  Ia spuneti.....

  RăspundețiȘtergere
 13. E mason Nastase, face parte din sistemul ocult.Altfel, nu ar fi declarat masoneria ca asociatie de utilitate publica, cand art.4 a.4 din Constitutie spune clar "Asociatiile cu caracter secret sunt interzise".Astia de pe la tv sunt doar unelte conduse din exterior de Soros si inca cativa bosorogi satanisti.Bombonel a fost arogont si masoneri l-a pedepsit.N-a vrut sa maia sculte si a fost trecut in "adormire.El acum n vrea decat sa fie "reactivat", dar la cat e de tampit, nu are sanse, sa zica mersi ca e liber.Nu mai prezinta incredere, e nefolositor de ani buni, de asta a si pierdit alegerile.Basescu e un slugoi mai versat, dar tot un oligofren, o nealta satanica.

  RăspundețiȘtergere
 14. Anonim : Autor al acestui blog , oare cine te poate aprecia si cine se paote increde in tine cand ai atit venin si ura ? Sa stii ca eu nu am legatura cu masoneria , dar limbajul tau sovin te face sa te infiori ! Nu ne place !

  RăspundețiȘtergere
 15. ...masonii sunt infiltrati la toate nivelurile,recent am avut de-a face cu unul dintre ei si mi a zis ca oricum sunt un fulg intr-un ocean,i-am replicat ca un fulg va pluti intoteauna,iar mizeria se va duce la fund mereu.sunt infiltrati in absoult toate domeniile,sunt interconectati si comunica permanent atunci cand le sunt "incalcate" interesele.Va spun ca nu e de joaca,eu personal daca imi fac rau voi muri de gat cu cei pe care ii cunosc 100% ca fac parte din sistem.

  RăspundețiȘtergere
 16. Fratilor...sa ne intoarcem la Dumnezeu! Masoneria este infiltrata peste tot. Chiar si in biserici. Dar cum s-a mai zis: putem schimba ceva? Raspunsul este da: putem sa ne schimbam viata. Putem sa ne intorcem la Dumnezeu cerului si al pamantului, care sta in fiecare zi si bate la usa inimii noastre. Viata de aici este doar un test pe care il trecem sau nu. Iar viata de dupa moarte este rezultatul a ceea ce facem pe pamant. Sa ne intoarcem la Mielul cel viu; noi, oile ratacite in curvie, betie, sudalme si alte pacate. Draga cititorule, incepe si tu chiar de astazi o relatie cu Dumnezeu. Dupa ce termini de citit aici, pune-te pe genunchi si zii: "Doamne iarta-ma pentru tot ce am facut si ajuta-ma sa nu mai fac. De astazi vreau sa fiu si eu un luptator contra pacatelor ca la sfarsit sa primesc cununa vietii vesnice". Iar apoi deschide Biblia la Noul Testament si adapa-ti sufletul cu cea mai buna Apa. Spunea cineva: " Rugaciunea este reapiratia sufletului iar Biblia este apa sufletului.Fara apa ne uscam si fara aer ne sufocam." Sa dea Domnul ca atunci cand ne vom intalni in Fata lui Dumnezeu, sa mergem impreuna catre Rai, si sa nu trebuiasca sa ne despartim. Poate diavolul nu va lasa ca samanta acestor cuvinte sa incolteasca in inima ta, dar sa stii ca Dumnezeu va continua sa bata. Masonii sunt si ei niste oi ratacite, si Dumnezeu bate si la inimile lor. Voi lasa aici un nr. de tel. Poate vor fi persoane care ar dori sa mai vorbim(0723043685). Dumnezeu sa va binecuvanteze!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. urmariti cartile bisericii ortodoxe romane contra masoneriei

   Ștergere
 17. cand se va reintoarce Iisus Hristos pe pamant se vor ascunde prin toate gaurile ca soparlele toti marii maestri, mesteri mari, calfe si zidari, toti cavalerii mesei rotunde a lu Arthur, toti veneratorii lui baphomet, zoroastrianistii, satanistii si sionistii.

  RăspundețiȘtergere
 18. daca masoneria este impotiva lui Dumnezeu ...de ce tot mai multi preoti sunt sau devin masoni?

  RăspundețiȘtergere
 19. Uitati-va in jur..nu banii ii intereseaza pe ei....de fapt nu ii mai intereseaza banii..interesul lor (jidovilor) este sa ne faca sclavii lor pt ca sunt impotriva Domnului ei cred ca toti non-evreii treb sa fie sclavii lor! Cei hrăniţi cu mană-
  Lovesc cu piciorul-
  În Binefăcătorul.(versuri scoase din Prohodul Domnului de cand au inceput sa controleze aproape tot,versuri care se refera la jidani!)

  RăspundețiȘtergere
 20. Masoneria nu este altceva decat una dintre multe alte organizatii satanice ale lumii
  (ex: cavalerii templieri, cavalerii de Malta, grupul Bildeberg, comisia trilaterala, clubul de la Roma, iluminati, opus dei, etc.) CARE ALEARGA SA INFAPTUIASCA SCOPUL SUPREM al celei dintai organizatie satanica care le-a infiintat pe toate celelalte mentionate mai sus si le coordoneaza din umbra fara ca lumea intreaga sa isi dea seama cine conduce defapt lumea de 2000 de ani incoace.
  Pentru TOTI fraierii de pe aceasta planeta care inca nu stiu(si sunt peste 99% din populatia lumii).....raspunsul este unul singur-- ROMA!!!--

  RăspundețiȘtergere
 21. Lucrez intr-un spital din Nordul Romaniei si am aflat de curand ca toti directorii care s-au perindat prin spital au fost si sunt masoni.Spitalul are datorii uriase,Nu se mai dau tichete de masa de anul trecut.Personalul ...mai ales auxiliar traiesc intr-o saracie lucie.Daca masonii sunt atat de umanisti de ce au dus spitalul in colaps financiar? Sunt si foarte multi doctori masoni.Daca te opereaza un mason...n-ai sa traiesti prea mult.Am vazut multe si stiu multe...sunt extrem de periculosi pe cat de umanisti par.

  RăspundețiȘtergere
 22. Lucrez la un spital judetean din nordul Romaniei si de curand am aflat ca toti directorii actuali si care au fost sunt masoni.Spitalul mergea bine acum 10-15 ani in urma.Acum este in faliment.Datoriile sunt uriase.De anul trecut nu se mai dau nici tichetele de masa.Personalul auxiliar traieste intr-o saracie lucie.Au pus spitalul pe butuci.Daca masonii sunt asa umanisti precum pretind de ce ne-au nenoricit pe noi angajatii si familiile noastre.Sefa de sindicat este cumparata de catre ei.Are 7 masini in curte si trei vile iar noi crapam de foame.Am ajuns la concluzia ca ei il servesc pe "Mamon"."M-ul din mijlocul cuvantului "Mamon" l-au schimbat cu semnul dolarului "S".

  RăspundețiȘtergere