joi, 8 decembrie 2011

Maine va fi ori Vinerea Patimilor a Europei,ori ziua cand se va reaprinde speranta pentru un nou Vis European.Voi ce credeti?


Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul secretele.sistemului sau trimiteti un mail la adresa secretele.sistemului@yahoo.com.Va multumim!

Maine este ziua care poate insemna revenirea pe linia de plutire ,sau poate insemna ziua cand scufundarea Europei va incepe.Astazi,presedintele Frantei,Nicolas Szarkozy ,a afirmat intr-un discurs rostit la Marsillia ca "riscul unei explozii in Europa nu a fost niciodata mai mare",avertizant ca europenii mai au la dispozitie doar cateva saptamani sa ia decizii care sa duca economia pe un trend ascendent,iesind din criza.Deasemnea ,acesta a spus ca maine liderii europeni vor trebui sa ajunga la un acord privind guvernarea economica integrata,altfel nu vom mai avea o a doua sansa...

Opinia blogului: Prabusirea economica a Europei este dorita de Elita,iar aceasta se va intampla.Astfel o noua Depresie Economica se va instaura in anii urmatori...Predictie pesimista dar reala din pacate...

2 comentarii:

  1. "Cine crede că există vreun președinte, fie al unei mari puteri fie al unei țări așa zisă democratică, căruia să-i pese de soarta țării respective și a poporului său, se înșeală și mai amarnic. Singurul lucru care contează la momentul actual în lume pentru ei toți este instaurarea unei Noi Ordini Mondiale și a unui Unic Guvern Mondial. Criza economică, revoltele din țările arabe, embargourile asupra Siriei și Iranului și pregătirile pentru un așa-zis atac asupra ultimelor două, nu sunt decât niște trepte intermediare ale unei scheme îndelung și minuțios elaborate pentru a face posibil acest deziderat. Partea tristă pentru noi a acestui scenariu este că toți au fost de acord fără a ne întreba și pe noi. În concluzie, nu vă mai amăgiți că vor câștiga unii sau alții. În această luptă va exista un singur învingător, Guvernul Mondial, care nu va fi nici american, nici chinez, nici rus, ș.a.m.d. și un singur învins, noi toți, care nu vom fi nici albi, nici negri, nici, galbeni, nici roșii, nici americani, nici chinezi, nici germani, nici români,etc., ci doar o turmă de sclavi, identificați după un număr de înmatriculare, celebrul ID, CNP, etc." spune totul !

    RăspundețiȘtergere