joi, 5 ianuarie 2012

ATLANTIDA SI OBSESIA LUI HITLER PENTRU VECHIUL TARAMUL !!!Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!In urma cu 11.600 de ani in Atlantida a trait una dintre cele mai puternice si controversate civilizatii de pe pamant. Inzestrati de zei cu puteri miraculoase, cu o inteligenta rara si cu o capacitate fenomenala de a intelege universul Atlantii se pare ca isi depasisera conditia de pamanteni, asemuindu-se tot mai des cu zeii care ii creasera. Din nou, din acest punct parerile devin impartite : o parte sustine ca divinitatile erau zeii din Olimp si ca, insusi Zeus - mai marele zeilor din Olimp, dezamagit de lipsa de respect, coruptia si decadenta in care ajunsesera Atlantii, a hotarat stergerea de pe fata pamantului a Atlantidei, maturand intr-o singura noapte cu lava vulcanica intreg continentul, pentru a-l scufunda apoi definitiv sub ape. Nici astazi nu se stie exact ce s-a intamplat, Atlantida ramanand continentul pierdut despre care se banuieste, in ultima vreme, ca s-ar afla undeva in Oceanul Pacific sau cel Indian.
Exista insa si o alta teorie legata de zeii Atlantilor, teorie care are legatura directa cu subiectul de fata : aceasta teorie spune ca zeii proveneau de pe alte planete, in urma unei intelegeri galactice de a crea un hibrid. Astfel, omul avea sa devina un fel de experiment al acestor civilizatii avansate, un fel de punct de legatura si urmas comun al lor. Zeii locuiau in interiorul pamantului unde se spune ca ar fi fost un Eden, o lume paradis paralela cu cea de la suprafata, de unde zeii ieseau si se intorceau acolo dupa ce terminau cele lumesti cu Atlantii. Tot legenda spune ca zeii tranzitau de fapt pamantul, intr-un stagiu de atingere a celei de a cincea si a sasea dimensiuni, reincarnandu-se mereu de la un nivel la altul. Initial, locuitorii Atlantidei au avut acces la toate secretele crearii universului, cunoscand absolut totul. Din acest punct, legendele incep sa semene iar decaderea Atlantidei a insemnat si manierea zeilor care au sters-o de pe fata pamantului.
HITLER :
Este cunoscuta obsesia lui Adolf  Hitler pentru zonele arctice, rasa ariana si Atlantida. La ordinul lui direct, Societatea  Thule a pus la punct un plan de gasire a inaintasilor arieni care, in mintea lui Hitler, aveau o legatura de descendenta cu atlantii iar civilizatia sub-pamanteana nu era alta decat urmasa civilizatiei atlante, care a pus bazele rasei ariene. Hitler a trimis nenumarate misiuni speciale in zona Polului Nord in vederea descoperirii “trecatorii” spre Polul Sud, conform credintei Societatii Thule ca pamantul este gol si ca o civilizatie mult mai avansata locuieste in adancuri. Nimeni nu poate confirma sau infirma ferm rezultatul expeditiilor lui Hitler insa sa nu uitam ca, odata cu moarte lui si caderea nazistilor, au ramas o gramada de intrebari fara raspuns ba mai mult, invaluite in mister : bomba atomica (nazistii o facusera in proportie de 90%, Einstein doar punand informatiile cap la cap, gasite intr-o revista germana!!), planurile tehnice ale OZN-urilor cu autonomie nelimitata si viteze de neinchipuit la acea vreme, “disparitia” neelucidata inca a cca. 3000 dintre cei mai buni savanti germani impreuna cu un numar impresionant de submarine…
expeditia in interiorul pamantului prin polul nord
NPIEE – Expedita in interiorul pamantului prin Polul Nord (cea mai mare expeditie geologica cu un buget de 2 milioane dolari) – Phoenix Science Foundation
Majoritatea satelitilor (cateva sute) merg de jur imprejurul globului, de la Est la Vest sau invers, acoperind intreaga suprafata circulara a planetei dintre cei doi poli (nord si sud). Mai exista cativa sateliti, foarte putini, denumiti sateliti polari care inconjoara planeta de la sud la nord, intr-o miscare circulara peste cei doi poli ai pamantului. De la acesti din urma, niciun fel de date nu sunt disponibile publicului ba mai mult, niciodata nu a fost publicata oficial vreo poza (dintre milioanele facute in timp) a vreunui satelit din perioada in care a traversat Polul Nord ! Rutele maritime sau aeriene sunt de asemenea… ocolitoare cand vine vorba de punctul zero al polilor. De ce oare ? Ce este atat de important si misterios  in/la polul N de pare a fi unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale omenirii ?!   Haideti sa vedem ce cred cei de la Phoenix Science Foundation care pregatesc, probabil, cea mai mare expeditie geologica din istoria omenirii :
Scutul magnetic al pamantului, cel care fereste planeta de vanturile solare si energiile (raze x si gama) degajate de catre Soare, este generat de catre rotatia scoartei in jurul miezului solid metalic. Pamantul a avut initial un diametru de o treime din cea actuala, extinderea scoartei marind automat si spatiul interior odata cu cel exterior, ducand si la incetinirea rotatiei pana la nivelul din zilele noastre. Centrele de gravitatie ale pamantului se afla situate undeva la mijlocul scoartei terestre astfel ca daca ar fi posibila o coborare spre centrul pamantului, gravitatia ar deveni negativa iar greutatea corpului ar putea avea valori cu minus.
Multi cred, si gasim destule referiri si in istorie, ca in mijlocul pamantului se afla un soare “miez” in jurul caruia, pana la “tavanul” scoartei pe care calcam noi la suprafata, se afla un spatiu imens de aer respirabil de cca 1200 mile.
miez sau soare interior
Noi de exemplu, la suprafata, avem ca altitudine in jur de (doar) 3 mile de aer respirabil !
Miezul fierbinte al planetei cum il stim cu totii ar putea fi un soare care, avand in vedere cele prezentate anterior, ar face posibila o viata interioara paralela celei pe care o stim de la suprafata ba mai mult, ar putea fi un mediu perfect pentru o natura cu exemplare dezvoltate gigant. Puntea dintre cele doua lumi ar fi situata exact la Polul Nord, loc de intersectare prin care si oceanul de la exterior se revarsa intr-un ocean interior, creand o coabitare perfecta si neintrerupta a celor doua lumi paralele.
In Biserica Rosslin construita in anul 1442  ne-au fost lasate indicii care acum par incredibile, poza vorbind de la sine : un soare in mijlocul pamantului, inconjurat de scoarta terestra…
1442 capela soarele in pamant
Inainte de a va invita sa urmariti cateva fragmente de documentare pe aceasta tema, iata cateva poze “scapate” cel mai probabil de curand… de la unul dintre satelitii polari, care prezinta (de la inaltimea orbitei) o gaura neagra IMENSA !! exact in mijlocul Polului Nord… ?!
Polul Nord gaura_img satelitPolul Nord gaura_img satelit2
Iata o poza a satelitului din 08.10.2008 :
polul nord  21_11_2009

Un comentariu:

  1. http://aboutthepyramids.wordpress.com/

    asta ca sa lamureasca toata lumea care este treaba.

    RăspundețiȘtergere